- 23 Ağustos 2022
- 4.408
- 4.690
- 63
- Konu Sahibi avokadokadin
Taze transfer mi planlandı.Bende bu gun opu oldum 3 tane toplandı 2 tanesi güzel gidiyor dedi yarın arayacaklar inşallah dölenirler ama ağrı yok çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer mi planlandı.Bende bu gun opu oldum 3 tane toplandı 2 tanesi güzel gidiyor dedi yarın arayacaklar inşallah dölenirler ama ağrı yok çok şükür
Evet cumartesi transfer inşallahTaze transfer mi planlandı.
Hadi hayırlı sağlıklı olsun şimdiden. Rabbım can versin inşallahEvet cumartesi transfer inşallah
Çok çok teşekkür ederim Amin inşallah dua edinHadi hayırlı sağlıklı olsun şimdiden. Rabbım can versin inşallah
Ederim tabikideÇok çok teşekkür ederim Amin inşallah dua edin![]()
Çok sağ olunEderim tabikidetransfer sonrasi ne çok hareket et ne hareketsiz kal. Su içmeye çok dikkat et. Verilen ilaçları düzgün kullan. Transfer sonrasi elini rahmine koy bolca dua oku bildiğin ne varsa. Özellikle ihlas nas felak ayetel kursi. Boşta kaldığın zamanlarda la havle zikrini çek salavat getir bolca. Ve sürekli allahim senden istiyorum verecek yalnızca sensin diye dua et. Rabbım nasip eylesin inşallah amin
Sonra nolduAnlattığınız herşeyi yaşadım 1 gece çok ciddi buz gibi ter akıttım ama sonra toparladm valla bilsem bende dr giderdim genelde çok fazla yumurtası olanlar yaşıyormş bu durumu bende 7 tane toplandı. Hastanede iyidim ama eve gelince işte işler deüişt. Nelrr yaşıyoruz Allah yardmcmz olsunn
Sonra bende 3 tane 5aa 6. Gün embriyo oluşturulup donduruldu.. sonra 2. Regl de doktoruma gittiğimde rahimde transferi engelleyecek bişey gördüğümü histeroskopi olmadan transfer etmeyeceğini söyledi sonra tekrar regl bekledim regl bittiği gibi histeroskopi oldum meğer rahime yapışık 2 ta e sağ sol polip varmış bugüne kadar ara kanamalarım yoğun regl ler kısırlık sebebi buymuş. Histeroskopi şuan 3. Günüm iyileşmeyi bekliyorum sonrasında inşallah bebeklere kavuşacağım nihayett..Sonra noldu
Yumurta toplandığında histeroskopi dem daha zordu benm açıkçası zordu dediğim ameliyat değil eve geldiğimde ağrılarım çoktu 2 kere buz gibi ter akıttım kabız oldum ameliyat kolaydı.. ama bir şeklde hergün daha iyiye gittim embriyolar iyiye gitttği her gün bende iyileştim :)Sonra noldu
Yumurta toplandığında histeroskopi dem daha zordu benm açıkçası zordu dediğim ameliyat değil eve geldiğimde ağrılarım çoktu 2 kere buz gibi ter akıttım kabız oldum ameliyat kolaydı.. ama bir şeklde hergün daha iyiye gittim embriyolar iyiye gitttği her gün bende iyileştim :
:) gecmıs olsun tekrardanYumurta toplandığında histeroskopi dem daha zordu benm açıkçası zordu dediğim ameliyat değil eve geldiğimde ağrılarım çoktu 2 kere buz gibi ter akıttım kabız oldum ameliyat kolaydı.. ama bir şeklde hergün daha iyiye gittim embriyolar iyiye gitttği her gün bende iyileştim :)