Bunu bilmiyodm canm iyiki söyledinEvet anne adayının kendini yorması durumuna rahim duvarı inceliyor
Ne güzel canm benim Allah bagışlasın evladını. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz buraya yazmayı unutma canmMerabalar herkese iyi geceler. Bende catlatma ignemi vuruldum persembe 10.30 toplama islemim olucak çok heyecanliyim suan hersey normal görünüyor dedi doktorumuz ins guzel sonuç aliriz bu arada 1. Denememizden 3.5 yasinda minigim var bu 2 denememiz ama ben bütün süreci unutmuşum cok heyecanliyim
Amin canm saol allah razi olsun. Yarin sabah toplama islemi heyecandan uyuyamıyorum aksilikler var.Esim üstümüs sanrım midesi bulanio ishal ufakligin atesi çıktı benimde yumurtaliklarim agriyor basinc var gibi ins. Yarini atlatiriz sagliklaNe güzel canm benim Allah bagışlasın evladını. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz buraya yazmayı unutma canm
Sağol canım benim 11 tane toplandı 8 tanesi döllenmişHadi hayırlısı olsun canm benim kac yumurtan toplandı
İyi canm masallah insallah hepsi en iyi kalitede olurSağol canım benim 11 tane toplandı 8 tanesi döllenmiş
Gecmiş olsun canm benimAmin canm saol allah razi olsun. Yarin sabah toplama islemi heyecandan uyuyamıyorum aksilikler var.Esim üstümüs sanrım midesi bulanio ishal ufakligin atesi çıktı benimde yumurtaliklarim agriyor basinc var gibi ins. Yarini atlatiriz saglikla
18 tane yumurtam cikti yarin ilk görüşmeyi yapicaz embriyolar bakalim ne durumda cok merak ediyorumGecmiş olsun canm benim
Canm senin yazini bulamadim kendinden bahseder misinGecmiş olsun canm benim
Canm ben 24 yasındayım 5yıllık evliyim çeşitli tedavilerle 5 düşügüm oldu en sonunda doktorum tüp bebegi önerdi. Eşim ve bende genetikte bşr sorun çıkmadı doktor birde çocugun genetigine bakılması gerktigini söyledi. Rahim filmi cekildim rahmimin y şeklinde oldugu söylendi düşüklerimin iki sebebi vardı ya rahim y şeklinde oldugu için yada yumurtalarda pko oldugu için kalitesiz yumurta dölleniyor dediler vs vs. Sonra ben histeroskopi oldum çok şükür rahmim düzeltildi ve ilk ayımda klomenle hamile kaldım ve yine düşük oldu. Tüp bebege basladık ignelerimi karından vuruldum herşey normaldi. Opu işlemim yapıldı 23 yumurtam toplanmış 2.gün aradılar 18 tanesi kalmış sonra 4.gün aradılar 18yumurtanın 16tanesi kaldı diyee 10 tanesi ilerideymiş 6 tanesi geriden geliyormuş bu çok da kötü birşey degil dediler. En son 6.gün arandım ve 10 yumurtam kalmış 6 tanesi iflas etmiş. 10 yumurtam donduruldu. Pgt için muhasebeden arandım tek embriyo basına 350dolsr istedikleri için 3 tanesine paramız yetti yolladık 22 gün sonra sonuc gelir dediler ve bekliyoruz . Sonradan ben emin olmak için tekrar aradım bu seferde kasımın 2 sinde sonuc cıkar dediler. Ya bu pazartesi arıcaklar yada kasımın 2 sine kadar mecbur beklicez. Herşey genetikten gelecek olan habere baglı . Biraz uzun oldu :))Canm senin yazini bulamadim kendinden bahseder misin
Cok iyi oldu seni tanimis oldum :) rabbim ins evladlarin kucaginda resm cekilip bana göndermeni nasip etsin canm tevekkül etmekten baska seçeneğimiz yok ins hersey cok guzel olur guzel haberlerini alirz. 6. Gune kadar neden bekletmisler onu ilk defa duydum max 5. Gun diye biliyordum neler ogrencez neler benimde bakalim yarina kac yumurta kalicak ins sona güzel rakam kalir pazartesi sonuc ins gelir gelince hemen yaz merak ettimCanm ben 24 yasındayım 5yıllık evliyim çeşitli tedavilerle 5 düşügüm oldu en sonunda doktorum tüp bebegi önerdi. Eşim ve bende genetikte bşr sorun çıkmadı doktor birde çocugun genetigine bakılması gerktigini söyledi. Rahim filmi cekildim rahmimin y şeklinde oldugu söylendi düşüklerimin iki sebebi vardı ya rahim y şeklinde oldugu için yada yumurtalarda pko oldugu için kalitesiz yumurta dölleniyor dediler vs vs. Sonra ben histeroskopi oldum çok şükür rahmim düzeltildi ve ilk ayımda klomenle hamile kaldım ve yine düşük oldu. Tüp bebege basladık ignelerimi karından vuruldum herşey normaldi. Opu işlemim yapıldı 23 yumurtam toplanmış 2.gün aradılar 18 tanesi kalmış sonra 4.gün aradılar 18yumurtanın 16tanesi kaldı diyee 10 tanesi ilerideymiş 6 tanesi geriden geliyormuş bu çok da kötü birşey degil dediler. En son 6.gün arandım ve 10 yumurtam kalmış 6 tanesi iflas etmiş. 10 yumurtam donduruldu. Pgt için muhasebeden arandım tek embriyo basına 350dolsr istedikleri için 3 tanesine paramız yetti yolladık 22 gün sonra sonuc gelir dediler ve bekliyoruz . Sonradan ben emin olmak için tekrar aradım bu seferde kasımın 2 sinde sonuc cıkar dediler. Ya bu pazartesi arıcaklar yada kasımın 2 sine kadar mecbur beklicez. Herşey genetikten gelecek olan habere baglı . Biraz uzun oldu :))
Benim de 5 düşük var benim de rahmin üstünde basıklık vardı ameliyatla düzelttiler, benim de sonradan 2 düşük daha oldu , benim de kurtaj malzemesi genetiğe gitti sonuç bekliyoruz ona göre pgt deneriz dedi dr.Canm ben 24 yasındayım 5yıllık evliyim çeşitli tedavilerle 5 düşügüm oldu en sonunda doktorum tüp bebegi önerdi. Eşim ve bende genetikte bşr sorun çıkmadı doktor birde çocugun genetigine bakılması gerktigini söyledi. Rahim filmi cekildim rahmimin y şeklinde oldugu söylendi düşüklerimin iki sebebi vardı ya rahim y şeklinde oldugu için yada yumurtalarda pko oldugu için kalitesiz yumurta dölleniyor dediler vs vs. Sonra ben histeroskopi oldum çok şükür rahmim düzeltildi ve ilk ayımda klomenle hamile kaldım ve yine düşük oldu. Tüp bebege basladık ignelerimi karından vuruldum herşey normaldi. Opu işlemim yapıldı 23 yumurtam toplanmış 2.gün aradılar 18 tanesi kalmış sonra 4.gün aradılar 18yumurtanın 16tanesi kaldı diyee 10 tanesi ilerideymiş 6 tanesi geriden geliyormuş bu çok da kötü birşey degil dediler. En son 6.gün arandım ve 10 yumurtam kalmış 6 tanesi iflas etmiş. 10 yumurtam donduruldu. Pgt için muhasebeden arandım tek embriyo basına 350dolsr istedikleri için 3 tanesine paramız yetti yolladık 22 gün sonra sonuc gelir dediler ve bekliyoruz . Sonradan ben emin olmak için tekrar aradım bu seferde kasımın 2 sinde sonuc cıkar dediler. Ya bu pazartesi arıcaklar yada kasımın 2 sine kadar mecbur beklicez. Herşey genetikten gelecek olan habere baglı . Biraz uzun oldu :))
Ay canm benim sagol herşe için insallah güzel haberler alırız. Canm o testi ben arastırdım ama tekrarlayan tüp bebek basarızlıgında yapılıyormus yani ben tamamen doktora bıraktm herşeyi Allah iyi doktorlarla karsılastırsın herkesiBenim de 5 düşük var benim de rahmin üstünde basıklık vardı ameliyatla düzelttiler, benim de sonradan 2 düşük daha oldu , benim de kurtaj malzemesi genetiğe gitti sonuç bekliyoruz ona göre pgt deneriz dedi dr.
Sizden bi adım geriden geliyorum.
Amma velakin hiç üzülmüyorum haaa kafama takıyorum yüzüm sivilceden geçilmiyor, ama kimene.
Ben 31 yaşımdayım 24 yaşımda evlendim 25 den beri bilahare düşük yapıyorum.
Her defasında bisuru test tamam bu kez sorun bulundu düşmeyecek dedik fakat düştü.
Üzülmeyin rabbim ne zaman kısmet edecek bilemeyiz. Ben bi de cd56 testi sonucu intralipit serumunu buldum tüp bebek esnasında kullanmak için ısrar edeceğim sen de doktoruna ısrar et bizim gibi olanlarda ise yarayan çok olmuş.
İnşallah o 3 embriyodan mutlaka sağlıklı çıkacak ve sana sıkı sıkı tutunacak.
Rahat ol arkadaşım. Yaşayan bilir. Biliyorum ve hissediyorum.
Canm belki 5.gündür ama beni 6.gün aramışlardır yani öyledir kesin hatta dediki 5.gün embriyosu ddi bestmi ne bişey embriyosuymus anlamadm hiç degişik bişey söylediler. İnsallah atmazmıyım yeterki olsun evlatlarmız bi bakmıssın kuranlarımıza da geliriz birbirimizin :)))Cok iyi oldu seni tanimis oldum :) rabbim ins evladlarin kucaginda resm cekilip bana göndermeni nasip etsin canm tevekkül etmekten baska seçeneğimiz yok ins hersey cok guzel olur guzel haberlerini alirz. 6. Gune kadar neden bekletmisler onu ilk defa duydum max 5. Gun diye biliyordum neler ogrencez neler benimde bakalim yarina kac yumurta kalicak ins sona güzel rakam kalir pazartesi sonuc ins gelir gelince hemen yaz merak ettim
Blast canm yani cok kaliteli embriyo demek ins. Canm sonuçlarımız guzel olsun yarin 13.30 transferim olucak ins. Hersey yolunda giderCanm belki 5.gündür ama beni 6.gün aramışlardır yani öyledir kesin hatta dediki 5.gün embriyosu ddi bestmi ne bişey embriyosuymus anlamadm hiç degişik bişey söylediler. İnsallah atmazmıyım yeterki olsun evlatlarmız bi bakmıssın kuranlarımıza da geliriz birbirimizin :)))
Hadi gözün aydın canm benim insallah darısı basıms transferi dört gözle bekliyorumBlast canm yani cok kaliteli embriyo demek ins. Canm sonuçlarımız guzel olsun yarin 13.30 transferim olucak ins. Hersey yolunda gider
Valla ben kullanmadm canmKızlar choriomon kullanan var mı catlatma iğnesi olarak. Bu illa kalcadan mi oluyor
Sağol canım dün yapıldı iğneler yarın sabah opu varValla ben kullanmadm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?