Öpülen nokta

Selam kızlar.

Sevişme esnasında arkadan sarılırken bir erkek bir kadının ensenin alt kısmından neden öper.yani tam ense değil. Bir anlamı vesaire var mıdır?

Boyle sacma sapan detaylara takilan bir arkadasim vardı. Artik eski arkadasim.

Herseyden birsey cikarmaya calisirdi, yok ayak bas parmagi genisse bu nedir? Yok sürekli ayni tirnagi kiriliyorsa cok mu mast** yapıyordur falan. Avuc icine bas parmagiyla dokunduysa sunu mu demek istemiştir vs vs.

Ama biz 15 yasindaydik bunlar olurken.

Beni de geçen kocam kol dirseğimden öptü 3 haftadır düşünüyorum kafam allak bullak. Düşünmeden edemiyorum çözüm bulan varsa benimle de paylaşsin
Akşam gelirken ekmek alayım mı demek o. Omzundan öpseydi "hayatım akşama kuru fasülye pilav yap" demek istemiş olurdu

Beni de geçen kocam kol dirseğimden öptü 3 haftadır düşünüyorum kafam allak bullak. Düşünmeden edemiyorum çözüm bulan varsa benimle de paylaşsin
Benimki de burnuma kedi sever gibi pisi pisi yapıyor acaba ne demek istiyor kızlar cabuk yazın , bu bir mesaj mı

Yaaa tatlım bi de adamı suçladın dimi ekmek almadı diye. Gönlünü al bari adamcağazın. Yüzük parmağıyla serçe parmağının arasını öp de özür dilediğini anlsın
Ah saf kafam ya. Dur ben o işi gece halledicem belki ensesine bile öpücük kondurabilirim yarın ekmeği unutma dercesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…