Öpüşmek hakkında

:roflol: bak sana guzel bi tavsiye vericem
once alistirma yap kendi kolunu falan opusuyormus gibi op :roflol:

ilk cinsel sorunun bu oldu bu arada tebrikler...

valla acikcasi ben gunumuz gencliginin artik cok erken yaslarda cok sey yasadigini dusunuyodum ama saf temiz kalanlar da varmis yani umut vadeden yoksa vadetmeyen mi desem bilemiyorum :utangac:

valla beni çağ dışı görebilirsiniz genç bir anne olarak benim düşüncem önce küçük bir öpücük isterler sonra devemını getirirler bence tadıını çıkartın ama uyanık olun

ayni sorun bendede var yemin ederim... sanki ben yazdim bu yaziyi, o derece... tek uymayan kisim israrci olmasi, tatli tatli dile getiriyor, nisanlim olucaksin yakinda ne varki bunda diyor ama bende cok utaniyorum.
o neden istemiyorsun falan dediginde bi cevapta veremiyorum. ay en iyisi söyleyip rahatlamak arkadaslarinda dedigi gibi, ileride esimiz olcak insanlarada rezil olucak degiliz herhalde... :/

cnm ne güzelki bunu ilk defa onunla yaşıycaksın.bunu ona söyle emin ol bu onu çok mutlu edicek.kendini kasmanada gerek yok.dudakları dudağına deydiği an herşey kendiliğinden oluyo zaten.korkma oluruna bırak.:1hug:

ayni sorun bendede var yemin ederim... sanki ben yazdim bu yaziyi, o derece... tek uymayan kisim israrci olmasi, tatli tatli dile getiriyor, nisanlim olucaksin yakinda ne varki bunda diyor ama bende cok utaniyorum.
o neden istemiyorsun falan dediginde bi cevapta veremiyorum. ay en iyisi söyleyip rahatlamak arkadaslarinda dedigi gibi, ileride esimiz olcak insanlarada rezil olucak degiliz herhalde... :/

aynen oda böle tatlı dille sölüyo falan sonuçta ısrar buda öp gitsin canım ben öptüm valla söledimde hatta çok sevindi ilk onun olmasına anladı zaten öptüğümde bu utanıcak bişi değil gurur duyulcak bişey ilk benim bundan güzel bişey varmı bi erkek için dedi gerçi ben bunu yazdığımda sende çoktan öpmüş olcaksın belkide ama olsunyerimseniben

açıkcası ben erkek arkadaşıma söylemiştim.
ben bilmiyorum yapamam diye çekiniyorum demiştim.
ben öğretirim vs muhabbetleri oldu tabii ki:)

o iki dudak bir araya geldikden sonra yani büyük buluşmada karnının içindeki 1000lerce kelebeklerin uçuşmasından ve kalbinin delicesine bir minik serçe gibi atışından zaten fazla düşünmeye fırsatın olmicak nasıl hareket edeceğini ama inan bana üzerinden 70 yılda geçsede o anı düşündüğünde nasıl rezil olduğunu veye öpüşme performansını değil sadece o kalp atışlarını ve kelebekleri hissedeceksin umarım herşey gönlünce olur güzelim ve unutulmaz bir anı kıvamında yaşarsın bu tecrübeyi[/QUOTE] :)

arkadaşlar ya kiminize komik gelcek buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm fakat çıkamıorum işin içinden ya
ben 19 yasındaym ve öpüsmedim hiç kimseyle, önceden sevgilim bi kere kalkıstı bende karsılık verdim ama yapamadım yani kendimi geri cektim bi daha denedi ve istemedim sonra, neden bilmiom hani bu öğrenilcek bişi mi ya da bende mi bi sorun var bilmiorum:( bu son günlerde çok canımı sıkıyor sanki biri duyupta dalga geçicekmiş gibi geliyor bana. Ne yapmam lazım??

CADIARZU
ne yapsak sevgilinle biz mi öpüştürelim seni yani
ya da şart mı öpişmek :icecream: evlenince öpersin ..onu da kocen öretir:delphin:

yok güzelim bu başkalarından öğrenilicek bişey değil tabiki,içinden gelecek herşeyi akışına bırak duyguların yön verir sana...

Niye komik gelsin be gülüm!!

Öpmek öpüsmek cok özel birsey sevginin askin duygularin gösterilmesi yani bunu dogru insanla paylasmak en güzeli.

Demeki o insana daha rastlamamisin.

Böyle seylere kafani takma, hicbirsey kacirmadin merak etme, yerinde zamaninda ve dogru insanla bunu paylas ama kesinlikle kendini kullandirma.

Bu arada bu yüzden seninle dalga gececek birinlede isin olmaz herhalde!

Sevgiylea.s.

haklısınız ama düsünsenize etrafınızda herkes böle bişiler yaşamış ama siz yaşamamışsınız, arkadaşlarım böle bişi demedi hiçbirzaman demzlerde ama bnm içiime dert oldu işte ondan böle bişi yasdım

kendine böyle illakiler koyma!anladigim kadariyla;cevremdekinler yasamis bende yasamaliyim

gibi bir psikolojin var,yasin daha cok kücük,takilma bunlara ..oku,derslerine calis,bunlar icin

arkadaslarim yapiyor diyede sakin özenme..

millete ayak uydurmaya calisirsan basin cok derde girer.opusmek meziyet degil ki.icinden geldigi zaman o zaten kendiliginden olurşakkıdı

canım bu dediklerimi unutma
biliyor musun bende zamanında senin gibi o yaşta hiç bişey yaşamamıştım ve arkadaşlarımdan saklıyordum,utanıyordum hiç birşey yaşamadım diye
sonra arkadaşlarım yaşıyor diye bende ayak uydurim diye bir takım bişeler yaşadım
sonra ne oldu......
pişman oldum..
kısacası şöle söyleyebilirim.yazını okyunca suratımda hafif bir gülümseme oldu
sen sen ol sakın böle birşey yaşamadım diye,öpüşmedim diye utanma...
inan ki ozaman kazanan sen olucaksın
şu an ki düşüncelerin nasıl bana saçma geliyorsa sana da saçma gelicek
dikkatli ol iyi düşün....

haklısınız ama düsünsenize etrafınızda herkes böle bişiler yaşamış ama siz yaşamamışsınız, arkadaşlarım böle bişi demedi hiçbirzaman demzlerde ama bnm içiime dert oldu işte ondan böle bişi yasdım

ne alakası var canım ya sen hayatını başkaları içinmi yaşıyosun yani
çevrendekiler bişeyler yaşıyo diye sendemi yaşamak zorundasın çok yanlış düşünüyorsun
sen sen ol birileri ne der ne demez diye bişeyler yaşamaya kalkışma sonra pişman olacağın şeyler yapma sakın tatlım yaaa..

arkadaşlar ya kiminize komik gelcek buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm fakat çıkamıorum işin içinden ya
ben 19 yasındaym ve öpüsmedim hiç kimseyle, önceden sevgilim bi kere kalkıstı bende karsılık verdim ama yapamadım yani kendimi geri cektim bi daha denedi ve istemedim sonra, neden bilmiom hani bu öğrenilcek bişi mi ya da bende mi bi sorun var bilmiorum:( bu son günlerde çok canımı sıkıyor sanki biri duyupta dalga geçicekmiş gibi geliyor bana. Ne yapmam lazım??

öpüşmek öğrenilecek bişey degil hersey o anda gelişir ten uyumu,birbirine çekim çok önemli...telaşlanma mutlaka senin ayaklarını yerden kesen,aranızda guçlu çekim bulunan biriyle çok romantik bi öpüşme yaşarsın...

Back
X