• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüsmek istemiyorum

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?

Böyle düşünmen zaten çok normal.. Öyle diyen arkadaşlarına ve seni eğer öpmek isterse o arkadaşına da bunu istemeidğini söyleyebilirsin. Ben senden kaç yaş büyüğüm ben de öpüşmedim. İlla öpülecek diye bişi yok.

Ozaman hiç görüşme görücü usulü evlen.Neticede karşı cinsle bir etkileşimin olması da günah ona bakılırsa..Soruna gelince illa bunu söylemek için acele etme.Yakınlaşırsa uzaklaşırsın cevabını almış olur zaten.

Öpmek istediginde sevgilin seni bunun icin henüz hazir olmadigini söyleyebilirsin

Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar meselesi yani.

-Hı, bu benimle öpüşmedi. Demek ki iffetli. Ben bununla evlenirim.

Diyecek er kişi dimi?

Benim sevgilim benimle öpüştü. Acaba evlenmek mi istemiyor?

Daha çok ulaşılmaz olanın çekiciliği diye düşüyordum ben.. Erkekler ulasmadiklarini daha çok isterler yani en azından bn boyle dusunuyorum...
Keşke ilk kez eşim opseydi benide... O Gerzek yapisivermeyeydi mümkündü belki de.. Bi kız için en zor şeylerden biride ilk opucugunun zorla elinden alınmasıdir herhalde..:KK43: o yüzden sen sen ol bacım kaptırma ilk öpücüğünü özel bisi bu yaa...:KK68:

Daha çok ulaşılmaz olanın çekiciliği diye düşüyordum ben.. Erkekler ulasmadiklarini daha çok isterler yani en azından bn boyle dusunuyorum...
Keşke ilk kez eşim opseydi benide... O Gerzek yapisivermeyeydi mümkündü belki de.. Bi kız için en zor şeylerden biride ilk opucugunun zorla elinden alınmasıdir herhalde..:KK43: o yüzden sen sen ol bacım kaptırma ilk öpücüğünü özel bisi bu yaa...:KK68:

o zaman evlenince erkeklerin hepsinin terketmesi lazım eşlerini. ulaştım buna artık gideyim der.
biraz mantık. biz kadınız yarış atı değiliz. erkeğe sunulan hediye paketi de değiliz. duygularımızı o ne der bu ne der diye yaşamaktan mutluluğu unuttuk.

evlendiğiniz erkeğin ilk öptüğü kadın siz olmayacaksınız o zaman nedir bu konuda diretmek?

burda sürekli sürtünenler elleşenler konusu açılınca herkes öyle olduğu zannediliyor, sevgililiğin bu şekilde olduğu zannediliyor ama değil. Ayrıca her erkekte evlenmeden önce biriyle iş çevirmiyor, çeviriyor diyenlere denk gelmemiş demekki.
Daha ilişkin doğru dürüst başlamamış bile bir dur. Belki de öyle bir isteği hiç olmayacak. Ama olursa da hayat görüşü seninle aynı değil anlamına gelir o zaman ilişkiniz nasıl ilerleyecek. Ayrıca arkadaşların da bir tuhaf. Öpüşmeyi sevgililiğin şartı gibi mi görüyorlar. Bence değil.

burda sürekli sürtünenler elleşenler konusu açılınca herkes öyle olduğu zannediliyor, sevgililiğin bu şekilde olduğu zannediliyor ama değil. Ayrıca her erkekte evlenmeden önce biriyle iş çevirmiyor, çeviriyor diyenlere denk gelmemiş demekki.
Daha ilişkin doğru dürüst başlamamış bile bir dur. Belki de öyle bir isteği hiç olmayacak. Ama olursa da hayat görüşü seninle aynı değil anlamına gelir o zaman ilişkiniz nasıl ilerleyecek. Ayrıca arkadaşların da bir tuhaf. Öpüşmeyi sevgililiğin şartı gibi mi görüyorlar. Bence değil.

sevgililik demek duygusal ve fiziksel çekim demektir. bu da belli oranda sevdiğinle teması gerektirir yoksa sokakta herhangi bir erkekten ne farkı var ki?
arkadaşınla da oturup konuşursun. e sevgilinle de aynı olacaksan ne anlamı kaldı?
öpmek, dokunmak istersin. istemiyorsan sevgin yok demektir zaten.
bu sürtünmek elleşmek değil hayatın doğal akışıdır.
böyle nitelendiği için bizim gibi ülkelerde tacizler tecavüzler artıyor. sen cinselliği baskılarsan o bir yerde patlar tabii.

erkekler konusunda da en yapmaz denilenlerinin bile ne haltları çıkıyor, o yüzden inanmam ki nasıl inanacaksınız?
ya çok küçükken alacaksınız falan belki o zaman.

istemiyorsan ödün verme kendinden. kimse ne olursa olsun sen istemeden dokunamaz sana geri kafalılık değildir bu ve sevgili oldun diye bazı seyleri yaşamak zorunda değilsin. eğer sen bunu belirtmene rağmen saygı duymuyorsa ya da öpmemeni farklı seylerle karşılastırıyorsa -mesela sevgin gibi - düşün karar verirsin tavırlarına bak .yukarıdaki arkadaşların dediği gibi 3. şahısları ilişkinize sokmayın yurtta en çok şahit olduğum şey anlamsız aranızda kalsın bunlar.

o zaman evlenince erkeklerin hepsinin terketmesi lazım eşlerini. ulaştım buna artık gideyim der.
biraz mantık. biz kadınız yarış atı değiliz. erkeğe sunulan hediye paketi de değiliz. duygularımızı o ne der bu ne der diye yaşamaktan mutluluğu unuttuk.

evlendiğiniz erkeğin ilk öptüğü kadın siz olmayacaksınız o zaman nedir bu konuda diretmek?

Bu tercih meselesi ne ilgisi var hediye olmakla.. Şahsen ben gecmisimi hatırladığımda gurur duymuyorum ayrı bi pişmanlık duyuyorum çünkü gerçekten tek sahibim eşim olsun istiyorum herseyimle bana tek dokunan o olsun ona özel olayım onun kadını olayım yalnizca.. Onun geçmişi yaşadıkları benim hafızamda yer etmez sadece bisiler olmuştur bunu bilirim ama hayalini bile kuramam ama yaşadığım her şey hafizama kazınmıştır o anki duygularim hislerim... Kendini yarış atı yerine koymak asıl oda yapmıştır nasılsa bnde yaptım nolmus demekle olur o kaç kere opuşmuş bnde o kadar opuseyim eşit olalım olay bu mudur yani... Önemli olan eşinin sana ne hissettirdiği ve geçmiş ne kadar kalabaliksa o kadar az hissedilir bence.. He ulasilinca gider o zaman gibi bi düşüncede yok ulaşılacak bi şeyler her zaman vardır bi kadında..

Bu tercih meselesi ne ilgisi var hediye olmakla.. Şahsen ben gecmisimi hatırladığımda gurur duymuyorum ayrı bi pişmanlık duyuyorum çünkü gerçekten tek sahibim eşim olsun istiyorum herseyimle bana tek dokunan o olsun ona özel olayım onun kadını olayım yalnizca.. Onun geçmişi yaşadıkları benim hafızamda yer etmez sadece bisiler olmuştur bunu bilirim ama hayalini bile kuramam ama yaşadığım her şey hafizama kazınmıştır o anki duygularim hislerim... Kendini yarış atı yerine koymak asıl oda yapmıştır nasılsa bnde yaptım nolmus demekle olur o kaç kere opuşmuş bnde o kadar opuseyim eşit olalım olay bu mudur yani... Önemli olan eşinin sana ne hissettirdiği ve geçmiş ne kadar kalabaliksa o kadar az hissedilir bence.. He ulasilinca gider o zaman gibi bi düşüncede yok ulaşılacak bi şeyler her zaman vardır bi kadında..

özel olmak için bir erkeğin ilk dokunduğu kadın olmanız gerekmiyor ki burada yanılıyorsunuz. kadın hediye paketi değildir gel ilk sen aç diye sunulmaz kimseye. bugün kadına şiddetin bu kadar yükseldiği bir dönemde sizce dayak yiyen öldürülen kadınlar 5er 10ar sevgilisi olan kadınlar mıydı da özel olmadılar. bu eşlerin karşılıklı değeriyle alakalıdır. kadının özel hayatıyla alakalı değildir. kim dokundu kimi öptüyle alakalı hiç değildir. insana özellikle kadına kadın olduğu için değer verilmesi lazım. şarta bağlı olmaz bu.
her yaşanan insana ayrı bir anlam katar.

ve erkek ne kadar yaptıysa ben de yapayım gibi bir anlam çıkmaz söylediklerimden. o dönem birilerini sevmişsiniz ki yaşanmış şeyler var. bugün mutlusunuz ama tüh ilk olamadım diye üzülmek anlamsız. çünkü eşiniz de sizin ilkiniz değil?
nedir bu erkek ne yaparsa kabulüm mantığı?

Son düzenleyen: Moderatör:
özel olmak için bir erkeğin ilk dokunduğu kadın olmanız gerekmiyor ki burada yanılıyorsunuz. kadın hediye paketi değildir gel ilk sen aç diye sunulmaz kimseye. bugün kadına şiddetin bu kadar yükseldiği bir dönemde sizce dayak yiyen öldürülen kadınlar 5er 10ar sevgilisi olan kadınlar mıydı da özel olmadılar. bu eşlerin karşılıklı değeriyle alakalıdır. kadının özel hayatıyla alakalı değildir. kim dokundu kimi öptüyle alakalı hiç değildir.

ve erkek ne kadar yaptıysa ben de yapayım gibi bir anlam çıkmaz söylediklerimden. o dönem birilerini sevmişsiniz ki yaşanmış şeyler var. bugün mutlusunuz ama tüh ilk olamadım diye üzülmek anlamsız. çünkü eşiniz de sizin ilkiniz değil?
nedir bu erkek ne yaparsa kabulüm mantığı?

Bakin ben anlatamadim galiba.. Erkeğim beni her turlu kabul edebilir bu onunla yada hiç kimseyle alakalı değil benim tercihim benim hislerimle alakalı.. Ben bu şekilde olmayı istiyorum siz başka bi şekilde o bu su çok başka şekilde dusunebilir.. Herkes kendi kabulleriyle kendi dogrulariyla yasar bu benim dogrum sizin ki de bu olacak diye birşey söyleyemem kimsenin buna hakki yok. Konu sahibine bu baskı yapılmış gibi hissettim ben ki oda istemiyor bu durumu bunun için konu açmış yardim istemiş. İlla dokunarak sevişerek yasanmiyor ask denilen şey ki gerçekten seven de bekler sevdiceginin hazır olacağı o özel anı.. Ask demek emek demek özen demek en cokta sabır demek...

• Beğen
Reactions: K_G
Bakin ben anlatamadim galiba.. Erkeğim beni her turlu kabul edebilir bu onunla yada hiç kimseyle alakalı değil benim tercihim benim hislerimle alakalı.. Ben bu şekilde olmayı istiyorum siz başka bi şekilde o bu su çok başka şekilde dusunebilir.. Herkes kendi kabulleriyle kendi dogrulariyla yasar bu benim dogrum sizin ki de bu olacak diye birşey söyleyemem kimsenin buna hakki yok. Konu sahibine bu baskı yapılmış gibi hissettim ben ki oda istemiyor bu durumu bunun için konu açmış yardim istemiş. İlla dokunarak sevişerek yasanmiyor ask denilen şey ki gerçekten seven de bekler sevdiceginin hazır olacağı o özel anı.. Ask demek emek demek özen demek en cokta sabır demek...

eğer içinde sevdiğine sarılmak öpmek geçmiyorsa bir insanın sevgisinden şüphe ederim. sevişmek ayrı konu ki ben sevdiğim erkekle de sevişirim. başkası cinsellik yaşamak istemez bizim erkeklere güvenilmez malum o bambaşka ancak aşk varsa çekim vardır temas vardır. yoksa dedim ya sokaktaki erkekten hiçbir farkı yok aksi durumda.

çok fazla eski türk filmi izlemişsiniz. insan sabreder ama dur imza atana kadar sabredeyim dokunmayayım demez sorunlara sabreder çözüme sabreder. yok imzaya kadar sabredeyim diyen varsa ondan sonra ten uyumsuzluğundan müzdaripler korosuna katılmak içten bile değil.

sanki yarın öpüşecekler gibi yazılmış ancak bu işlerin sırası yoktur. kimisi ilk haftada o uyumu yakalar kimisi birkaç ayda. yeter ki duygularınıza ket vurmayın.

İstemiyorsanız bunu açıkça söylersiniz.
Saygı duyar veya duymaz gider.
Neden bu kadar sorun oldu anlayamadım.

Arzustokrasi Arzustokrasi

Ben tartışma çıkar dedimdi de siz ne kadar kavgadan uzak kendinizi anlattınız. Tartışmayı bilen üyeler pek yok. Tebrik ederim.

:)

Sizi anladım... Bazen bende sadece sevdiceğimin bana dokunmuş olmasını istiyorum. Ama olan oldu. Hepsi de bana ayrı dersler verdi. Pişman olamıyorum o yüzden.

Ben kadınları aşağıladığınızı düşünmüştüm açıkçası. Ulaşılamayan özeldir diye düşünmüyorum sizin aksinize. Sınırlara saygı duyarak iki taraf da birbirine ulaşmalı diye düşünüyorum.

Mesele sınırlar tabii ki....

Kac yilindayiz ya? Bence bu sizin kafanizda tabulastirdiginiz bir sey,istemiyorsaniz olmaz zaten ama kendinizi bu sekilde sartlamaniz cok gereksiz. Bakalim sizi opecek kisi ilk defa sizi mi opecek? Devir degisti malesef bu mantikta en son anneannelerimiz babaannelerimiz vardi,kusura bakmayin ama yaklasik 50 yil geriden geliyorsunuz.

Back
X