:)) şuanlık bilmedigim için ileriyi yorum yapamıyorum canmKizlar benim de Allah nasib ederse bu pazar veya pazartesi opu olacak. Cok heyecanliyim. Bu arada bu orgalutran igne cok acitiyomus yav bu neilerde daha agirlari olacak demeyin sakin
İnsallah canım ya . Pko vardı bende ama bu kadsr büyük bir kist kendimde hiç görmedim. Vardır bundada bir hayır bakalım herşey nasip kısmet.insallah geçerde kafam rahat olur.Geçer canım merak etme.Hepimiz beklemediğimiz bir sıkıntı ile karşılaşabiliyoruz malesef.halledilmeyecek bir şey deil.öyle düşün.vakti zamanı var demekki.inş tekrar gittiğinde sorun çözülmüş olur
Bende adet oldum canimc:) bana da yasmin ve 19 unda yaptirmam gereken gonapeptyl 3.75 lik bi igne verdi. Birdaha ki adetim olunca bende transfer olacagimmBen bugun muayneye gittim ve malesef adetten kalma kist oluşmuş birazda büyüktü ve bu ay hiç sökülemedim damla damla geliyor. Yasmin verdi 21 gün sonra adet olunca görüşelim dedi. Şimdi korkuyorum acaba geçermi bir dahaki adete ya nerden çıktı anlamadım
Hiç acimiyor merak etme daha fazla yakanlar var orgalutran en hafiflerinden :)Kizlar benim de Allah nasib ederse bu pazar veya pazartesi opu olacak. Cok heyecanliyim. Bu arada bu orgalutran igne cok acitiyomus yav bu neilerde daha agirlari olacak demeyin sakin
Hadi bakalım insallah güzel sonuclar alırız. Yani takmıyım diyorum ama herşey yolundayken takmıyorum hiç bişeyi demek çok kolaymış şimdi bi anda kist çıkınca umutsuzluga kapıldım bi anBende adet oldum canimc:) bana da yasmin ve 19 unda yaptirmam gereken gonapeptyl 3.75 lik bi igne verdi. Birdaha ki adetim olunca bende transfer olacagimm
Yokmuş canım bizede yask degilmiş opudan sonraki adette ama biz yapmadık sormadımda doktora sonra sekreterini aradım dedim söktürücü olmadan 2.adeti olamam dedim. Hamile olabilirsin dedi. Bende dedim yasaklamıştınız biz hiç yapmadık dedim o da sadece opudan adete kadar yasakmışSlm kızlar.opu dan sonra de um progestan vermişti.10 günlük.kullandım bitti.transferim 2.adette olacak.şu an ilişkiye girmemizde bi sakınca yok deilmi?transferi ertelenen arkadaşlar bilirler
Tamam canım anladım.. adete kadarını sormadım bende.ama 2.adetime kadar dr um serbest dedi.hatta korunmayın dedi.Yokmuş canım bizede yask degilmiş opudan sonraki adette ama biz yapmadık sormadımda doktora sonra sekreterini aradım dedim söktürücü olmadan 2.adeti olamam dedim. Hamile olabilirsin dedi. Bende dedim yasaklamıştınız biz hiç yapmadık dedim o da sadece opudan adete kadar yasakmış
Evet bende onu yazcaktım sana hamile kalan çokmuş kısmet dene bakalım biz treni kaçırdık:))Tamam canım anladım.. adete kadarını sormadım bende.ama 2.adetime kadar dr um serbest dedi.hatta korunmayın dedi.
Ayy inş canım ya.Bir süpriz olsa negüzel olurdu:)Evet bende onu yazcaktım sana hamile kalan çokmuş kısmet dene bakalım biz treni kaçırdık:))
Amin canım.Hadi hayırlısı.Allah yardımcın olsun.Şipşak olup bitiyor stres yapmaSelamlar kızlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Bende bugün ovitrelle iğnemi vurdum pazartesi opum var çok heyecanlı ve stresliyim
Hiç kafana takma tarihlerede bakma canınız ne zaman isterse o zaman yapın :)Ayy inş canım ya.Bir süpriz olsa negüzel olurdu:)
Stres yapma güzelim insallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyle. Buraya yazmayıda unutma tatlımSelamlar kızlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Bende bugün ovitrelle iğnemi vurdum pazartesi opum var çok heyecanlı ve stresliyim
inşallah canımAmin canım.Hadi hayırlısı.Allah yardımcın olsun.Şipşak olup bitiyor stres yapma
tamam inşallah yazıcamStres yapma güzelim insallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyle. Buraya yazmayıda unutma tatlım
Hadi gözün aydın kaç yumurtan toplandı canımopudan çıktım korkulcak bişi yokmuş şu an kafam bi güzel
8 yımurta toplandı 4ü döllenmiş bıgün aradılar 3. güne kadar gelişirler mi korkuyorum açıkçasıHadi gözün aydın kaç yumurtan toplandı canım
Hadi hayırlısı.sen bu aymı transfer olucaksın canım8 yımurta toplandı 4ü döllenmiş bıgün aradılar 3. güne kadar gelişirler mi korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?