İrenbedeyim suanAy ne güzelmiş şuan hangi merkez desin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrenbedeyim suanAy ne güzelmiş şuan hangi merkez desin canım
Bence gruba pozitif olunca katılalım...Canım 5 gün sürüyor benim yarın son günüm . Whatsap grubu aşıyorum gelmek istersen mesajdan yaz kuzu tüp bebek süreci için
Olurr ne zaman istersenizzz ,yardımlaşıyoruzBence gruba pozitif olunca katılalım...![]()
Ay evet şimdi aradılar. 3 taneden 1 i olmuş sadece onu da dondurmuslar
Anladım kuzum olsun çok olsada 1 tane lazım az olsada 1 tane inşallah saglikla tutunurAy evet şimdi aradılar. 3 taneden 1 i olmuş sadece onu da dondurmuslar![]()
Ben devam edicem yanına bı tane iyi kalite koymak gerekiyormuş... Vitaminlere devam. Bu son tedavim çünkü başka denemicem. Fiziksel çok yordu beni 3 aydır.Anladım kuzum olsun çok olsada 1 tane lazım az olsada 1 tane inşallah saglikla tutunur![]()
İleride keşke demek istemiyorumBen devam edicem yanına bı tane iyi kalite koymak gerekiyormuş... Vitaminlere devam. Bu son tedavim çünkü başka denemicem. Fiziksel çok yordu beni 3 aydır.
Yani tekrardan mi baslayacaksin ignelere felanBen devam edicem yanına bı tane iyi kalite koymak gerekiyormuş... Vitaminlere devam. Bu son tedavim çünkü başka denemicem. Fiziksel çok yordu beni 3 aydır.
Aynen.. benim süreç en başa döndüYani tekrardan mi baslayacaksin ignelere felan
Allah yardımcin olsun kuzum kolaylık versin inşallahAynen.. benim süreç en başa döndü
Amin balım inşallahAllah yardımcin olsun kuzum kolaylık versin inşallahSonu guzel olurda inşallah çektiğin herşeye deger