Opu sonrası döllenme süresi yarfim lütfen.

İnşallah kuzum. Yok beni dinlendirecekmis Dr. Rahimin arka arkaya işlem görmesi iyi değil dedi. Beklicez bakalım. O da ilerlerse yumoslar.
Ay aynı durum banada bekleyelim dedi, vucut kendine gelsin diye. Zorunu atlattık sanırım geriye bolca ümit dua , güzel beslenme kaldı 🌸

Arkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.🙄🙁
Canım ben sabah opu olmuştum aynı gün öğleden sonra arayıp kaç yumurtanın olgun olduğunu kaçının dollendigini söylediler sonra her gün aramaya devam ettiler sağlıkla ilerleyenleri kaç adet kaldığını en kalitelilerinide 5.gun gruplar halinde dondurdular

Anladim.. bende az evvel baktım ""Yumurta toplama işlemi (OPU) sonrasında 48-72 saat içinde 2-8 hücreli embriyo oluşur"" yazıyordu. İnşallah embriyologlar 18 saat bitiminde kalan yumurtalardan bişey olmayacak deyip çöpe atmiyoardir umarım azami süre 72 saattir 🙏🙄
Bahçesinin embriyologları çok iyi merak etmeyin adamlar yıllarca eğitim almış,sizin googldan okuduğunuz kadar bilgisi olmayacak mı 😂😂😂

Canım ben sabah opu olmuştum aynı gün öğleden sonra arayıp kaç yumurtanın olgun olduğunu kaçının dollendigini söylediler sonra her gün aramaya devam ettiler sağlıkla ilerleyenleri kaç adet kaldığını en kalitelilerinide 5.gun gruplar halinde dondurdular
Dr um 3. Gün donduracagini bu sebeple 3. Gün arayıp bilgi vereceklerini söyledi. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım. Azıcık sabredemiyorum işte. 🙁

Ay aynı durum banada bekleyelim dedi, vucut kendine gelsin diye. Zorunu atlattık sanırım geriye bolca ümit dua , güzel beslenme kaldı 🌸
Zorunu atlattimmi valla ben bilemiyorum.sayi kısıtlı olunca Dr tedaviye devam havuz uygulayacağız derse bittigimin resmidir.... Tedaviye başlamamız 3 ay sürdü. İlk ay verimsiz ayindasin dedi.. ikinci ay kistin var dedi. 3. Ay başladık.
Bu süreçte takviye destek hormon ilaçları aldım. İnsanlarla haşır neşir olan bir isim de okunca gerginliğin ise yansıdı. Çok zor bir dönemdi bu 3 ay bana 🙁🙁
İnşallah canım dediğin gibi bende zoru atlatmisimdir. 🌸

Dr um 3. Gün donduracagini bu sebeple 3. Gün arayıp bilgi vereceklerini söyledi. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım. Azıcık sabredemiyorum işte. 🙁
Kimisi riske atmak istemiyor kuzum 3.gun donduruyor yada yumurta sayın kaçtı belki az felansa o zaman da riske atmıyorlar rabbim inşallah kolaylık verir🌸

Kimisi riske atmak istemiyor kuzum 3.gun donduruyor yada yumurta sayın kaçtı belki az felansa o zaman da riske atmıyorlar rabbim inşallah kolaylık verir🌸
Aynen bizimki de riske atmadı 3. Günde dondurcam kalan süreyi anne rahminde devam ettirsin dedi. 3 tane kuşum ya 🙁 bitanesi anında döllenmiş kalan ikide aklım suan

Aynen bizimki de riske atmadı 3. Günde dondurcam kalan süreyi anne rahminde devam ettirsin dedi. 3 tane kuşum ya 🙁 bitanesi anında döllenmiş kalan ikide aklım suan
Aynen kuzum az olduğu için riske atmamış en iyisini de yapmış ama önemli olan az çok farketmez 1 tane olsa bile yetiyor ☺️

Çok aydinlattilar ya Allah razı olsun....!!!!! Yarın aricaz sizi dediler.bilmiyordum iyi oldu!!!!
Bende biliyorum yarın arayacaklarını ben suanki durumu sordum. Çok gerildim yaaa... Olayı devlet sırrı haline getiriyorlar
Hemşirelerin bilgisi olmazda embiriyologla iletişime gecebilirlerdi tabiki neyse gerilme kuzum dayan bakalım yarın aradıklarında sor herşeyi tazemi olacaksın bu arada dondurulmusmu

Hemşireler embriyologlara sorarak bilgi veriyorlar normalde.
Dondurulmuş olck kusum
Dondurulmuş daha iyi kuzum bende öyle oldum beden kendini toparlıyor kafanda rahatlıyor. Öylemi kuzum bende direk labaratuvar daki embiriyolog arıyordu o veriyordu tüm bilgiyi demekki merkezden merkeze degisiyor

Dondurulmuş daha iyi kuzum bende öyle oldum beden kendini toparlıyor kafanda rahatlıyor. Öylemi kuzum bende direk labaratuvar daki embiriyolog arıyordu o veriyordu tüm bilgiyi demekki merkezden merkeze degisiyor
Aynen... Ben bundan önce Denizli de tedavi gördüm. Oradaki embriyologlar günlük arıyorlardi hatta gonal f bulmama bile yardımcı olmuştu embriyologumuZ.

Arkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.🙄🙁
Canım 5 gün sürüyor benim yarın son günüm . Whatsap grubu aşıyorum gelmek istersen mesajdan yaz kuzu tüp bebek süreci için

Back
X