Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
Cinsellik fizyolik bir ihtiyaçtır ve tıpkı yemek içmek gibi elzemdir. bu ihtiyaç giderilmediğinde bir sürü ruhsal ve fiziksel problemler yaşanıyor. Bu sadece seksle ilgili de değil her insanın karşı cinsle özel bir anı olmalıdır. yani öpüşmekle kalmaz diye bir şey yok ki öpüşmek özel bir anı paylaşmaktır kişilerin arasındaki sevgiyi bağı perçinler. Cinsellikle karıştırmayın. ve dokunmadan uyumak diye bişey yoktur eğer evlendikten sonra bir hastalık vajinismus vs. olursa çiftler yine belli temaslarla bu isteklerini tamamlayabilirler yoksa dokunmadan uyumak filan övünülecek bişey değil aksine ciddi bir soruna işarettir.
büyük aşklar ya da küçük aşklar meselemiz farklı.. o an sevdiği insanla bir uyum hisseder ve yakınlaşabilirsiniz. bu ayıp değil aksine insan olmanın gereğidir. aman özel olayım aman ilk olayım kafasıyla gidersek ikinci evliliğini yapan kadınların alayı değersiz mi oluyor sizce? Kadının değeri cinsellikle ölçülmez. Böyle diye diye kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Aman bırakır diye hayat yaşanır mı belki ben bırakacağım neden illa erkek gider diye takıntı yaptınız ki? Bu muhafazakar baskılar kadının özgüvenini kırıyor böyle işte. Tüm ipleri erkeğe bırakıyor...
Nedense bu muhafazakarlık da hep kadınlara yüklenmiş. ben bir erkeğin kendimi eşime saklayayım dediğini duymadım hep kadınlara yüklenmiş ve bu da bizim erkekleri edepsiz hale getirdi bu yaz tatilde gördüklerim bile inanın iğrenmeme yetti biraz eteği kısa diye bizim erkeklerin yurtdışından gelmiş kızlara nasıl tabirim için üzgünüm ama aç köpek gibi baktıklarını tacize yeltendiklerine canlı şahidim. oysa aynı şekilde orada olan turist erkeklerin dönüp baktığını bile görmedim adamların cinsellikle sorunu yok bizim gibi. Düşünün bu işte tecavüzlere kadar varıyor. Sebep? İşte cinselliği tam anlamamış baskılamış toplum yapısı. Elin adamının ülkesinde çıplaklar kampı var millet iç çamaşırsız geziyor orada ama kimse kimseye saldırmıyor. Biraz farklı bakmak lazım.
Ayrıca bu kadar muhafazakar düşünen bir kadının eşinden de benzer bir tutum beklemesi gerekir bence ama bakıyorum eşim eğlenmiş gezmiş ama tüh ben ilk olamadım diye üzülen bir kadın var karşımda. Çelişki.
Demek istediğim bu öpüşme meselesi kurala şarta bağlı olmaz o anki duygular yön verir. Eğer sevgililik sıfatıyla bir erkekle beraberseniz de belli şeylerin yaşanacağını bilmeniz gerekiyor. eğer bunlar bana uymaz diyorsa bir kadın o sıfatla bir erkekle olmayacak. Oturup muhabbet edeceksem neden sevgili diyorum duygu besliyorum ki? Okulda işte bir sürü erkek var onun için.
Eğer yemek içmek gibi bi ihtiyaç olsa rabbim bunu evlilik dışında da helal kılardı değil mi bu saçma bi dusunce dedim ya tercih meselesi siz harami tercih edersiniz ben helalim olanı... Rabbim nefis denilen bişi vermiş bizlere hakim olabilen var olamayan var o bahsettiğiniz erkekler nefsine sahip çıkamayan insanlar iman eksikliği diyorum sadece.. Ornek gosterdikleriniz musluman degil unutmayin boyle bi ülkede yaşamak istemiyorsanız "çıplaklar kampina" yerlesmemek için sizi tutan bişi yok buyurunuz gidiniz.. Aksine dusundugunuzun tersine ben esimin ilkiyim ve onunla gurur duyuyorum bu yüzden beni ona en çok bağlayan şeylerden biride bu.. Sandiginiz gibi her erkek uckurum da uckurum diye dolasmiyor bana sapık insanları gösterip hakli cikamassiniz yabancılardan ornek vereceksek onlarda da bizden aşağı kalır cinayet olmuyor öldürme açlığı hissediyorlar öyleyse kadinlardan tatmin olamadılarsa demek.. Bi erkekle birlikteyken geleceğin için bi yuva kurabilmek icin gorusursun anlasirsan evlenir helali olur ne halt edersen edersin ben bi seks objesi değilim bana isteğim dışında bu şekilde yaklaşan insan bana gore beni bu şekilde görüyordur beni gerçekten isteyen insan inançlarıma saygı duyup beklemeyi de bilir.. Uckuruna sahip çıkamayacak adamla da benim işim olmaz zaten.. Kendiniz bunu yapmaktan zevk duyuyorsunuz onu anladık ama burası Türkiye ve bizim bi inanç sistemimiz var biz boyle şeyleri ayıp karsiliyoruz ki ayıp olmasa bile günah diyoruz ve bu inkar edilemeyecek bi gerçek..
Eğer yemek içmek gibi bi ihtiyaç olsa rabbim bunu evlilik dışında da helal kılardı değil mi bu saçma bi dusunce dedim ya tercih meselesi siz harami tercih edersiniz ben helalim olanı... Rabbim nefis denilen bişi vermiş bizlere hakim olabilen var olamayan var o bahsettiğiniz erkekler nefsine sahip çıkamayan insanlar iman eksikliği diyorum sadece.. Ornek gosterdikleriniz musluman degil unutmayin boyle bi ülkede yaşamak istemiyorsanız "çıplaklar kampina" yerlesmemek için sizi tutan bişi yok buyurunuz gidiniz.. Aksine dusundugunuzun tersine ben esimin ilkiyim ve onunla gurur duyuyorum bu yüzden beni ona en çok bağlayan şeylerden biride bu.. Sandiginiz gibi her erkek uckurum da uckurum diye dolasmiyor bana sapık insanları gösterip hakli cikamassiniz yabancılardan ornek vereceksek onlarda da bizden aşağı kalır cinayet olmuyor öldürme açlığı hissediyorlar öyleyse kadinlardan tatmin olamadılarsa demek.. Bi erkekle birlikteyken geleceğin için bi yuva kurabilmek icin gorusursun anlasirsan evlenir helali olur ne halt edersen edersin ben bi seks objesi değilim bana isteğim dışında bu şekilde yaklaşan insan bana gore beni bu şekilde görüyordur beni gerçekten isteyen insan inançlarıma saygı duyup beklemeyi de bilir.. Uckuruna sahip çıkamayacak adamla da benim işim olmaz zaten.. Kendiniz bunu yapmaktan zevk duyuyorsunuz onu anladık ama burası Türkiye ve bizim bi inanç sistemimiz var biz boyle şeyleri ayıp karsiliyoruz ki ayıp olmasa bile günah diyoruz ve bu inkar edilemeyecek bi gerçek..
Ayrıca devletin ülkenin bir inanç sistemi olmaz bireylerin tek tek olur, çoğunluk şu azcık şundan azcık bundan var deriz, devletin inancı olmaz laiklik gereği
selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
Ben ilki eşimle yaşamak istiyorum o yüzden bu arkadaşla öpüşmek istemiyorum demek ne demek? Benim anladığım şu: nasılsa bu adamla evlenmicem, farklı anlayan varsa beni de aydınlatsın, e o zaman şu soru akla geliyo muhafazakarım diyen biri evlilik amacı gütmeden neden biriyle sevgili olur bu çelişki değil mi,takılma oluyo onun adı
İşte budur.
Madem herşeyi evlendiğin adamla yaşamak istiyorsun muhafazakar birisin söyle hiç flört etmeden istemeye gelsinler seni. O zaman ilkini ancak onunla yasarsin.
Yok evlilik disi biriyle birlikte oluyosan seni avrupaya alalim tatlim bu ulkede yassah.Ayrıca devletin ülkenin bir inanç sistemi olmaz bireylerin tek tek olur, çoğunluk şu azcık şundan azcık bundan var deriz, devletin inancı olmaz laiklik gereği