Opu işlemine geri sayı başladı :)

Slm kızlar.bugun sabah opu yapıldı.30 tane yumurta toplamış dr um.transferi yapmıyvak.rahim toplanmasını bekliycem dedi.5 gün sonra arayıp haberdar ediceklermiş nekadar embriyo dondurulucağını.adet sancısı gibi ağrım vardı.ayağa kalkıncada 2 kez tansyonum düştü.ama şu an daha iyiyim.karnımda gaz gibi şişkinlik var.inş vucudum su toplamaz ya

Benden de 31 yumurta toplandı canım. 5.gün bugün hala ağrım şişkinlik devam. Sol tarafta da sislik var anlamadım

Benden de 31 yumurta toplandı canım. 5.gün bugün hala ağrım şişkinlik devam. Sol tarafta da sislik var anlamadım
Malesef şişkinlik ve ağrı oluyormuş normal diyorlar.seninde 5 gün olmuş aslında.Yarın dr a gidince sorarsın.Transferin yapılıcakmı dr un ne dedi

Malesef şişkinlik ve ağrı oluyormuş normal diyorlar.seninde 5 gün olmuş aslında.Yarın dr a gidince sorarsın.Transferin yapılıcakmı dr un ne dedi
Benimde transferim hemen olmayacak.bi 45 günü bulacak 2 adet gecireceksin dedi.bende kabizlik da vardı gündür mahvoldum. Ağrı şişkinlik evet normal de işte tek sol tarafimin bu kadar agrimasi can sıkıyor . Yarın soracağım inşallah kötü birsey yoktur.

İnan ki öksürür ken nefes alırken yürürken bile ağrım oluyor ne zormuş

Kötü bişey yoktur canım merak etme.benimde aynen 2.adetten sonra olucak.Sen ağrı kesici kullanmıyormusun?nasılsa transfer olmıycak ilaç kullanabiliriz.ben içtim ya ilaç.ağrım azaldı şu an

Kötü bişey yoktur canım merak etme.benimde aynen 2.adetten sonra olucak.Sen ağrı kesici kullanmıyormusun?nasılsa transfer olmıycak ilaç kullanabiliriz.ben içtim ya ilaç.ağrım azaldı şu an
Pek içmek istemiyorum canım bakalım inş hersey normaldir . Şimdi igne olmaya geldim eve gidince iceyim bari

Kolay gelsin canım.bana iğne vermedi.progestan verdi 10 gün onu kullanıcakmışım.birde kan sulandırıcı

Canım geldim hastaneden hersey güzel dedi doktor. Bunlar bekledigimiz şeyler zaten o yüzden transferi 1 ay sonraya attık dedi. Bir miktar su toplama olabilir bol su ve hareket dedi canım. O sislik de yumurtaymis :)
Hadi gözünaydın canım.Belliydi zaten bişey olmadığı.İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…