- 23 Ağustos 2022
- 4.461
- 4.754
- 63
- Konu Sahibi avokadokadin
Amiin amiinİyki olmuş transfer maşallah çok güzel sağlıkla doğsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin amiinİyki olmuş transfer maşallah çok güzel sağlıkla doğsun inşallah![]()
Dondurulmuş transfer 6. Gün 3 adet 5aa embriyo var. 2. Regl bitti şimdi rahim kalınlaştırma estrofem sürecindeyim.. yavaş yavaş yaklaşıyorum Allahın izniyleAmiin amiinsiz sürecin hangi asamasindasiniz
Kaliteleri çok çok iyi. Sakin 3. Gün diye üzüntüye girme. ( bi kaç yerde denk geldim çok karalar bağlayanlar olmus) rahmin inşallah güzelce kalinlasir hersey güzel ilerler ve sağlıklı gebelik elde edersiniz inşallahDondurulmuş transfer 6. Gün 3 adet 5aa embriyo var. 2. Regl bitti şimdi rahim kalınlaştırma estrofem sürecindeyim.. yavaş yavaş yaklaşıyorum Allahın izniyle![]()
Elimizden geleni yapalım aklımızda kalmasn keşke deneseydm demeyelim son çare tüp bebek onuda yapalım belkide. Anne olucaz bizde inşallahKaliteleri çok çok iyi. Sakin 3. Gün diye üzüntüye girme. ( bi kaç yerde denk geldim çok karalar bağlayanlar olmus) rahmin inşallah güzelce kalinlasir hersey güzel ilerler ve sağlıklı gebelik elde edersiniz inşallahtransfer sonrasi ne sürekli yat nede sürekli hareket halinde ol. Ortalarda takil. Kendine oylanacak şeyler bul film kitap uyumak
bebek var mı yokmu asla düşünmemeye çalış. Dua et bolca allahin izniyle güzel sonuçlar alacaksınız.
Bende edicem Rabbım kabul etsin dualarımızı
![]()
Evet nasibin nerden geleceği belli olmaz. Rabbım mujdeletsinElimizden geleni yapalım aklımızda kalmasn keşke deneseydm demeyelim son çare tüp bebek onuda yapalım belkide. Anne olucaz bizde inşallah..
Puzzle aldm 7 gün evdeyim sonra işe gidicem masabaşı işim 2 kutu binlik puzzle bu süreçte işimi görür galiba![]()
Ben de oradayım drum Funda göde benden de 24 yum toplandı ama bahsettiğin gibi ağrım olmadıGazdan dolayı mı acaba ağrı anlamadım ki izmir medical point tüp bebekte cok iyiler diye oraya gittim ki zaten yine de guveniyorum begeniyorum doktorumdan memnunum
Geçen pazartesi ben de opu oldum 3 4 gün sonra şişkinlik, karnıma bastırınca ya da derin nefes alınca içten içe ağrı vardı. Dünden beri rahatım biraz. Gittiniz mi ne dedi doktorunuz ?Bugün opu oldum 13 yumurta toplandı gule oynaya girdim ama bir uyandim ki o ne nasıl bir ağrı tarifi yok 2 serum yedim tampon koymuşlar nasıl kan olmuş zaten onu içimden çıkarırken ağladım acıdan eve geldim bi şekilde daha iyidim ama göğüs kafesimde kolum omzumda ağrı sağ tarafımda sadece uzansam batıyor kanamam az var devam ediyor normal dediler kasık ağrım da var yine de ama dayanabiliyorum bir de bu içten göğüs kafesine omzuma iğne gibi batmalar nedir nedendir yarın geçmezse arayacağım doktoru normal mi acaba
Pazartesi mi oldunuz siz de benin çok şükür dun azaldı agrilarim baya rahatladım gitmedim bir dahaBen de oradayım drum Funda göde benden de 24 yum toplandı ama bahsettiğin gibi ağrım olmadı
İlk günkü ağrıları dün baya baya hafifledi dışarı bile çıktım kendime geldim çok şükür gitmedim o yüzden sadece biraz kasık ağrım var ama hafif dayanilabilirGeçen pazartesi ben de opu oldum 3 4 gün sonra şişkinlik, karnıma bastırınca ya da derin nefes alınca içten içe ağrı vardı. Dünden beri rahatım biraz. Gittiniz mi ne dedi doktorunuz ?
Merhaba cok normal benimde opu cok agrili gecmisti 32 yumurta toplamisti anesteziden agriyla uyandigimi hatirliyorum cok aglamistim tarifi yok ama kiminin de hic agrisi olmuyor ben cok yumurta toplanmasindan oldugunu dusunuyorum gecmis olsunBugün opu oldum 13 yumurta toplandı gule oynaya girdim ama bir uyandim ki o ne nasıl bir ağrı tarifi yok 2 serum yedim tampon koymuşlar nasıl kan olmuş zaten onu içimden çıkarırken ağladım acıdan eve geldim bi şekilde daha iyidim ama göğüs kafesimde kolum omzumda ağrı sağ tarafımda sadece uzansam batıyor kanamam az var devam ediyor normal dediler kasık ağrım da var yine de ama dayanabiliyorum bir de bu içten göğüs kafesine omzuma iğne gibi batmalar nedir nedendir yarın geçmezse arayacağım doktoru normal mi acaba
Kaç günde geçti agrilariniz yani benim 13 aslında çok da degil ama anlamadım.Merhaba cok normal benimde opu cok agrili gecmisti 32 yumurta toplamisti anesteziden agriyla uyandigimi hatirliyorum cok aglamistim tarifi yok ama kiminin de hic agrisi olmuyor ben cok yumurta toplanmasindan oldugunu dusunuyorum gecmis olsunbu arada bende medicalpointte oldum
Salı günü oldum benPazartesi mi oldunuz siz de benin çok şükür dun azaldı agrilarim baya rahatladım gitmedim bir daha
HiçBugün opu oldum 13 yumurta toplandı gule oynaya girdim ama bir uyandim ki o ne nasıl bir ağrı tarifi yok 2 serum yedim tampon koymuşlar nasıl kan olmuş zaten onu içimden çıkarırken ağladım acıdan eve geldim bi şekilde daha iyidim ama göğüs kafesimde kolum omzumda ağrı sağ tarafımda sadece uzansam batıyor kanamam az var devam ediyor normal dediler kasık ağrım da var yine de ama dayanabiliyorum bir de bu içten göğüs kafesine omzuma iğne gibi batmalar nedir nedendir yarın geçmezse arayacağım doktoru normal mi acaba
Evet kimisi öyle kimisi ağrılı anlamadım şuan öyle dayanamayacak durumda değilim gaz ağrım da var sanırım tuvalete çıkınca rahatlıyorum daha rahatım dünden beri ilk gun kotuydum cokHiç
Normal değil ben opu sonrası arabayla eve döndüm kendim
İlk iki saat felaketti ama sonra gecti yani ara ara o hafta agri yasadim ama benim uyanisim cok kotuydu sonrasinda duzeldiKaç günde geçti agrilariniz yani benim 13 aslında çok da degil ama anlamadım.
Selam maşallah bebeğiniz sağ salim gelsin kaç tane yumurta toplandı ve kaçıncı günü transfer oldunuzAmin. Benim de çok toplanmadi hatta pcos da yok. Genelde pcos hastaları ohss olurmuş. Ben evhamli biri olduğum için tedaviye başladığımda kendime söz vermiştim hic bi araştırma okuma yapmiycam diye. Sonra bi gun dayanamayıp netten yaşadığım ağrıları araştırdım ve yarım saat içinde acile gittik. 4 saat kadar acilde kaldım sürekli kan tahlili alındı. Sabaha karşı taburcu olup tüp bebek doktoruma ulaştım. Hemen görmek istediğini söyledi. Muayene ve hemen yatisim yapildi. Benim hafif duzeydeydi sadece karnımda sivi vardi. Organlara islememisti elhamdülillah. Ona rağmen taze transfer de oldum. Bol su ve idrar çıkışı takibi. Ve protein ağırlıklı beslenme gerektiriyor. Cok değişik bi hastalık. Ve asla ihmal edilmemesi gerekli. Bi doktor eğer organlarda görseydik gidişat çok daha farklı olabilirdi dedi. Allah korusun. Rabbım bu yolda olan bu yola girecek olan herkesin yardımcısı olsun.
Amiin amiinsiz sürecin hangi asamasindasiniz
Teşekkür ederim. 14 toplandı 5. Gün embriyosuydu 6. Gun transfer yapildiSelam maşallah bebeğiniz sağ salim gelsin kaç tane yumurta toplandı ve kaçıncı günü transfer oldunuz
Hadi ya benim.o gün yatana kadar felakettir şimdi de daha iyi ama çok iyi değilim midem tas gibi yemek yiyince kötü oluyor gaz mı nedirİlk iki saat felaketti ama sonra gecti yani ara ara o hafta agri yasadim ama benim uyanisim cok kotuydu sonrasinda duzeldi
Sen neden hala bi doktora görünmüyorsun.Hadi ya benim.o gün yatana kadar felakettir şimdi de daha iyi ama çok iyi değilim midem tas gibi yemek yiyince kötü oluyor gaz mı nedir