Seninki taze miTaze transfer mi olacak ondan mı acaba? Valla bende iğneler bitti diye seviniyordum ama kaldı bir gün , umarım sonu güzel olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki taze miTaze transfer mi olacak ondan mı acaba? Valla bende iğneler bitti diye seviniyordum ama kaldı bir gün , umarım sonu güzel olur![]()
Ay aynı durum banada bekleyelim dedi, vucut kendine gelsin diye. Zorunu atlattık sanırım geriye bolca ümit dua , güzel beslenme kaldıİnşallah kuzum. Yok beni dinlendirecekmis Dr. Rahimin arka arkaya işlem görmesi iyi değil dedi. Beklicez bakalım. O da ilerlerse yumoslar.
Canım ben sabah opu olmuştum aynı gün öğleden sonra arayıp kaç yumurtanın olgun olduğunu kaçının dollendigini söylediler sonra her gün aramaya devam ettiler sağlıkla ilerleyenleri kaç adet kaldığını en kalitelilerinide 5.gun gruplar halinde dondurdularArkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.![]()
Bahçesinin embriyologları çok iyi merak etmeyin adamlar yıllarca eğitim almış,sizin googldan okuduğunuz kadar bilgisi olmayacak mıAnladim.. bende az evvel baktım ""Yumurta toplama işlemi (OPU) sonrasında 48-72 saat içinde 2-8 hücreli embriyo oluşur"" yazıyordu. İnşallah embriyologlar 18 saat bitiminde kalan yumurtalardan bişey olmayacak deyip çöpe atmiyoardir umarım azami süre 72 saattir![]()
Bahçeci bana 800 km uzak maalesef. Arayıp bilgi veren de olmayınca Google a bakıyoruz...Bahçesinin embriyologları çok iyi merak etmeyin adamlar yıllarca eğitim almış,sizin googldan okuduğunuz kadar bilgisi olmayacak mı![]()
Dr um 3. Gün donduracagini bu sebeple 3. Gün arayıp bilgi vereceklerini söyledi. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım. Azıcık sabredemiyorum işte.Canım ben sabah opu olmuştum aynı gün öğleden sonra arayıp kaç yumurtanın olgun olduğunu kaçının dollendigini söylediler sonra her gün aramaya devam ettiler sağlıkla ilerleyenleri kaç adet kaldığını en kalitelilerinide 5.gun gruplar halinde dondurdular
Zorunu atlattimmi valla ben bilemiyorum.sayi kısıtlı olunca Dr tedaviye devam havuz uygulayacağız derse bittigimin resmidir.... Tedaviye başlamamız 3 ay sürdü. İlk ay verimsiz ayindasin dedi.. ikinci ay kistin var dedi. 3. Ay başladık.Ay aynı durum banada bekleyelim dedi, vucut kendine gelsin diye. Zorunu atlattık sanırım geriye bolca ümit dua , güzel beslenme kaldı![]()
Kimisi riske atmak istemiyor kuzum 3.gun donduruyor yada yumurta sayın kaçtı belki az felansa o zaman da riske atmıyorlar rabbim inşallah kolaylık verirDr um 3. Gün donduracagini bu sebeple 3. Gün arayıp bilgi vereceklerini söyledi. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım. Azıcık sabredemiyorum işte.![]()
Aynen bizimki de riske atmadı 3. Günde dondurcam kalan süreyi anne rahminde devam ettirsin dedi. 3 tane kuşum yaKimisi riske atmak istemiyor kuzum 3.gun donduruyor yada yumurta sayın kaçtı belki az felansa o zaman da riske atmıyorlar rabbim inşallah kolaylık verir![]()
Aynen kuzum az olduğu için riske atmamış en iyisini de yapmış ama önemli olan az çok farketmez 1 tane olsa bile yetiyorAynen bizimki de riske atmadı 3. Günde dondurcam kalan süreyi anne rahminde devam ettirsin dedi. 3 tane kuşum yabitanesi anında döllenmiş kalan ikide aklım suan
İnşallah balım ya... Dayanamadım wp tan yazdım şimdi hemsireme.... Ne alemdeyiz diye. İns en az iki tutmuşturAynen kuzum az olduğu için riske atmamış en iyisini de yapmış ama önemli olan az çok farketmez 1 tane olsa bile yetiyor![]()
İnsallah canım benimİnşallah balım ya... Dayanamadım wp tan yazdım şimdi hemsireme.... Ne alemdeyiz diye. İns en az iki tutmuştur![]()
Çok aydinlattilar ya Allah razı olsun....!!!!! Yarın aricaz sizi dediler.bilmiyordum iyi oldu!!!!İnsallah canım benim![]()
Hemşirelerin bilgisi olmazda embiriyologla iletişime gecebilirlerdi tabiki neyse gerilme kuzum dayan bakalım yarın aradıklarında sor herşeyi tazemi olacaksın bu arada dondurulmusmuÇok aydinlattilar ya Allah razı olsun....!!!!! Yarın aricaz sizi dediler.bilmiyordum iyi oldu!!!!
Bende biliyorum yarın arayacaklarını ben suanki durumu sordum. Çok gerildim yaaa... Olayı devlet sırrı haline getiriyorlar
Hemşireler embriyologlara sorarak bilgi veriyorlar normalde.Hemşirelerin bilgisi olmazda embiriyologla iletişime gecebilirlerdi tabiki neyse gerilme kuzum dayan bakalım yarın aradıklarında sor herşeyi tazemi olacaksın bu arada dondurulmusmu
Dondurulmuş daha iyi kuzum bende öyle oldum beden kendini toparlıyor kafanda rahatlıyor. Öylemi kuzum bende direk labaratuvar daki embiriyolog arıyordu o veriyordu tüm bilgiyi demekki merkezden merkeze degisiyorHemşireler embriyologlara sorarak bilgi veriyorlar normalde.
Dondurulmuş olck kusum
Aynen... Ben bundan önce Denizli de tedavi gördüm. Oradaki embriyologlar günlük arıyorlardi hatta gonal f bulmama bile yardımcı olmuştu embriyologumuZ.Dondurulmuş daha iyi kuzum bende öyle oldum beden kendini toparlıyor kafanda rahatlıyor. Öylemi kuzum bende direk labaratuvar daki embiriyolog arıyordu o veriyordu tüm bilgiyi demekki merkezden merkeze degisiyor
Canım 5 gün sürüyor benim yarın son günüm . Whatsap grubu aşıyorum gelmek istersen mesajdan yaz kuzu tüp bebek süreci içinArkadaşlar opu sonrası yumurtaların döllenme süresi ile ilgili bilgisi olan var mı.
Embriyologlar ne kadar süre bekliyorlar döllenmenin olup olmadigini anlamak için... Bilgisi olan var mı.![]()
Ay ne güzelmiş şuan hangi merkez desin canımAynen... Ben bundan önce Denizli de tedavi gördüm. Oradaki embriyologlar günlük arıyorlardi hatta gonal f bulmama bile yardımcı olmuştu embriyologumuZ.