Öyle ya öteki türlü eşi gene ilk olmıcak ki, eşten önce bir sevgilisi olmuş olacak gözlerine ilk bakan vs,
selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
Yok evlilik disi biriyle birlikte oluyosan seni avrupaya alalim tatlim bu ulkede yassah.
E tum bagnazlari da irana alalim o zaman. Ulke babasinin ciftligiydi zaten.
Eşinizin ilki olduğunuzu nasıl anladınız?
Kendi mi söyledi? Öyleyse nasıl inandınız?
Cinsellik deyince seks aklınıza gelmiş hemen tam muhafazakar bilinçaltı işte. Cinsellik hayatın bütünüdür. Bir erkeğe duyduğunuz hoşlantı da cinselliğin parçasıdır. Her sevgili olan cinsel ilişki yaşamaz bu kararıdır ancak daha baştan öpüşmem, sarılmam diye kural koyarsanız orada sevgililikten bahsedilmez. Bu kadar muhafazakar düşünen insanların sevgili yapması da ayrı bir ironi ya neyse.
Yurtdışında cinayetler var öldürme var dediniz ama tecavüz var diyemediniz bu da beni haklı çıkarıyor. Ben sizin yerinize söyleyeyim evet cinsel şiddet var ama yine oraya ortadoğudan afrikadan giden erkeklerce yapılıyor önemli bir kısmı. İsveçi araştırmanızı öneririm müslüman göçün artmasıyla nasıl suçların arttığını göreceksiniz.
Bu mesele inanç meselesi değil siz anlamamışsınız. Bakın eğer ortada bir günah varsa erkeklere günah değil mi?
Sadece kadınlara mı bu böyle?
Erkekler her haltı yesin ama kadına günah olmaz. Erkek yaparsa ben neden yapmayayım da denmez ama bu konuları kadına odaklayıp erkeği mazur gösteremezsiniz.
Hırsızlığı çocuk tecavüzlerini hoş karşılıyoruz ama insanların öpüşmesini ayıplıyoruz doğru buradaki muhafazakarlık anlayışı bu oldu.
Valla Fatih te bi muddet oturdum.O yüzden işte çok iddialı laflar etmemek lazım, başta herkesin kendi tercihi diyip sonradan burası Türkiye burda böyle demek sıkıntı, çelişkili...
İstanbul Fatihe git orası nasıl gene istanbul Cihangire git bakalım orası nasıl, değil Türkiyeyi genellemek ülkenin tek bir ilini bile genelleyemezsin
MasALLAHbenn ilk kez eşimle öpüşdum. .. daha önce sevgililerim olmuştu ama hiç izin vermedim beni opmelerine ben geri kafaliyim evet ama tertemiz bir insanım çok şükür günaha girmedim helalimle yaşadım herseyi. ..
Zaten seni gerçekten sewen bi adamsa sen istemiyosun diye sana kyamaz ve senin görüşlerine saygı duyar gönül işlerinde cinsellik ilk sırada olmamalı zaten öpse nolur öpmese seni sewiyorsa problem yoktrselam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
1.si evet eşim söyledi ve insanin bi erkeğin acemiligini anlamamasi için gerizekali olması gerekir..
2.si cinsellik sizin için on planda diye herkes öyle olacak diye bişiy yok benim için değil hic cinsellik yaşayamayacak insanları insan saymiyormuyuz bu durumda.. Doğuştan engeli olan var hastalık sebebiyle yaşayamayan var.. Cinsellik bir durtudur evet insanin varlığındaki bi gerçekliktir ama hayatindaki tek dürtü bu değil herkesin içinde sahip çıkmakta zorlandigi dürtüler mevcuttur en basit ornek diyet yapan biri için dev bi pasta yemek yeme durtusunu harekete geçirir lakin kalori oranıyla yaptığı diyet o dürtüsünü bastırması gerektiğini gidip samanimsi yulaf gevreğine gömülmesi gerektigini soyler ve eğer kişi kilo vermeye gerçekten niyetliyse bastıracak ve yemeyecektir... Nefis yani... İnsanin kendine sınırlar belirlemesi onu kararlı biri yapar bana gore kuralsızlık plansız yasamak herkesin tercih edebileceği bi yasam değil.. Kimi insan ertesi gün için bana ne getirirse yaşarım derken kimi insan yıllar sonrasını planlayabilir... Tercih...
Tecavüz yok demedim sadece o konuya deginmedim onların tecavüz anlayışı daha farklı ensest ilişkiye kadar yolu var bu kadar igrenc tiskinc bi konuya deginmesem daha iyi.. Serbestlik onları daha çok bozmus.. Maalesef...
3.su asla ve asla erkekleri bu konuda savunmam erkek yapar diye birşey yok dinen zina konusunda emirler kesindir erkeğe de haram kadına da.. Bizim saçma toplumumuz maalesef erkek egemen olduğu için kız yapınca Sürtük erkek yapınca aslan parçası yapar amma ve lakin ben o erkekleri de farklı isimlerle anıyorum yani bu söylediğimiz benim için geçerli değil... Bi kadın ne kadar temiz kalmaliysa erkekte öyle kalmalı.. Erkek yaparsa ben niye yapmayayim demek ayrıca saçmalık sidik yarisimi yapıyoruz bu mudur yani.. Kendinizi onlarda yapıyo diye değil ben istiyorum yapıyorum benim tercihin diyerek savunun.. En azından kendi kararlarinizla hareket ettiğiniz algısını verebilirsiniz erkeklere inat değil...
Gerçekten bu algıya nasıl vardiniz merak ettim nasıl bi insan tecavuzleri hoş karşılar elime gecirsem öyle birini karınca bile incitemeyen ben alırım ayağımın altına bidaha kadın görünce köşe bucak kaçar... Siz kafanizda beni nasıl canlandirdiniz bilemem günah biliyordum ama benimde sevgilim oldu bende sevgilimin elini tuttum eşim bi çok konuda ilkim değildi ama olsun isterdim çünkü ona çok aşığım ve daha önce yaşadıklarım o ergence durtulerim simdi o kadar saçma geliyor ki.. İnsanin eşiyle yaşadıkları bambaşka bi boyut kafamda hic bir yasağın düşüncelerin olmadıği kendimi oylece ona bırakabileceğim guvenebilecegim bi erkekle olmak.. Bu isin doğrusu bu olmalı dedirtiyor bana...
Muhafazakarlık deyince evet gerçekten yapamadigimiz öyle çok şey varki.. Ben elimden geldiği kadarını yapmaya çalışıyorum tabiki hatalarda yapıyorum biz insansız hatasiz kul var midirki.. %100 kimse yapamaz bunu maalesef once çevremiz izin vermiyor buna hic bişi yapmasak birinin arkasından bakıp aklımızda suna bak buda şöyle diyoruz gıybet ediyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz bizde... Doğrusu bu konuyu okuyana kadar boyle seylerin bu kadar nornallestigini bilmiyordum yaşayış tarzimiz cevre faktörlerimiz cok farklı demekki.. Ben yobaz biri değilim her turlu yaşayışa saygım var keşke herkes benim kadar saygı duyabilse o zaman bu kadar bölünmüş bi toplum olmazdik..
Çok gzl bi düsünce.bikızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır der erkekler..
Diyetle bu konuyu bir tutamazsınız ki yazdıklarımı tekrar okuyunuz. nefisle duygular bir değildir. eğer karşındaki erkeğe doya doya sarılmak gelmiyorsa içinizden orada aşk yoktur nefsini kontrol de değildir seksle bir tutuyorsunuz yazdıklarımı o yüzden uzun anlatmayacağım nafile olacaktır.
Batıda serbestlik onları bozmamış aksine güçlü ülkeler haline getirmiş. ensest demeden önce bizdeki ensest illişkilere bakmanızı öneririm kendi öz kızına tecavüz eden babalar batıda 1se bizde 100. ayrıca bakın bugün suriyelilere katara yemene arabistana değil amerikaya avrupaya gitmeye çalışıyorlar neden?
orada özgürlük olduğunu biliyorlar.
''bozulmuş'' dediğiniz ülkelerde hırsızlığa göz açtırmazlar maşallah bizde çalıyorsa da allah için çalıyor deyip her türlü hırsızlığa göz yumuluyor. bu ahlaksa muhafazakarlıksa batsın böylesi.
History de modern rehinciler diye bir program var bilmem bilir misin, oraya bir adam geldi eski dergilerini satacak, dedi ki bu dergilere 100 dolar istiyorum, görevlinin cevap ibretlik dostum bunlar en az 500 dolar eder, acaba bizde hangi alıcı 400 daha fazla vermeyi teklif ederdi
Ahlak başka birşey
istemiyorsan öpüşmezsin her sevgili olan öpüşecek diye bir kural mı var.selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?