Opu işlemine geri sayı başladı :)

Kizlar benim de Allah nasib ederse bu pazar veya pazartesi opu olacak. Cok heyecanliyim. Bu arada bu orgalutran igne cok acitiyomus yav bu ne ilerde daha agirlari olacak demeyin sakin
:)) şuanlık bilmedigim için ileriyi yorum yapamıyorum canm

İnsallah canım ya . Pko vardı bende ama bu kadsr büyük bir kist kendimde hiç görmedim. Vardır bundada bir hayır bakalım herşey nasip kısmet.insallah geçerde kafam rahat olur.

Bende adet oldum canimc:) bana da yasmin ve 19 unda yaptirmam gereken gonapeptyl 3.75 lik bi igne verdi. Birdaha ki adetim olunca bende transfer olacagimm

Bende adet oldum canimc:) bana da yasmin ve 19 unda yaptirmam gereken gonapeptyl 3.75 lik bi igne verdi. Birdaha ki adetim olunca bende transfer olacagimm
Hadi bakalım insallah güzel sonuclar alırız. Yani takmıyım diyorum ama herşey yolundayken takmıyorum hiç bişeyi demek çok kolaymış şimdi bi anda kist çıkınca umutsuzluga kapıldım bi an

Slm kızlar.opu dan sonra de um progestan vermişti.10 günlük.kullandım bitti.transferim 2.adette olacak.şu an ilişkiye girmemizde bi sakınca yok deilmi?transferi ertelenen arkadaşlar bilirler

Slm kızlar.opu dan sonra de um progestan vermişti.10 günlük.kullandım bitti.transferim 2.adette olacak.şu an ilişkiye girmemizde bi sakınca yok deilmi?transferi ertelenen arkadaşlar bilirler
Yokmuş canım bizede yask degilmiş opudan sonraki adette ama biz yapmadık sormadımda doktora sonra sekreterini aradım dedim söktürücü olmadan 2.adeti olamam dedim. Hamile olabilirsin dedi. Bende dedim yasaklamıştınız biz hiç yapmadık dedim o da sadece opudan adete kadar yasakmış

Tamam canım anladım.. adete kadarını sormadım bende.ama 2.adetime kadar dr um serbest dedi.hatta korunmayın dedi.

Tamam canım anladım.. adete kadarını sormadım bende.ama 2.adetime kadar dr um serbest dedi.hatta korunmayın dedi.
Evet bende onu yazcaktım sana hamile kalan çokmuş kısmet dene bakalım biz treni kaçırdık:))

Selamlar kızlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Bende bugün ovitrelle iğnemi vurdum pazartesi opum var çok heyecanlı ve stresliyim

Selamlar kızlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Bende bugün ovitrelle iğnemi vurdum pazartesi opum var çok heyecanlı ve stresliyim
Stres yapma güzelim insallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyle. Buraya yazmayıda unutma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…