Opu sonrası 2. adet

serapssa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
44
34
3
35
Merhaba kızlar, tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Opu sonrası ilk başlarda ağrım çok oldu toparlanmam uzun sürdü şimdi ise psikolojik etkiler var kısacası zor zamanlar benim için , şimdi 2. Adeti bekliyorum başlamak üzere ancak hormon ilaclarini kullanırken 1 adet polip oluşmuştu, Dr kendiliğinden geçerse transferi yaparız yok geçmemiş olursa almamız gerekir dedi, bu durumda olan var mı acaba 🥺

Merhaba kızlar, tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Opu sonrası ilk başlarda ağrım çok oldu toparlanmam uzun sürdü şimdi ise psikolojik etkiler var kısacası zor zamanlar benim için , şimdi 2. Adeti bekliyorum başlamak üzere ancak hormon ilaclarini kullanırken 1 adet polip oluşmuştu, Dr kendiliğinden geçerse transferi yaparız yok geçmemiş olursa almamız gerekir dedi, bu durumda olan var mı acaba 🥺
Merhabalar,
Bende de polip gozukmustu 1.adet sonrasi( yasadigim ulkedeki doktor gormustu adetin 8.gunu muayene sirasinda)
Kendi doktoruma gönderdim polip de ola bilir rahim katlanmasi da. O da polip bile olsa yerlesme yeri farkli dedi embrio transferine engel olmayacak. Ve transferi de yapti.

Benim de yarın yumurta toplama var polip gördü doktor opu öncesi son kontrolde ilaçlar yaptı muhtemelen alırız dedi ama ben adette gider diye düşünüyorum yada bir kaç ay içinde

Tüp bebek sürecine hiç girmedim ama geçen ay polip aldırdım eğer alınması gerekiyorsa aldır düşüğe sebebiyet veriyormuş çok kolay bi işlem

Evet doktorum da alınması gerektiğini söyledi ama ben biraz sabirsizlanmaya başladım artık inşallah geçmiştir, yarın kontrol günü benimde göreceğiz. Umarım senin içinde herşey yolundadir

Merhaba cumartesi polip var dedi gösterdi ama bugun opu sırasında görmedi doktor almaya gerek yok dedi bence ilaçlar yaptı geçti bir iki günde sanki

Gecici bir gorunum degilse transfer oncesi muhakkak aldirin derim, myom ve poliplerle gebe kalinmasi gebeye zorluk cikartabiliyor cevremde hep gozlemledigim kadariyla. Zaten cok basit islemler histereskopiyle gunubirlik aliniyor yatis bile yapmadan eve cikiyorsunuz, hic riske atmayin surecinizin devamini da🙏🏼

Hepinize teşekkür ediyorum fikir almak çok rahatlattı beni, bu gün kontrolüm vardı ve maalesef ki polip hala oradaydı😔 1 ay daha ertelendi sanırım çünkü bulunduğu yer embriyonun tutunmasını bekledikleri yermiş , bayram sonrasına bir kontrol daha yazdı bakalım geçmemiş olursa bende almasını isteyeceğim geç olsun güç olmasın

Merhabalar ,
Yumurtalarım dondurdum evli değilim
Ama Opu sonrası adet olamadım 17 gün geçti aradan.doktorumla konuştum haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsan gel dedi.korkmaya başladım
Böyle yaşayan var mı .

Korkmayın opudan sonra olabiliyormuş gecikme banada öyle demişti doktorum, olursa ilaçla söktürürüz demişti

Back
X