Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta çok olunca ihtimal de çok oluyor tabi. Bende 6 yumurta vardı 2 tanesi gonal f kere tepki verirken 3. Sü geriden geliyordu. 3. Yu de aldılar. Keşke e nabız guncelleseler anlık durumları takip edebilsek...
Bende ilkkez deniyorum 12si yavaş deyince çok korktum bır günde 4 kaldıysa 5. Güne hiç kalmaz diye düşündüm endişelendim. Sen nerede yaptiriyorsun yaşın kaçdediler
Yavaş büyümesi de iyi. Böyle durumlarda 6. Güne kadar bekletebiliyorlarmis çünkü endişe etme senin ihtimalin benimkinden kat kat yüksek.Bende ilkkez deniyorum 12si yavaş deyince çok korktum bır günde 4 kaldıysa 5. Güne hiç kalmaz diye düşündüm endişelendim. Sen nerede yaptiriyorsun yaşın kaç
Benimde 1-3-5. Günde ararız demişlerdi. Sabah 10 gibi opu olmuştum 1-3. Gününde tamam 11.05 gibi arıyorlarBugün ben sormasam onu da soylemeyeceklerdi. Günlük değil de 3. Gün arayıp net bilgi vermez dediler.beklemek ilaçlar kadar yoruyor insanı gerçekten...
Benim gonal f dozum baya yüksekti. 375-375-375-300-300-300-300-300-300 du.Yavaş büyümesi de iyi. Böyle durumlarda 6. Güne kadar bekletebiliyorlarmis çünkü endişe etme senin ihtimalin benimkinden kat kat yüksek.
Pardon 3. Gün arayıp net bilgi veririz dediler. Klavye azizliği..Benimde 1-3-5. Günde ararız demişlerdi. Sabah 10 gibi opu olmuştum 1-3. Gününde tamam 11.05 gibi arıyorlar
Ayyy evet.. yüksekmiş. Bundan önceki tedavimde benim de 300 300 du. Tutmadı Dr değiştirdim. İlginç buyume gösterdi bu sefer benim yumurtalarBenim gonal f dozum baya yüksekti. 375-375-375-300-300-300-300-300-300 du.
Ben doktorumdan çok memnunum canım hastane filan da ayrı ilgili. Tavsiye ederim. Bursa Bahçeci Sabri Çolak. İnşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlar verir. Karnım taş gibi her yeri mosmorAyyy evet.. yüksekmiş. Bundan önceki tedavimde benim de 300 300 du. Tutmadı Dr değiştirdim. İlginç buyume gösterdi bu sefer benim yumurtalar
Probleminiz ne neden tutmadıAyyy evet.. yüksekmiş. Bundan önceki tedavimde benim de 300 300 du. Tutmadı Dr değiştirdim. İlginç buyume gösterdi bu sefer benim yumurtalar
Onu hala merak ediyorum. Ne eşimde ne bende problem yok. Hatta ilk tedavimden 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. 38 hafta sezeryan oldum 3.150 Gr bı kızım oldu 2.5 aylikken vefat etti kızım beşiğinde.ani bebek ölümu sendromu ymus. Tabi sezeryanda ( bundan sonra gebe kalmamam için riskli bir gebelik geçirdiğimden) tuplerim baglanmisti.Probleminiz ne neden tutmadı
Bu arada 300 Luk gonal f ler ne kadar olmuş fiyat olar
Allah rahmet eylesin Allahm bidaha yaşatmasinOnu hala merak ediyorum. Ne eşimde ne bende problem yok. Hatta ilk tedavimden 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. 38 hafta sezeryan oldum 3.150 Gr bı kızım oldu 2.5 aylikken vefat etti kızım beşiğinde.ani bebek ölümu sendromu ymus. Tabi sezeryanda ( bundan sonra gebe kalmamam için riskli bir gebelik geçirdiğimden) tuplerim baglanmisti.
Kızım da vefat edince ben toparlayamadim kendimi.
Yani ikimizde de bı sorun yok.
Taze transfer olmuştu. Adet günüme 3 gün kala yaptı Dr transferi. Adet donemimde de vücut embriyoyu attı
Amin yavrum rabbim kimseye yaşatmasın.. çok feci bişey anlatamam...Allah rahmet eylesin Allahm bidaha yaşatmasin![]()
Gonal f 400 lük 2000tl civarında şuandaBu arada 300 Luk gonal f ler ne kadar olmuş fiyat olarak?
Bana sadece bı antibiyotik yazdı Dr.Toplama sonrası oxotide yazdı doktor 2 gün için onun fiyatı da baya yüksekmiş , şaşırdık![]()
Şimdi gördüm 39 yaşındayım. Benim ikamet Muğla olunca İzmir'e gittim geldim.Ben doktorumdan çok memnunum canım hastane filan da ayrı ilgili. Tavsiye ederim. Bursa Bahçeci Sabri Çolak. İnşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlar verir. Karnım taş gibi her yeri mosmor
Taze transfer mi olacak ondan mı acaba? Valla bende iğneler bitti diye seviniyordum ama kaldı bir gün , umarım sonu güzel olurBana sadece bı antibiyotik yazdı Dr.
Ya valla sabah beri görmediğim site izlemedigim video kalmadı.
E nabız da sadece Mikroenjeksiyonun ne zaman yapıldığını gorebildim....
Sabah 10 gibi aldılar beni 14.30 da da soyma yıkama işlemleri bitmiş enjekte etmişler.
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasin![]()
İnşallah kuzum. Yok beni dinlendirecekmis Dr. Rahimin arka arkaya işlem görmesi iyi değil dedi. Beklicez bakalım. O da ilerlerse yumoslar.Taze transfer mi olacak ondan mı acaba? Valla bende iğneler bitti diye seviniyordum ama kaldı bir gün , umarım sonu güzel olur![]()