Kızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Merhaba canım. Çok yumurtan olduğu için ağrıyı hissetmen çok normal. Ben mesela ilk gün çok ıyiydim sonraki üç gün zehir gibiydi. Baş ağrısı çektim ilaç kullanamadım. Anesteziyi atamadim. Saçma sapan bir durum yaşadım. Ohss olmaman için o ilaçları kullanıyorsun. Bende 5 gün cetrotide kullandım. Antibiyotik ve dostinex hap kullandım. Çok yumurtası toplanan kadınlarda daha fazla önlem almak zorundalar. Benden de 17 yumurta toplanmıştı. Bana farklı bir diyet de vermişlerdi mesela. Su günde en fazla 2 bardak. Gün-de 6 tane yumurta ve günde 3 sise enerji içeceği. Bu diyeti uygulamak zorundaydım ohss olmamak için.Kızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Sana özel vermiş cnm yumurtan çok olduğu için hala yumurtlamaya devam etme die de cetrotide vermiş baskılayıcıKızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Banada 3 litre su ve hergun 1 tane redbull bugün dehşet başım ağrıyor ne kadar sürdü canım bu etkiler benim göğüslerim karnım felaket sis 2 kilo almış durumdayım 2 gundeMerhaba canım. Çok yumurtan olduğu için ağrıyı hissetmen çok normal. Ben mesela ilk gün çok ıyiydim sonraki üç gün zehir gibiydi. Baş ağrısı çektim ilaç kullanamadım. Anesteziyi atamadim. Saçma sapan bir durum yaşadım. Ohss olmaman için o ilaçları kullanıyorsun. Bende 5 gün cetrotide kullandım. Antibiyotik ve dostinex hap kullandım. Çok yumurtası toplanan kadınlarda daha fazla önlem almak zorundalar. Benden de 17 yumurta toplanmıştı. Bana farklı bir diyet de vermişlerdi mesela. Su günde en fazla 2 bardak. Gün-de 6 tane yumurta ve günde 3 sise enerji içeceği. Bu diyeti uygulamak zorundaydım ohss olmamak için.
Kilonu ve bel ölçümü mutlaka her gün ölç. Gün-de bir iki kilo alıyorsan kesinlikle hemşirelere haber ver. Ohss belirtisi çünkü canım. Inşallah olmazsın ama zaten ilaçları kullanıyorsun. Ben 5. Gun adet olmuştum. Ve kuş gibi rahatlamıştım.Banada 3 litre su ve hergun 1 tane redbull bugün dehşet başım ağrıyor ne kadar sürdü canım bu etkiler benim göğüslerim karnım felaket sis 2 kilo almış durumdayım 2 gunde
Tamam canım çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah geçicek diyelimKilonu ve bel ölçümü mutlaka her gün ölç. Gün-de bir iki kilo alıyorsan kesinlikle hemşirelere haber ver. Ohss belirtisi çünkü canım. Inşallah olmazsın ama zaten ilaçları kullanıyorsun. Ben 5. Gun adet olmuştum. Ve kuş gibi rahatlamıştım.
Bende iki gün aşırı ağrı olmuştuKızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Kızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Nasılsın peki canım ne kadar sürdü bu süreç benim bugün 3. Günüm doktorum düzelmezsen gel dedi bugünde beklicem duruma göre gidicemCanım bende gecen hafta opu oldum. 43 yumurta toplandı. Antibiyotik cetrotide 2 kutu birde agir bi kan sulandırici iğne verdi. Dun bitti iğnelerim ve adet oldum.
Suan iyiyim. Opudan sonra gaz sıkışması karin şişmesi ve ishal oldum. Ama adet olduktan sonra çok rahatladim. 1 hafta içersinde herşeyi bir arada yaşadım :)Nasılsın peki canım ne kadar sürdü bu süreç benim bugün 3. Günüm doktorum düzelmezsen gel dedi bugünde beklicem duruma göre gidicem
Merhabalar, bende tüp bebeğe baslıyacağımda pco var. Opu'dan sonra pcolularda Ohss olanı çok duydum. Doktorumda taze transfer yapacağım dedi. Sizinki demi taze transferdi acaba. Ohss oluştumu bu diyet ileMerhaba canım. Çok yumurtan olduğu için ağrıyı hissetmen çok normal. Ben mesela ilk gün çok ıyiydim sonraki üç gün zehir gibiydi. Baş ağrısı çektim ilaç kullanamadım. Anesteziyi atamadim. Saçma sapan bir durum yaşadım. Ohss olmaman için o ilaçları kullanıyorsun. Bende 5 gün cetrotide kullandım. Antibiyotik ve dostinex hap kullandım. Çok yumurtası toplanan kadınlarda daha fazla önlem almak zorundalar. Benden de 17 yumurta toplanmıştı. Bana farklı bir diyet de vermişlerdi mesela. Su günde en fazla 2 bardak. Gün-de 6 tane yumurta ve günde 3 sise enerji içeceği. Bu diyeti uygulamak zorundaydım ohss olmamak için.
Merhaba. Ben de pcoluyum. Benim opu 24 eylülde oldu. 18 yumurta toplandığı için ohss riski oldu ve embriyoları dondurduk. 24 ekimde transfer oldum çok şükür. İnşallah pozitif olur. Doktorum öyle uygun gördü bende kabul ettim. Ohss riski oluşursa embriyoları dondurmanda fayda var. Hem rahim dinlenir hem sağlığına kavuşursun. Dilerimki sende olmaz öyle durum.Merhabalar, bende tüp bebeğe baslıyacağımda pco var. Opu'dan sonra pcolularda Ohss olanı çok duydum. Doktorumda taze transfer yapacağım dedi. Sizinki demi taze transferdi acaba. Ohss oluştumu bu diyet ile
Merhaba. Hayır tavsiye etmiyorlar pcos olanlarda ki benden 17 yumurta toplandı diye ve e2 değerim yüksek cıktı diye rahim dinlendirme uyguladı. Beta hcg ile daha da artıyor ohss riski. Sizin e2 değerinize bakıldı mi belki düşük çıkmıştırMerhabalar, bende tüp bebeğe baslıyacağımda pco var. Opu'dan sonra pcolularda Ohss olanı çok duydum. Doktorumda taze transfer yapacağım dedi. Sizinki demi taze transferdi acaba. Ohss oluştumu bu diyet ile
Daha hiç tedaviye baslanmadı . Ama doktorum pco oldugumu biliyor. Taze transfer yapacağım dedi. E2 değerim bu ay 54 çıkmıştı adetin 3.günüMerhaba. Hayır tavsiye etmiyorlar pcos olanlarda ki benden 17 yumurta toplandı diye ve e2 değerim yüksek cıktı diye rahim dinlendirme uyguladı. Beta hcg ile daha da artıyor ohss riski. Sizin e2 değerinize bakıldı mi belki düşük çıkmıştır
Çok teşekkürler. İnşallah sağlıkla ilerler tutunur bebişiniz sizeMerhaba. Ben de pcoluyum. Benim opu 24 eylülde oldu. 18 yumurta toplandığı için ohss riski oldu ve embriyoları dondurduk. 24 ekimde transfer oldum çok şükür. İnşallah pozitif olur. Doktorum öyle uygun gördü bende kabul ettim. Ohss riski oluşursa embriyoları dondurmanda fayda var. Hem rahim dinlenir hem sağlığına kavuşursun. Dilerimki sende olmaz öyle durum.
43 yumurta çok fazlaymış maşallah. Pco mu var pekalaBenden 43 yumurta toplandı 2 hafta oldu. Diyet listesi değil ama 5 kilo vermem gerektiğini söylemişti doktrm. Transfer yapmam yoksa demişti. Ohss riskinden dolayı miydi yanıgobegim hala daha çok sisss
Yumurtalar büyüdükçe yani sayı arttıkça e2 değeri de yükseliyor. Benim 17 yumurtam vardı e2 değerim 4binlere çıkmıştı. Ohss riskim çok fazlaydı üstelik kilom da yok zayıfım. Doktor endişelendi ama verdiği ilaçlar ve diyet sayesinde çok şükür yaşamadım öyle bir seyDaha hiç tedaviye baslanmadı . Ama doktorum pco oldugumu biliyor. Taze transfer yapacağım dedi. E2 değerim bu ay 54 çıkmıştı adetin 3.günü
Amin canım. Evet çift embriyo transfer edildi gebelik kayıplarım olduğu için. Rabbim senin de gönlüne göre versin.Çok teşekkürler. İnşallah sağlıkla ilerler tutunur bebişiniz sizepeki kaç tane transfer etti iki mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?