• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüsmek istemiyorum

ELANORA59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
24
1
6
selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?

İlk kez eşimle öpüştüm evet, onunla nişanlıyken.

Öncesinde görüştüğüm erkekler oldu.
Bu konularda sınırlarımı açık açık belirtmekten çekinmem işlerine gelirse.

İşlerine gelmeyenlerle yürümedi zaten :)

O senin elinde olan birşey.
Öpmek istersen karşılık versin istemezsen geri cekersin kendini.
Sonra da belirtirsin
İstemiyorum diye..
Oda anlayış gösterir veya göstermez..
Ben bazı şeyleri zamanında yaşamak istiyorum en basit şey bile olsa benim düşüncem bu yönde diyebilirsin.
Öpmek ister bence de ama bazı şeyler sende de bitiyor.
Karşındakinin de anlayışında.
İnşALLAH herşey gönlünce olur :)

Ya bu konu öyle herkesden akıl alabilceğin bi konu değil.

Bana göre ben o uyumu hissetmediğim teninin tenime yakısmadıgı biriyle evlenemem..

Çünkü gerçekten fiziksel uyum diye birşeyin olduğuna inanıyorum.

Ve bunu ilk gece tecrübe etmek geç olucaktir biraz:)

Sende tabi dilediğini yap zorla hiçbirşey olmaz. Herkesin tabusu sınırları farklı...

Bi laf vardı "bi kizin en değerli çeyizi opulmemis dudaklarıdır" diye bence seninle gerçekten ilgilenen evlilik düşünen biriyse bunu belirtmek cok hoşuna gidip sana daha çok bağlanmasını sağlayacaktır..
Hangi dudaklar? Ağzımızın çevresindekiler mi yoksa labia majora-minora mı?

Bence sorun bu değil de sorunun en büyüğü arkadaşlarının daha ilişki başlamadan alenen böyle bir soru sorması.

Erkek arkadaşınla düzgün bir dille konuşur söylersin isteğini kabul ederse zaten seni olduğun gibi kabul ediyor demektir. Etmezse de senin isteklerine önem vermiyor demektir baştan kaybeder...

Bende senin gibi düşünüyorum ve yaşıyorum ilişkimi. Kaldı ki inan erkek arkadaşım benle tanıştığı zamanlar ve öncesinde o anlamda rahat bir insanmış he ne oldu paşa paşa kabullenicek sınırını. Neticede bu senin tamamen kendinle alakalı bi durum.

Olabilir de sonuçta bilmem ki çoğu erkek sevgilisini öpmek ister falan çok anlayışla karşılıyacagını sanmıyorum arkadaş gibi bişey olursunuz o zaman zaten

sen ilk eşimle öpüşeceğim diyorsun da eşin olacak erkek acaba ilk senle mi öpüşecek?
bu tip şeyleri tabu etmemek lazım istemezsen istemezsin ama yok ilk eşim öpsün vs. diye diretmek saçmalıktır hele bakir erkeğin olmadığı bu devirde (sevgilisi olmayan da geneleve falan gidiyo) saçma yani.

erkekler istediğini yapsın biz oturup hayal kuralım yazık.

Bi laf vardı "bi kizin en değerli çeyizi opulmemis dudaklarıdır" diye bence seninle gerçekten ilgilenen evlilik düşünen biriyse bunu belirtmek cok hoşuna gidip sana daha çok bağlanmasını sağlayacaktır..

Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar meselesi yani.

-Hı, bu benimle öpüşmedi. Demek ki iffetli. Ben bununla evlenirim.

Diyecek er kişi dimi?

Benim sevgilim benimle öpüştü. Acaba evlenmek mi istemiyor?

Saçma kızma ama yok o öpsün şu öpsün 13 yaşında çoçuklar bile öpüşüyor artık

Konu sahibesi,

Sevgilinizin sınırlarınıza saygı duyması gerekir. Duymuyorsa boşverin.

Ayrıca arkadaşlarınızın ilişkiniz hakkında konuşmasına çok izin vermeyin.

Bir de önce bir öpüşmek istesin. Her şey konuşarak hallolur. Hallolmuyorsa da boşverin.

Back
X