Opu sonrası döllenme süresi yarfim lütfen.

Kimimkii

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
68
32
18
42
Arkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.

Benim opularim hep sabah oldu, genelde ertesi gün öğlende arayıp olgun yumurta sayısı ve döllenme durumunu söylediler. Saat olarak 18 saat civarı döllenme kontrolü yapılır gbi bir bilgi çıkıyor arama motorunda

Anladim.. bende az evvel baktım ""Yumurta toplama işlemi (OPU) sonrasında 48-72 saat içinde 2-8 hücreli embriyo oluşur"" yazıyordu. İnşallah embriyologlar 18 saat bitiminde kalan yumurtalardan bişey olmayacak deyip çöpe atmiyoardir umarım azami süre 72 saattir

Benim de dün sabah oldu bu sabahın köründe aradım 1 tane oluşmuş diğerlerini takip ediyoruz dediler içimi feci bı korku sardı hadi lütfen en az iki olsun diye dua etmeye başladım

Zaten max 5 gün sürüyo. Doktorla beraber organize gidiyor. Kimisinin 3. Günde gelişimi duruyor. Ona göre donduruyolar taze transfer olmayacaksa. Benim 17 yumurta toplandı en başta 13 ü döllendi sonra 11 e düştü 4. Gün ama 5. Gün transfere uygun 2 embriyo kaldı iyi kalitede

Toplama işleminden 24 saat sonra arayıp kaç tane döllenme var bilgi veriyorlar
Yunurta kalitesi ve hastane politikasina göre de 3 yada 5. Gün transfer yapılıyor

Benim de dün sabah oldu bu sabahın köründe aradım 1 tane oluşmuş diğerlerini takip ediyoruz dediler içimi feci bı korku sardı hadi lütfen en az iki olsun diye dua etmeye başladım
Bazen sonradan da gelişim gösterebiliyor embriyolar . İki güne bir arayip bilgi veriyorlar . Duruma göre 3 ya da 5.gun donduruluyorlar .

Senin baya iyiymiş bende 3 yumurta kadar bir şans oluştu maalesef

Benim Dr taze transfer yapmayacağını söyledi. Bı önceki tedavide taze oldu tutmadı. Rahimi dinlendircem o yüzden dondurcam 3. Günde dedi. 5 gün bekletip riske atmicam anne karnında tamamladım diğer kalan günleri o yüzden 3. Gün dondurcam dedi

Benimkini 2 gün beklemişlerdi. Döllenmeyince yolumuza şu kadar embriyo ile devam edeceğiz demişlerdi. İnşallah sonraki gün de olsa döllenir.

Arkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.
Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi biraz yavaş dediler

Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi biraz yavaş dediler
Yumurta çok olunca ihtimal de çok oluyor tabi. Bende 6 yumurta vardı 2 tanesi gonal f kere tepki verirken 3. Sü geriden geliyordu. 3. Yu de aldılar. Keşke e nabız guncelleseler anlık durumları takip edebilsek...

Canım ben pazartesi günü opu oldum salı günü aradılar 25 yumurtaniz toplandı 18i dollendi diye. Bugün birdaha aradılar 2 su durdu 16si devam ediyor ama 12sinin büyümesi
Bende ilkkez deniyorum 12si yavaş deyince çok korktum bır günde 4 kaldıysa 5. Güne hiç kalmaz diye düşündüm endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…