Opu sonrası az embriyo ile pozitif sonuç elde eden var mı ?

Bu ne kisti ve kaç cm

5.denememde tek bir tane 5.gün early blast transfer olmuştum ve tutmuştu. Yani gerçekten ihtiyaç olan tek bir sağlıklı embriyo aslında
Ya inşallah benim de olur bu sefer.Gerçekten çok yoruldum.3 embriyom oluşmuştu 2 si blast oldu birinden pgt aldılar ama diğeri pgt uygun değil diye bir gün daha beklettiler bugün haber gelecekti hala bekliyorum.Umarım pgtye giden sağlıklı gelir.

İnşallah sağlıklı gelir ve sağlıkla tutunur

İnşallah sağlıklı gelir ve sağlıkla tutunur
İnşallah çok teşekkür ederim ama şans işi artık galiba 1 tane gönderebildik pgtye diğeri 6.gün gelişimini durdurmuş.Gönderdiğimiz embriyo 6AB kalitede ama kalitesi fark etmiyor sanırım.Önemli olan sağlıklı olması.Ama sağlıklı değilse sil baştan olacak her şey

Benim de hep az embriyom olur. Hatta bir keresinde 30 yumurtadan embriyo bile olusmamisdi. Oglumda bir orta ve bir kotu kalite embriyom vardi sadece. Yani coklugu degil onemli olan tutunmasi. Bu asamaya gelmisler demek ki tutunma şanslari da var. Bir embriyo icin defalarca opu olanlar var. Herkesin hikayesi farkli. Bence sonucunun kotu degil. Olumsuza odaklanmayin

Evet olumsuza odaklanmak istemiyorum ama çok umutlanmak da istemiyorum.Eğer pgtden sağlıksız gelirse embriyom o zaman büyük yıkım olmasın.Bir de şimdiye kadar 3 denemede toplam 5 transfer oldum ve hep negatif demek ki onlar da sağlıksızdı diyorum

Ben de 6ci transferimi oldum. 1 oglum var. Bir tane de transfer iptalim. Mucizenin ne zaman bulacagi belli degil. Allahin takdiri

Merhaba, mfk kullanmaya başladınız mı? Kendisiyle görüşüp mü aldınız takviyelerini? Benim yarın tüp bebek merkezinde randevum var, doktoruma danışacağım kullanayım mı mfk takviyelerini diye. Eğer doktorum izin verirse de mfk’dan da yarın randevu almaya çalışıp hem muayene olmaya hem de takviyelerini almaya gideceğim.

Benim 4AA en iyi kalitedeki kimyasal oldu ama early blast tuttu mesela. Gerçekten sağlıklı genetik en önemlisi. İnşallah sonucunuz güzel gelir size tutunur

Merhaba ben henüz almadım online görüşme istedim orada kişiye göre takviye öneriyor ve dediğiniz gibi kendi gittiğimiz doktora da sormak lazım. Siz Ankara'ya mı gideceksiniz

Ben Ankara’dayım, gittiğim merkeze çok yakın mfk’nın ofisi de. Tüp bebek doktorumun yönlendirmesine göre karar vereceğim.

Benim 4AA en iyi kalitedeki kimyasal oldu ama early blast tuttu mesela. Gerçekten sağlıklı genetik en önemlisi. İnşallah sonucunuz güzel gelir size tutunur
İnşallah çok teşekkür ederim.Artık beklemedeyim 1 embriyoyu.Bakalım kısmet.Daha fazla embriyo olsaydı sanki şansım daha çokmuş gibi hissediyorum en azından birkaçı sağlıksız birkaçı sağlıklı olma şansı vardı ama elimde tek embriyo var inşallah sağlıklı gelir

Önemli olan o bir tanenin sağlıklı olması, ihtiyacımız olan şey tek bir embriyo aslında

Merhaba ben de 5.gün 6ba tek embriyo göndermiştim,sağlıklı geldi.
Tabi tek olduğu için şansım az diye düşünüyordum, siz de umudunuzu kaybetmeyin

Merhaba ben de 5.gün 6ba tek embriyo göndermiştim,sağlıklı geldi.
Tabi tek olduğu için şansım az diye düşünüyordum, siz de umudunuzu kaybetmeyin
İnşallah ben de güzel haberi alabilirim
Evet 1 tane gönderince moralmen kötü hissediyorum.Sağlıklı gelecek mi gelse bile tutunma olacak mı bir sürü şey düşünüyor insan ama birden fazla olsa içim daha rahat beklerdim bu süreci.
Sizin ne kadar sürerede sonuç geldi acaba ?

Merhaba, çok zor bir süreç geçirmişsiniz, karamsar olmanızı anlıyorum.
Ben ilk denememde tek embriyo ile sonuç aldım. Muayenelerde 7 yumurta gözüküyordu, 3ü toplanabildi ve sadece bir döllenme oldu. Bizim sperm hızı dışında bir sorunumuz da yoktu, büyük hayal kırıklığı olmuştu bana.
İnsan çok korkuyor böyle olunca. 5ten fazla embriyosu çıkanlar var okuyoruz hep forumda.
Transferden önce bir sonraki opuyu nasıl yaparız diye konuştum hatta doktorumla, o kadar beklemiyordum.
Umarım siz de dileyen herkes de sağlıkla bebeğine kavuşur.

Amin çok teşekkür ederim.Ben de bir sonraki opuyu birkaç ay ara verip öyle yaparım diye kendimce plan yapıyorum.Keşke gerek kalmasa.İnşallah gerek kalmaz ama bu zamana kadar hep olumsuz şeyler olduğu için bundan sonra da öyle olacakmış gibi hissediyorum elimde değil.

Sizi çok iyi anlıyorum inşallah gerek kalmadan sağlıkla, çok güzel bir sonuç alırsınız

Tekrardan merhaba ben 3 opu oldum aynı hastanede inanın şu an hepsini hatırlamıyorum ama en erken 8 günde geldi ama 20 günü geçen de oldu.
Şu an ultrasonda görünen 3-4 yumurta ile tekrar tedaviye başladım olgun yumurtam az çıkıyor ve az yumurtam dölleniyor inşallah bu sefer farklı olur zaten elimde az yumurtam var.İlk iki opuda 1 er genetiklim oldu ama 3.opuda tek embriyom kompleks anöpleidi geldi,her ay yumurta kalitesi farklı inşallah güzel aya denk gelmişizdir

İnşallah Elinizde genetiği sağlıklı 2 embriyo var anladığım kadarıyla.Neden transfer olmuyorsunuz ? Doktorunuzun tercihi mi yoksa sizin tercihiniz mi ?

`