Opu işlemine geri sayı başladı :)

Muayene nasıl gecti

Gün içerisinde kendini yoruyormusun agir kaldırdın mi hic
Ağır kaldırmadım ama ev iş yoruyor haliyle canım. Bu gece 03.30da çatlatma iğnelerini vurucam pazartesi saat 14.00de opu olacak benimmm

Ağır kaldırmadım ama ev iş yoruyor haliyle canım. Bu gece 03.30da çatlatma iğnelerini vurucam pazartesi saat 14.00de opu olacak benimmm
Sakin ev isi yapma bırak bende senin gibi gece o saatte yapmistim o saatte toplanmıştı opu işlemine yakin yumurtalar halay çekecek haberin olsun kuduruklar sabisizlanacak çatlamak için ağrı yapabilir ama işlem sonrası kus tüyü gibi hafifleyeceksin guzel haberlerini bekleriz

Vallahi eve geldim birtek çamaşır attık yarın düğün var kuzenimin onun dışında elimi birşeye sürmem zaten. Sağol canım bilgi verdiğin için

Hmm anladım canm hadi insallah iyi haberler alırsın

Ayy hadi insallah iyi haberler alırsın cnm benim

iyi ama onun adı rahim dinlendirme değil embriyo dondurma
zaten senin embriyoların her koşulda donacak çünkü 16 tane 5. gün embriyon var , ve bunun ücretini alırken sana söyleyecekler 2 şerli tüp mü yaptılar 3 ler li tüp mü yapıp dondurdular
senelik bakım ücretleri vs bilgi akataracaklar
bu 500 tl kafa karıştırıcı iyice sor arkadaşım
bu dönemde çok güzel yolabiliyorlar insanı

örnek vereyim
benim haziran ayından beri pgt ye gitmek için bekleyen 7 embriyom var
ve tek kuruş tl ödemedim
çünkü toplama+transfer ücretinin içinde embriyolar 1 defa dondurma ücreti zaten var..
yani embriyo donuyor sen ister pgt yap ister bidaha toplama yap yada transfer yap tam olarak ne yapmaya karar verene kadar benden para istemiyorlar
ne zamanki transfer yapıldı kalanlar için uzun vadeli dondurma ücreti aldılar

Rahim dinlendirmeyi sordum canm . Aslında rahim dinlendirme rahmimize uygulanan birşey degilmil yumurtalara uygulanan bir işlemmiş bu işlemde tutunmayı saglıyormuş yani okadar para verdik 500tl yş biz coktan gözden cıkardık yeterki bizden kaynaklı birşey olmasın gerisi tevekkül edip Allah cc bırakmak

Swn neden pgt ye yollamayı düşünüyosun canm ben yolladım 3 tanesini 16taneden 10tanesi kalmıştı dondurmuştuk . 3tanesini gönderme kararı aldık aşırı pahalı tek embriyo 350dolar yani nerdeyse 1250tl falan

Merabalar herkese iyi geceler. Bende catlatma ignemi vuruldum persembe 10.30 toplama islemim olucak çok heyecanliyim suan hersey normal görünüyor dedi doktorumuz ins guzel sonuç aliriz bu arada 1. Denememizden 3.5 yasinda minigim var bu 2 denememiz ama ben bütün süreci unutmuşum cok heyecanliyim

Merhaba kızlar pazartesi günü opu oldum bende ve transfer için rahimin dinlendirilmesi için ilk değil 2. adetten gel dedi doktorum bana da.

Merhaba kızlar pazartesi günü opu oldum bende ve transfer için rahimin dinlendirilmesi için ilk değil 2. adetten gel dedi doktorum bana da.
Hadi hayırlısı olsun canm benim kac yumurtan toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…