- 2 Kasım 2025
- 18
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi bahsizbedevi
-
Birincisi başlık ne alakaİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Hahahahhahaha muhtemelen karizmayi sabah kahvesi niyetine içen aynaya bakınca bile kendi aurasına göz kırpan birisin. Lucifer gibi melekten kovulmuş ama hala ışığın sönmemişAllah için o teze beni de dahil et :):) beni de yorumla
Aşkım öpüşelim miHahahahhahaha muhtemelen karizmayi sabah kahvesi niyetine içen aynaya bakınca bile kendi aurasına göz kırpan birisin. Lucifer gibi melekten kovulmuş ama hala ışığın sönmemiş
Buna kesinlikle katılıyorum.Bir de takintiligirl nickli bir üyenin de açtığı konular hep takintilari üzerine.En azından güzel düşünerek baslayabiliriz birşeyleri değiştirmeye.İnsanların kullanıcı adlarının karakterleriyle paralel olduğu üzerine bir tez yazmak istiyorum gerçekten. Mesela senin adın Bahtsız Bedevi. Belli ki her olayı biraz ‘bahtsızlık’ penceresinden okuyorsun. Adamın sadece uykusu gelmiş olabilir, hemen altında trajedi aramaya gerek yok. Her ‘yok uykum var’ cevabı sevgisizlik değildir bazen sadece uykudur.
Puahaha uykusu vardır adamınİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
AshshshshshhshsAşkım öpüşelim mi
Öpüşelimmi diye sormak yerine öpmek daha mantıklı değilmiİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Ablacım hemen öyle öpüşelim mi denmez direk öp öpüşmek istemesede isterİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Aşkım sakincasi yoksa seni opmek istiyorum, musait oldugun bir zamanda opusebilir miyiz seklinde izin almadan mi öpüyorsunuzÖpüşelimmi diye sormak yerine öpmek daha mantıklı değilmikocama öpüşelimmi desem gülmekten uykusu kaçar ne o öyle izin ister gibi diye
Çok saygısız bir çiftiz biz birbirimizi izin almadan haddimizi aşarak öperiz edep ahlak hak getireAşkım sakincasi yoksa seni opmek istiyorum, musait oldugun bir zamanda opusebilir miyiz seklinde izin almadan mi öpüyorsunuz
Off ben izin almadan neler yapiyorum su an cok utandim dusununceÇok saygısız bir çiftiz biz birbirimizi izin almadan haddimizi aşarak öperiz edep ahlak hak getireakşam işten gelince haddimi bilip öpüşelim mi diye soracağım
Kocanızdan şüphelenmenizi gerektirecek bulgular mı var?insan gezmeden gelirde yorgunmu olur
Kimin kime sorduğu da önemliİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
bizi edepli hanım hanımcık olmaya davet ediyorumOff ben izin almadan neler yapiyorum su an cok utandim dusununcear edep kalmamis cok yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?