Hadi bakalım güzel sonuclarını bekliyoruz :))Yarin ilk kontrolüme gidicem çok heyecanliyim
Stres yapma canm benim insallah herşey iyi gidicek bizede haber vermeyi unutmaSağol canım dün yapıldı iğneler yarın sabah opu var
Çok sevindimmmKızlar genetikten aradılar cok şükür 3 yumurtamın 2 tanesi saglam geldi Allahıma şükürler olsun
Valla yarın için tsh prolaktin bide coombs hormon testlerini yaptır dedi sanırım adetimi beklicem rahim kalınlastırmak için ilac kullancam bugun adetin 17.günü sanırım bu ay transferim yapılmazÇok sevindimmmtransfer ne zaman olacak
Olsun sen hazırlığını yap vitaminlerini al ayh hadi insallahValla yarın için tsh prolaktin bide coombs hormon testlerini yaptır dedi sanırım adetimi beklicem rahim kalınlastırmak için ilac kullancam bugun adetin 17.günü sanırım bu ay transferim yapılmaz
İnsallah insallah da birlikte bekleriz bebişleri:))Olsun sen hazırlığını yap vitaminlerini al ayh hadi insallah
Evet ya ne guzel olur olacak inşallah ben inaniyorumİnsallah insallah da birlikte bekleriz bebişleri:))
İnşallah canım tabiki haber veririmStres yapma canm benim insallah herşey iyi gidicek bizede haber vermeyi unutma
İnsallah bakalım Allah a şükür tüp bebege basladıgım günden beri hiç olumsuz birşey olmadı insallah da olmaz şimdi bide rahim kalınlascakmı diye ugrasıcaz senin kactı kalınlıgı transfer yapılmadan önceEvet ya ne guzel olur olacak inşallah ben inaniyorum
İnşallah olacaak 11 di sanırımİnsallah bakalım Allah a şükür tüp bebege basladıgım günden beri hiç olumsuz birşey olmadı insallah da olmaz şimdi bide rahim kalınlascakmı diye ugrasıcaz senin kactı kalınlıgı transfer yapılmadan önce
Hayirli olsun bitanidigimin 1 tane yumurtası kalmıştı onunla da pozitif sonuç aldı dogurdu bile sakin yumurtam az diye üzme kendiniKızlar opu dan geldim 3 tane yumurtam toplanmis
Kız yanlış yazmışım eksik yazmışım 31 Tane toplanmış :)))Hayirli olsun bitanidigimin 1 tane yumurtası kalmıştı onunla da pozitif sonuç aldı dogurdu bile sakin yumurtam az diye üzme kendini
Ohh ohhh masaalllaahKız yanlış yazmışım eksik yazmışım 31 Tane toplanmış :)))
:) hemen transfer olmayacak çok toplandığı için doktorum tekrar orgalutran yazdı bana nedenkiOhh ohhh masaalllaah
:) hemen transfer olmayacak çok toplandığı için doktorum tekrar orgalutran yazdı bana nedenki
Anladım canım onlar adetle atilsin kiste dönüşmesin diye sanirim. Sağol canım hayırlı olur insiçeride toplamadığı küçük yumurtalar kaldığı için olabilir.
benim de 34 tane toplanmıştı.
hayırlısı olsun inşallah.
Anladım canım onlar adetle atilsin kiste dönüşmesin diye sanirim. Sağol canım hayırlı olur ins
İnşallah canım su içiyorum da ağrım var karninda bi ağırlık var hâlâ.evet canım aynen öyle.
benim iki yıl olacak toplanalı.
2 denemem olumsuz.
2 dondurulmuş hakkım daha var.
laparoskopi ve histereskopi olup 3.yü deneyeceğim.
senin ilk seferde gelsin inşallah bebiş.
umarım 3. 5. güne ulaşan kaliteli yumoşlar olsun.
bol su iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?