Bazen sonradan da gelişim gösterebiliyor embriyolar . İki güne bir arayip bilgi veriyorlar . Duruma göre 3 ya da 5.gun donduruluyorlar .Benim de dün sabah oldu bu sabahın köründe aradım 1 tane oluşmuş diğerlerini takip ediyoruz dediler içimi feci bı korku sardı hadi lütfen en az iki olsun diye dua etmeye başladım
Senin baya iyiymiş bende 3 yumurta kadar bir şans oluştu maalesefZaten max 5 gün sürüyo. Doktorla beraber organize gidiyor. Kimisinin 3. Günde gelişimi duruyor. Ona göre donduruyolar taze transfer olmayacaksa. Benim 17 yumurta toplandı en başta 13 ü döllendi sonra 11 e düştü 4. Gün ama 5. Gün transfere uygun 2 embriyo kaldı iyi kalitede
Benimkini 2 gün beklemişlerdi. Döllenmeyince yolumuza şu kadar embriyo ile devam edeceğiz demişlerdi. İnşallah sonraki gün de olsa döllenir.Benim de dün sabah oldu bu sabahın köründe aradım 1 tane oluşmuş diğerlerini takip ediyoruz dediler içimi feci bı korku sardı hadi lütfen en az iki olsun diye dua etmeye başladım
İnşallah ya acayip stres yaptimBenimkini 2 gün beklemişlerdi. Döllenmeyince yolumuza şu kadar embriyo ile devam edeceğiz demişlerdi. İnşallah sonraki gün de olsa döllenir.
Ayyy hadi inşallah ya.... Rabbim dualarimizi kabul etsin.Bende bu sabah opu oldum, heyecanla bekliyorum
Siz ne zaman oldunuz?İnşallah ya acayip stres yaptim
Beklemek gerçekten çok zor oluyor.İnşallah ya acayip stres yaptim
Dün sabah toplandı bende deSiz ne zaman oldunuz?
Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi biraz yavaş dedilerArkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.
Yumurta çok olunca ihtimal de çok oluyor tabi. Bende 6 yumurta vardı 2 tanesi gonal f kere tepki verirken 3. Sü geriden geliyordu. 3. Yu de aldılar. Keşke e nabız guncelleseler anlık durumları takip edebilsek...Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi biraz yavaş dediler
Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesiArkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.
Bende ilkkez deniyorum 12si yavaş deyince çok korktum bır günde 4 kaldıysa 5. Güne hiç kalmaz diye düşündüm endişelendimCanım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi biraz yavaş dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?