Muayene nasıl gectiİlk önce sadece gonalf vuruldum 5. Gün 2. İğnem başladı orgalutran başladı
ilk önce gonalfle başladım öbür kontrollerime orgalutran iğne ve menopur iğnede ekledi canım son 3 gündür 3 iğne vuruluyorum toplamda. Suanda da kontrole geldimmm
Oh be sonunda tarih verdiler sayılı gün cabuk geçiyor ayy hadi inşallah insallahAradım canm 2 kasımda sonuc gelecekmiş
Yumurtalar güzel gelişmiş ama rahimi ince buldu biraz kan tahlili istedi verdim sonuc bekliyorumMuayene nasıl gecti
Gün içerisinde kendini yoruyormusun agir kaldırdın mi hicYumurtalar güzel gelişmiş ama rahimi ince buldu biraz kan tahlili istedi verdim sonuc bekliyorum
Ağır kaldırmadım ama ev iş yoruyor haliyle canım. Bu gece 03.30da çatlatma iğnelerini vurucam pazartesi saat 14.00de opu olacak benimmmGün içerisinde kendini yoruyormusun agir kaldırdın mi hic
Sakin ev isi yapma bırak bende senin gibi gece o saatte yapmistim o saatte toplanmıştı opu işlemine yakin yumurtalar halay çekecek haberin olsun kuduruklar sabisizlanacak çatlamak için ağrı yapabilir ama işlem sonrası kus tüyü gibi hafifleyeceksin guzel haberlerini beklerizAğır kaldırmadım ama ev iş yoruyor haliyle canım. Bu gece 03.30da çatlatma iğnelerini vurucam pazartesi saat 14.00de opu olacak benimmm
Vallahi eve geldim birtek çamaşır attık yarın düğün var kuzenimin onun dışında elimi birşeye sürmem zaten. Sağol canım bilgi verdiğin içinSakin ev isi yapma bırak bende senin gibi gece o saatte yapmistim o saatte toplanmıştı opu işlemine yakin yumurtalar halay çekecek haberin olsun kuduruklar sabisizlanacak çatlamak için ağrı yapabilir ama işlem sonrası kus tüyü gibi hafifleyeceksin guzel haberlerini bekleriz
Aynrn canm benim bekliyoruz sabırlaOh be sonunda tarih verdiler sayılı gün cabuk geçiyor ayy hadi inşallah insallah
Hmm anladım canm hadi insallah iyi haberler alırsınİlk önce sadece gonalf vuruldum 5. Gün 2. İğnem başladı orgalutran başladı
ilk önce gonalfle başladım öbür kontrollerime orgalutran iğne ve menopur iğnede ekledi canım son 3 gündür 3 iğne vuruluyorum toplamda. Suanda da kontrole geldimmm
Ayy hadi insallah iyi haberler alırsın cnm benimAğır kaldırmadım ama ev iş yoruyor haliyle canım. Bu gece 03.30da çatlatma iğnelerini vurucam pazartesi saat 14.00de opu olacak benimmm
iyi ama onun adı rahim dinlendirme değil embriyo dondurmaValla bende sordum hemşireye rahim dinlendirmek için extradqn bir ilaç mı verceksiniz dedim hayır dedi. Birde ben pgt ye gönderiyorum döllenen yumurtaları zaten mecburen 22gün beklicekmişim 22 bekledikten sonra eger transfer yaparsa paramı geri isticem eger yapmayıp 1 ay daha dinlen derse tamam haklılar yumurtalara sahip cıkmak için almış olabilirler
Rahim dinlendirmeyi sordum canm . Aslında rahim dinlendirme rahmimize uygulanan birşey degilmil yumurtalara uygulanan bir işlemmiş bu işlemde tutunmayı saglıyormuş yani okadar para verdik 500tl yş biz coktan gözden cıkardık yeterki bizden kaynaklı birşey olmasın gerisi tevekkül edip Allah cc bırakmakiyi ama onun adı rahim dinlendirme değil embriyo dondurma
zaten senin embriyoların her koşulda donacak çünkü 16 tane 5. gün embriyon var , ve bunun ücretini alırken sana söyleyecekler 2 şerli tüp mü yaptılar 3 ler li tüp mü yapıp dondurdular
senelik bakım ücretleri vs bilgi akataracaklar
bu 500 tl kafa karıştırıcı iyice sor arkadaşım
bu dönemde çok güzel yolabiliyorlar insanı
örnek vereyim
benim haziran ayından beri pgt ye gitmek için bekleyen 7 embriyom var
ve tek kuruş tl ödemedim
çünkü toplama+transfer ücretinin içinde embriyolar 1 defa dondurma ücreti zaten var..
yani embriyo donuyor sen ister pgt yap ister bidaha toplama yap yada transfer yap tam olarak ne yapmaya karar verene kadar benden para istemiyorlar
ne zamanki transfer yapıldı kalanlar için uzun vadeli dondurma ücreti aldılar
Swn neden pgt ye yollamayı düşünüyosun canm ben yolladım 3 tanesini 16taneden 10tanesi kalmıştı dondurmuştuk . 3tanesini gönderme kararı aldık aşırı pahalı tek embriyo 350dolar yani nerdeyse 1250tl falaniyi ama onun adı rahim dinlendirme değil embriyo dondurma
zaten senin embriyoların her koşulda donacak çünkü 16 tane 5. gün embriyon var , ve bunun ücretini alırken sana söyleyecekler 2 şerli tüp mü yaptılar 3 ler li tüp mü yapıp dondurdular
senelik bakım ücretleri vs bilgi akataracaklar
bu 500 tl kafa karıştırıcı iyice sor arkadaşım
bu dönemde çok güzel yolabiliyorlar insanı
örnek vereyim
benim haziran ayından beri pgt ye gitmek için bekleyen 7 embriyom var
ve tek kuruş tl ödemedim
çünkü toplama+transfer ücretinin içinde embriyolar 1 defa dondurma ücreti zaten var..
yani embriyo donuyor sen ister pgt yap ister bidaha toplama yap yada transfer yap tam olarak ne yapmaya karar verene kadar benden para istemiyorlar
ne zamanki transfer yapıldı kalanlar için uzun vadeli dondurma ücreti aldılar
Canımmm inşallah hepimiz alırızzzAyy hadi insallah iyi haberler alırsın cnm benim
insallah canım
Canımmm inşallah hepimiz alırızzz
Is yapmamak mi lazim toplama isleminden once bunu bilmiyordum transferden sorna dikkat edilecek sanıyordumGün içerisinde kendini yoruyormusun agir kaldırdın mi hic
Evet anne adayının kendini yorması durumuna rahim duvarı inceliyorIs yapmamak mi lazim toplama isleminden once bunu bilmiyordum transferden sorna dikkat edilecek sanıyordum
Hadi hayırlısı olsun canm benim kac yumurtan toplandıMerhaba kızlar pazartesi günü opu oldum bende ve transfer için rahimin dinlendirilmesi için ilk değil 2. adetten gel dedi doktorum bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?