Yumurtalar büyüdükçe yani sayı arttıkça e2 değeri de yükseliyor. Benim 17 yumurtam vardı e2 değerim 4binlere çıkmıştı. Ohss riskim çok fazlaydı üstelik kilom da yok zayıfım. Doktor endişelendi ama verdiği ilaçlar ve diyet sayesinde çok şükür yaşamadım öyle bir sey
Ohss olmasın diye transfer erteleniyor. Yumurta toplamadan sonra vücudun şu toplama ihtimali var, bazı semptomlar gelişebilir. Bir de şöyle bir sıkıntı var eğer transfer yapılır da embriyo tutunursa ohss riski daha da artıyor ve nerdeyse hastanelik olanlar var. Ohss oluştuğu zamanda düşükle bile sonuçlanabiliyor. Şimdi gözünü korkutmayayım ben okuduklarımı bildiklerimi söylüyorum sadece.
Ohss olmasın diye transfer erteleniyor. Yumurta toplamadan sonra vücudun şu toplama ihtimali var, bazı semptomlar gelişebilir. Bir de şöyle bir sıkıntı var eğer transfer yapılır da embriyo tutunursa ohss riski daha da artıyor ve nerdeyse hastanelik olanlar var. Ohss oluştuğu zamanda düşükle bile sonuçlanabiliyor. Şimdi gözünü korkutmayayım ben okuduklarımı bildiklerimi söylüyorum sadece.
Ben de aşağı yukarı aynı şeyleri okudum. Haklsıınız. Sadece anlamadığım, pco'lu olmama rağmen taze transferde neden diretti onu anlamadım. Oturup detaylıca konusmam lazım sanırım bu konuyu tüm emekler çöpe gitmesin çok teşekkürler
Ben de aşağı yukarı aynı şeyleri okudum. Haklsıınız. Sadece anlamadığım, pco'lu olmama rağmen taze transferde neden diretti onu anlamadım. Oturup detaylıca konusmam lazım sanırım bu konuyu tüm emekler çöpe gitmesin çok teşekkürler
Pco da çoğunlukla dondurulmuş transfer oluyor. Siizn kaç yumurtaniz oldu. Yumurta sayısına göre ve opu sonrası yaşanılan sıkıntılara göre degisir.ben pco değilim ohss olmadim ama benim de çok fazla sıkıntılarım oldu taze transfer olucakken doktor riske atmak istemedi dondurlms embriyo transferi oldum.
Pcos olduğunuz sadece ultrason görüntüsü ile mi anlaşılıyor yoksa diğer bütün pcos belirtilerini de yaşıyor musunuz. Bilemedim yani doktor belki hemen bastan rahim dinlendirme deyip kestirip atmak istememiştir.
Evet pko var canım. Sayının bi önemi yok bence. 33 tanesi olgun çıkmıştı. 15'i dollendi 8 tanesi 5.güne gitti donduruldu. Çok gobekliyim ya şuan. Ben ohss nedir bilmiyordum ilk tedavim biraz tedirgin oldum açıkçası ne yapmalı bu durumda bilemedim
Pcos olduğunuz sadece ultrason görüntüsü ile mi anlaşılıyor yoksa diğer bütün pcos belirtilerini de yaşıyor musunuz. Bilemedim yani doktor belki hemen bastan rahim dinlendirme deyip kestirip atmak istememiştir.
Evet tahliller , özellikler herseyini dolu dolu yasıyorum. Adetliyken gittiğimde tedaviye başladığında konuşacağım oturup. Belki tepkimelere göre karar verir göz göre göre de yapmaz heralde. Çok sağolun bilgilendirdiğnz için
Evet pko var canım. Sayının bi önemi yok bence. 33 tanesi olgun çıkmıştı. 15'i dollendi 8 tanesi 5.güne gitti donduruldu. Çok gobekliyim ya şuan. Ben ohss nedir bilmiyordum ilk tedavim biraz tedirgin oldum açıkçası ne yapmalı bu durumda bilemedim
Kızlar selam bugün opu oldum 32 adet yumurta toplanmış gündüz gayet iyiydim ama şuan kasık ağrılarım var doktorum cetrodide iğneye devam etmemi birkaç tane antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra herkes bu şekilde 1 hafta kadar sürecek bir tedavi görüyor mu yoksa çok yumurta toplandığı için bana mi özel lütfen tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi