• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüsmek istemiyorum

Bazı yorumları hayretle okuyorum cidden. Vuhuu hediye paketinizin kırmızı kurdelesini ilk kocişkolarınıza açtırınca namus timsali olmuşsunuz, tüm sevap puanları size geliyor diye ne büyük gurur yaşıyorsunuz. Ama bunu yaparkende başkalarını tü kaka diyerek aşağılamaya çalışmaktan geri kalınmıyor. Ne kadar hoşgörülü insanlarız gerçekten. Mağdur olanlarda sizlersiniz öyle değil mi? Peki peki. Bir üyenin yazdığı " öpüşmekle kalmıyor, ateşle barut yanyana olmaz ya gerisi gelirse" minvalinde yazdığı yorumu okuduktan sonra pekte sorgulamaya gerek kalmadı. Tercihten ziyade irade eksikliği oluyor bu. E haliyle bizleri de ötekileştirip - mezhebi geniş- diye yaftalamaktanda kaçınmıyorsunuz. Olsun neyse ki beyin denilen bir organımız var da, dış görünüşten çok insanların ne olduğunu anlamamızı sağlıyor.

Konu sahibi sizde istemiyorsanız eğer bunu günü geldiğinde açıkça söyleyebilirsiniz. Herkesin kendi tercihidir, uyar veya uymaz.

Sen izin vermezsen öpemez zaten..Kibarca anlatırsın ben evlendiğim insanla bunları yaşamak istiyorum diye.
İsterse bekler istemezse beklemez ona kalmış.

Diyetle bu konuyu bir tutamazsınız ki yazdıklarımı tekrar okuyunuz. nefisle duygular bir değildir. eğer karşındaki erkeğe doya doya sarılmak gelmiyorsa içinizden orada aşk yoktur nefsini kontrol de değildir seksle bir tutuyorsunuz yazdıklarımı o yüzden uzun anlatmayacağım nafile olacaktır.

Batıda serbestlik onları bozmamış aksine güçlü ülkeler haline getirmiş. ensest demeden önce bizdeki ensest illişkilere bakmanızı öneririm kendi öz kızına tecavüz eden babalar batıda 1se bizde 100. ayrıca bakın bugün suriyelilere katara yemene arabistana değil amerikaya avrupaya gitmeye çalışıyorlar neden?
orada özgürlük olduğunu biliyorlar.

''bozulmuş'' dediğiniz ülkelerde hırsızlığa göz açtırmazlar maşallah bizde çalıyorsa da allah için çalıyor deyip her türlü hırsızlığa göz yumuluyor. bu ahlaksa muhafazakarlıksa batsın böylesi.

Ooo önyargı.. En sevdiğim.. Hemen yapistirdiniz siyaseti demi.. O hırsızlara bnde de oy yok merak etmeyin ben akilli bi kadınım neyin ne olduğunu biliyorum.. Allah için çalınmaz ibadet edilir verdiklerine şükür vermediklerine dua ederiz rabbim gene verir yeterki AC gözlü olmasın insan.. Cinsellikten değil cinsel durtulerden bahsediyoruz saniyordum yanlış anlaşıldim sanirim iki cinsin birbirine karşılıklı hisler beslemesi vs... Tabiki bu hisleri herkes hisseder ama bunu o an yaşamak yerine daha özel kalmasını istemek sucmus gibi konusuyorsunuz.. Şansına denk geldi TVde izlediğim film 50 ilk öpücük.. Diyorki hic bir sey ilk öpücüğünü yerini tutamaz.. O tat o heyecan... Bunu neden özel bi adama ve o adamla yaşanacak o özel ana saklamak yanlış olsun.. Hic kimse ilk öpücüğünü unutmaz ve hatirda kalınan o ilk öpücük esinse bu çok güzel birşey bence... Evlilik öncesi boyle şeyler yasamak bazı şeyleri de tüketmiş olmak oluyor bide bu açıdan bakin.. Sarılmak opmek evlenmeden öncede sariliyorsun sonrada e peki evliliği özel kılan ne... Ne için evleniyoruz.. Aslında bu yüzden evlilikler bu kadar cabuk bitiyor günümüzde evlilik öncesi koynis koynis yasa evlilik sonrası herşey standarda girsin sonra bocala sen eskiden boyle değildinler başlasın.. Benim eşim hic bi zaman mic mic olmayı sevmedi evlenmeden önce bana ozledimlerle sarilsa sürekli opse koklasa bn suanki durumum için artik beni sevmiyor demeliydim ama suan beni çok sevdiğini biliyorum bana sürekli sarilmamasi onun yapısı kişiliğiyle alakalı bunu biliyorum çünkü onu önceden olduğu haliyle taniyorum...

Özgürlük insanin içindedir kendini kısıtlanmış hissettiğin kadar hapissindir.. Ki bu ülkede en çok özgürlüğü kısıtlanan biz başörtülü kadınlar olmuşuzdur bu bizim en büyük ayibimiz olmuştur yillarca rahatça dinini bile yasayamiyorken bana özgürlükten söz etmeyin lütfen.. Biz toplum olarak özgürlüğe acik insanlar olamadikca yasalarca da özgür olamayacağız daha bi bütün kalmayı beceremiyoruz herkes birbirine birşey dayatma peşinde kapalilar açıklara kapan diyor açıklar kapanana laiklik var açıl diyor.. Bu şekilde nasıl bi özgürlük bekliyorsunuz.. Önce milletçe kafa yapımız düzelmeli... Saygı duymak yerine hala kendi dusuncenizi dayatiyorsaniz normal olanı bu diyorsanız sizde bi özgürlük dusmanisinizdir.. Ve öyle bi konuuyorsunuzki Türkiye deki bütün erkekler sapık hergun çevremizde bi milyon kişi tecavüze uğruyor hırsızlık adam öldürme girla gidiyor ama öteki ülkelerde hic kimse ölmüyor sütten çıkmış ak kaşık herkes helal lokma yiyor.. İnsan kendi ülkesini bu kadar boklar mi ya az insaf onlarda da ayni bizim gazeteler hergun vahşet onlarınki de sırf magazin mi... Bizde de bi çıplaklar kampı olsa hic hırsızlık olmaz mesela.. Özgürce sevisseler niye calsinlarki.. Bu nasıl mantık.. Elaleme bakmayi birakin onların özentisi olmak yerine calmanin haram olduğunu ogretin insanlara bi erkeğin bi kadınla olmamış olmasını garipseyeceginize bunu yanlış gosterinki elini etegini ceksin bu işlerden kendine bi es bulsun helaliyle olsun.. Ozgurlukse al size özgürlük.. Yanlış kabullerle yetiştirilmiş bi toplumda özgürlük ancak bu kadar olur...

Ve tekrar söylüyorum ben genelleme yapmam bu benim düşüncem herkes farklı ve ben buna saygı duyarim..

Sevgilisiniz diye opusmek zorunda değilsin.. evlenicek insan olduguna karar verdiginde opersin

Konuya din ve siyaset karıştırmayın, yasak.

Ooo önyargı.. En sevdiğim.. Hemen yapistirdiniz siyaseti demi.. O hırsızlara bnde de oy yok merak etmeyin ben akilli bi kadınım neyin ne olduğunu biliyorum.. Allah için çalınmaz ibadet edilir verdiklerine şükür vermediklerine dua ederiz rabbim gene verir yeterki AC gözlü olmasın insan.. Cinsellikten değil cinsel durtulerden bahsediyoruz saniyordum yanlış anlaşıldim sanirim iki cinsin birbirine karşılıklı hisler beslemesi vs... Tabiki bu hisleri herkes hisseder ama bunu o an yaşamak yerine daha özel kalmasını istemek sucmus gibi konusuyorsunuz.. Şansına denk geldi TVde izlediğim film 50 ilk öpücük.. Diyorki hic bir sey ilk öpücüğünü yerini tutamaz.. O tat o heyecan... Bunu neden özel bi adama ve o adamla yaşanacak o özel ana saklamak yanlış olsun.. Hic kimse ilk öpücüğünü unutmaz ve hatirda kalınan o ilk öpücük esinse bu çok güzel birşey bence... Evlilik öncesi boyle şeyler yasamak bazı şeyleri de tüketmiş olmak oluyor bide bu açıdan bakin.. Sarılmak opmek evlenmeden öncede sariliyorsun sonrada e peki evliliği özel kılan ne... Ne için evleniyoruz.. Aslında bu yüzden evlilikler bu kadar cabuk bitiyor günümüzde evlilik öncesi koynis koynis yasa evlilik sonrası herşey standarda girsin sonra bocala sen eskiden boyle değildinler başlasın.. Benim eşim hic bi zaman mic mic olmayı sevmedi evlenmeden önce bana ozledimlerle sarilsa sürekli opse koklasa bn suanki durumum için artik beni sevmiyor demeliydim ama suan beni çok sevdiğini biliyorum bana sürekli sarilmamasi onun yapısı kişiliğiyle alakalı bunu biliyorum çünkü onu önceden olduğu haliyle taniyorum...

Özgürlük insanin içindedir kendini kısıtlanmış hissettiğin kadar hapissindir.. Ki bu ülkede en çok özgürlüğü kısıtlanan biz başörtülü kadınlar olmuşuzdur bu bizim en büyük ayibimiz olmuştur yillarca rahatça dinini bile yasayamiyorken bana özgürlükten söz etmeyin lütfen.. Biz toplum olarak özgürlüğe acik insanlar olamadikca yasalarca da özgür olamayacağız daha bi bütün kalmayı beceremiyoruz herkes birbirine birşey dayatma peşinde kapalilar açıklara kapan diyor açıklar kapanana laiklik var açıl diyor.. Bu şekilde nasıl bi özgürlük bekliyorsunuz.. Önce milletçe kafa yapımız düzelmeli... Saygı duymak yerine hala kendi dusuncenizi dayatiyorsaniz normal olanı bu diyorsanız sizde bi özgürlük dusmanisinizdir.. Ve öyle bi konuuyorsunuzki Türkiye deki bütün erkekler sapık hergun çevremizde bi milyon kişi tecavüze uğruyor hırsızlık adam öldürme girla gidiyor ama öteki ülkelerde hic kimse ölmüyor sütten çıkmış ak kaşık herkes helal lokma yiyor.. İnsan kendi ülkesini bu kadar boklar mi ya az insaf onlarda da ayni bizim gazeteler hergun vahşet onlarınki de sırf magazin mi... Bizde de bi çıplaklar kampı olsa hic hırsızlık olmaz mesela.. Özgürce sevisseler niye calsinlarki.. Bu nasıl mantık.. Elaleme bakmayi birakin onların özentisi olmak yerine calmanin haram olduğunu ogretin insanlara bi erkeğin bi kadınla olmamış olmasını garipseyeceginize bunu yanlış gosterinki elini etegini ceksin bu işlerden kendine bi es bulsun helaliyle olsun.. Ozgurlukse al size özgürlük.. Yanlış kabullerle yetiştirilmiş bi toplumda özgürlük ancak bu kadar olur...

Ve tekrar söylüyorum ben genelleme yapmam bu benim düşüncem herkes farklı ve ben buna saygı duyarim..

ilk öpücüğün neresi özel anlamadım?
bir heyecan hafif utanma olur da bu kadar abartmamak lazım. zorla biri sizi öpse ne olacak tüh gitti bütün özelliği gördünüz mü?

evlilik öncesinde öpüşmeler koklaşmalar olacaktır ki çiftler tanısın birbirini. hayatımı biriyle birleştiriyorum aynı evde yaşayıp aynı tuvaleti kullanıp aynı paraları harcayacağım ve geceleri de koynuma alacağım adamı bırakın da evlenmeden tanıyayım tenlerimiz uyuyor mu kokusu hoşuma gidiyor mu bileyim. bu bir şeyleri tüketmek değil aksine heyecanı diri tutmaktır. asıl birbirini tanımadan evlenen çiftlerin evliliği çabuk bitiyor. koynuma alacağım erkeği çay bahçesinde tabure üstünde 2 saat muhabbet ederek tanıyamam kusura bakmayın.

yine aynı mantıkla evlenince her şey tükeneceğinden evliliğin 3. günü tüm çiftler ayrılmış olurdu.

ikincisi evet türkiyede erkekler sapıktır. ben hiç avrupada bindiği minibüste yakılarak öldürülen kız görmedim siz gördünüzmü? bırakın da biraz telaşlanalım korunalım. gelişmiş ülkelerle bir değiliz suç konusunda da. tecavüzcüye indirim yapılmaz oralarda ama bizde kravat takıp pişmanım diyeni salacaklar neredeyse.

üçüncüsü bu ülkede başörtü taktı diye kimse dayak yememiştir ama ben çok gördüm babasından abisinden başını örtmedi diye dayak yiyen kızlar. forumda bile varmış kapanmamı istiyorlar baskı görüyorum diyenler. bir gecede liselerimiz imam hatip oldu hahambaşının çocuğu bile imam hatibe gönderildi. bunlar baskı değil mi? bir mağdur başörtülüler mi koca memlekette?
elaleme bakmayın lafınıza da çok güldüm. müslümanlar oluk oluk batıya gidiyor refaha mutluluğa kavuşmak için siz halen oralar tu kaka bakmayın oralara diyorsunuz. o kadar insan neden göç etmeye çalışıyor oralara bir düşünün?

demek ki sizin anlamadığınız bir değer görüyorlar ki giden de dönmüyor ülkesine.
o yüzden elaleme bakın.
elalemin bilgisayarını telefonunu kullanıyorsanız yaşamına da bakın bir zahmet.

başörtülülerin temel sorunu bu. siz de aynı şeyi yapıyorsunuz. kendi fikrim diyerek sizinle aynı düşünmeyen kadınları ahlaksız değersiz olarak yaftalıyorsunuz farkında mısınız? bir ahlaklı biziz diğer kadınlar ahlaksız demeye getiriyorsunuz lafı.

ve siz kabul etmeseniz de insanlar özgürce sevişebilseler yaşadığımız sorunların önemli bir kısmını yaşamayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilikten önce böyle seyler tükenebiliyo diye bakarsak evliliğin 10.senesinde de tükenir evlilik içinde olunca tükenemez mi, yıllarca aynı adamı öp seviş vs, tükenme olarak bakmıyorum ben

Hepimizin ilişkileri yaşayış şekli farklıdır.Ve doğal olarak yetiştirilme tarzımız,kişiliğimiz ile ilgilide kurallarımız yine sadece bizi bağlar.Kimi evlenmeden önce ten uyumunu görmek ister,kimi sınırları dahilinde yaşar,kimide sade ve sadece evleneceği kişi ile yaşamak ister herşeyi.Hepsine saygı duymak lazım.Sizde eğer öpüşmekte dahil bütün herşeyi sadece evleneceğiniz kişi ile yaşamak istiyorsanız öyle yapın ve bunu erkek arkadaşınıza uygun bir şekilde izah edin.Ama öyle bir ortam olur ve sizde istersenizde yaşayın .Bazen öyle duygu yoğunlaşmaları olur ki o zaman kurallarınızı siz dahi unutursunuz.O zamanda suçlu hissetmeyin kendinizi.

Eğer yemek içmek gibi bi ihtiyaç olsa rabbim bunu evlilik dışında da helal kılardı değil mi bu saçma bi dusunce dedim ya tercih meselesi siz harami tercih edersiniz ben helalim olanı... Rabbim nefis denilen bişi vermiş bizlere hakim olabilen var olamayan var o bahsettiğiniz erkekler nefsine sahip çıkamayan insanlar iman eksikliği diyorum sadece.. Ornek gosterdikleriniz musluman degil unutmayin boyle bi ülkede yaşamak istemiyorsanız "çıplaklar kampina" yerlesmemek için sizi tutan bişi yok buyurunuz gidiniz.. Aksine dusundugunuzun tersine ben esimin ilkiyim ve onunla gurur duyuyorum bu yüzden beni ona en çok bağlayan şeylerden biride bu.. Sandiginiz gibi her erkek uckurum da uckurum diye dolasmiyor bana sapık insanları gösterip hakli cikamassiniz yabancılardan ornek vereceksek onlarda da bizden aşağı kalır cinayet olmuyor öldürme açlığı hissediyorlar öyleyse kadinlardan tatmin olamadılarsa demek.. Bi erkekle birlikteyken geleceğin için bi yuva kurabilmek icin gorusursun anlasirsan evlenir helali olur ne halt edersen edersin ben bi seks objesi değilim bana isteğim dışında bu şekilde yaklaşan insan bana gore beni bu şekilde görüyordur beni gerçekten isteyen insan inançlarıma saygı duyup beklemeyi de bilir.. Uckuruna sahip çıkamayacak adamla da benim işim olmaz zaten.. Kendiniz bunu yapmaktan zevk duyuyorsunuz onu anladık ama burası Türkiye ve bizim bi inanç sistemimiz var biz boyle şeyleri ayıp karsiliyoruz ki ayıp olmasa bile günah diyoruz ve bu inkar edilemeyecek bi gerçek..

Bak şu iki yorumunun son cümleleri birbiriyle çelişiyo dünkü konuda da (kapalı olup açık gelinlik giymek isteyen kızın konusu) onu görsen başındakinden utan diye tepki göstereceğini yazmıştın,hani saygı, evet bence de yaptığı yanlış insan ya göründüğü gibi olmalı ya olduğu gibi görünmeli ama ben mesela parkta bahçede öpüşen koklasan kapalı bir kıza bunu diyemem, normal bir genç kızdan farkı yoktur bence

Flört ve sevgililik içinde yakınlaşma barındırır arkadaş bu kadar basit evleneceğim erkek diyosan görücü usulü ailelerin bilgisi dahilinde evlilik fikri temelinde biriyle ya da birileriyle görüşür uyan kişiyle evlenirsin, şu an görüşmedigim ama kendini muhafazakâr diye tanımlayan bir arkadaşım tam da bunu yaptı düğününde makyaj bile yaptırmadı

istemiyorsan öpüşme... bu kadar olay haline getirmeye gerek yok tercih meselesi. ha öpüşmedin diye karşıdakinden tepki alacaksan da bırak gitsin zaten. şart mı yani öpüşmek ne zaman istiyorsan o zaman öpüşürsün.tövbe yarabbim ya :-)

Sen istemiyorsan istemeyorsundur. Bu kadar basit. Böyle bir konuda hiç kimseye karşı bir zorunlugun yok.

Ayrica ileride evleneceğin adama karşı da hiç opusmemis olmak gibi bir zorunluluğun. Bir insanı yalnızca Allah hesaba çekebilir, yanlızca allaha karşı sorumluluklarin var.

Bi erkek bi kadinla birlikte oldugunda yadirgayin normal karsilamayin ki evlilige tesvik edilsin nedir yahu.
Ooo onyargi demissinde kinayin ki kendine es bulsun tez zamanda diyorsun, cinselligi tabulastirin ki erkekler evlensin! Onyargisiz halin buysa..
Kimseyle rahat sevisemiyor diye evlenen adam evlenmesin zaten yani bu mu kadinin degeri.
Bir de yillarca ne mazlum edebiyati yaptiniz be arkadas.

Hic onyargim yokken iclerinde bir muddet mecburiyetten bulunmam dolayisiyla bu mukemmel insanlarin kendinden olmayanlara nasil davrandigini bizzat gordum.
Unlu bir devlet buyugumuzun dedigi gibi demokrasi sizin amac degil arac maalesef.

O cinsellik yasamasinlar ki evlensinler dediginiz tipler ileride hasemali esleriyle plaja gittiklerinde etrafa sapikca bakislarindan plajlardan kovuluyolar bu yaz bizzat yasadim. Evlenmeyle olmuyo o isler.
Kendileri sapik oldugu icin eslerini de zorla kapatiyorlar maalesef herkesi kendilerinden sayiyorlar.

ilk öpücüğün neresi özel anlamadım?
bir heyecan hafif utanma olur da bu kadar abartmamak lazım. zorla biri sizi öpse ne olacak tüh gitti bütün özelliği gördünüz mü?

evlilik öncesinde öpüşmeler koklaşmalar olacaktır ki çiftler tanısın birbirini. hayatımı biriyle birleştiriyorum aynı evde yaşayıp aynı tuvaleti kullanıp aynı paraları harcayacağım ve geceleri de koynuma alacağım adamı bırakın da evlenmeden tanıyayım tenlerimiz uyuyor mu kokusu hoşuma gidiyor mu bileyim. bu bir şeyleri tüketmek değil aksine heyecanı diri tutmaktır. asıl birbirini tanımadan evlenen çiftlerin evliliği çabuk bitiyor. koynuma alacağım erkeği çay bahçesinde tabure üstünde 2 saat muhabbet ederek tanıyamam kusura bakmayın.

yine aynı mantıkla evlenince her şey tükeneceğinden evliliğin 3. günü tüm çiftler ayrılmış olurdu.

ikincisi evet türkiyede erkekler sapıktır. ben hiç avrupada bindiği minibüste yakılarak öldürülen kız görmedim siz gördünüzmü? bırakın da biraz telaşlanalım korunalım. gelişmiş ülkelerle bir değiliz suç konusunda da. tecavüzcüye indirim yapılmaz oralarda ama bizde kravat takıp pişmanım diyeni salacaklar neredeyse.

üçüncüsü bu ülkede başörtü taktı diye kimse dayak yememiştir ama ben çok gördüm babasından abisinden başını örtmedi diye dayak yiyen kızlar. forumda bile varmış kapanmamı istiyorlar baskı görüyorum diyenler. bir gecede liselerimiz imam hatip oldu hahambaşının çocuğu bile imam hatibe gönderildi. bunlar baskı değil mi? bir mağdur başörtülüler mi koca memlekette?

başörtülülerin temel sorunu bu. siz de aynı şeyi yapıyorsunuz. kendi fikrim diyerek sizinle aynı düşünmeyen kadınları ahlaksız değersiz olarak yaftalıyorsunuz farkında mısınız? bir ahlaklı biziz diğer kadınlar ahlaksız demeye getiriyorsunuz lafı.

ve siz kabul etmeseniz de insanlar özgürce sevişebilseler yaşadığımız sorunların önemli bir kısmını yaşamayacağız.

İlk kez zorla opuldum 16 yaşındaydım ağzı leş gibi sigara kokan vücuduma dokunmaya çalışan bi ahlaksizdi günlerce ağladım benim için bi travmaydi... Atlatmak uzunca bi zaman aldı ve erkeklere karşı sürekli bi çekinme duygusu oluştu.. Daha sonraki erkek arkadaşlarımdan da ayni istekleri gozlemleyince bende boyle bi algı gelişti ve eşime kadarda boyle hissettim.. Hala o leş tadı ağzına gelir o gerzegin.. Eşime sigara baskısı yapma sebebimde bu olsa gerek.. Yani ilk öpücük deyip geçmemek gerek..

Hayatiniza alacağınız insani tanımak o sekilde mi oluyor.. Yani birini seviyorsunuz birlikte vakit geciriyirsunuz ona karşı bi çekim hissediyorsunuz bisiler yasiyorsunuz sonra ten uyumu hissetmesseniz ya kusura bakma seni Sevmiştim ama tenimiz uymadı kismet degilmis diyip ayrılıyor musunuz... İlginc.. Ten uyumu nedir bide... O nasıl oluyor cidden merak ediyorum.. Kan uyuşmazlığı gibi biseymi... İnsan bu şekilde tanınmaz ki hele erkekler hic taninmaz evlenince garip hayvani duyguları kabariyor adamlarin.. :KK53:
Ve tekrar soruyorum madem bunlar evlilik öncesi yasanabilcek şeyler insanlar neden evlenir basit bi imzadan bi prosedürden ibaret olmalı bu sekilde neden evlilik diye birşey olsun ki bu durumda...

Ben dinin zorla dayatılmasına karşı bi insanım bana yine başkalarını ornek gosteriyorsunuz ve hic kimseyi aşağıladığım eksik gördüğüm yok geniş olmakla yaftaladigimda yok.. Tekrar tekrar ve tekrar söylüyorum BEN bu şekilde düşünüyorum bu şekilde olmayı istiyorum kendi hayatım için bu geçerli herkes ozgur iradeye sahip istedigi gibi yaşayabilir herkes... Gay olan bi erkeği dahi yadirgamam bu onun secimi onu asagilamam yada lezbiyen her neyse.. Ben insanları kapalılık açıklıkla yada cinsel tercihleriyle yaptıklarıyla yargilamam çevremde boyle insanlar var ve ben hic bi zaman sırtını donmedim yada laf carpmadim naber şekerim diye gelen gay musterim vardı benim hergun sakalasirdik hic arkasından bi laf etmedim yada hayat kadini musterim vardı.. sizi sırf ilişki kurmayı normal karşıladığınız için hic laf etmem.. Hayat sizin beden sizin... Ben kendi sevap gunahlarimla varım kendi tercihlerimle varım sizde öyle...

Ve insanlar özgürce sevisiyorlarda zaten bunun aksini size düşündüren ne.. Kisitlaniyorsaniz gizli kaçamak yaparsınız ama yaparsiniz .. İnsan özgürlüğünü birazda kendi verir kendine herşey serbest olsa insan yaşamaktan soğur arada aksiyon iyidir iyi...:KK53: bak yabancılardaki serbestlige adamlar gidiyor striptiz kulüplerine obaaaaa costur costur iç iç sora eve don karicim.. Biz türk kadiniyiz parçalarımki ben adamı... Yok bu kadar serbestlik bize fazla olur boyle iyi... Bi bok yiyorsada gizli kacamakta olsa çıkıyor sonunda bosayiveriyoruz bitti ama onlarda artık normale girmiş adam biraz eglenmis nolcak havasindalar resmen... Eğer genişlikleriyle suclayacaksam yabancıları sırf bu konuda suçlarım.. Bu ne genişlik yahu... Burada o kadar serbest bırakcan adamları dört kariyi idare ederler valla ayni anda...

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
ben varım. İlk kez eşimle öpüştüm. Daha doğrusu ne yapacağımı bilmediğim için öylece kalakaldım. O zaman nişanlıydık. Ben hep eşim olacak kişiye kalbim ısınsın diye dua ederdim. Öylede oldu. Ondan önce kimse olmadı hayatımda.

Ben konu sahibinin öpüşmenin nasıl bişey olduğunu çok merak ettinigini öpüşmek istediğini anladım

Öpmeyi dile getirmemiş arkadaşı ama
Keşke öpseymiş :KK53:
Biz yanaklardan öpsek olurmu :KK8:

Bak şu iki yorumunun son cümleleri birbiriyle çelişiyo dünkü konuda da (kapalı olup açık gelinlik giymek isteyen kızın konusu) onu görsen başındakinden utan diye tepki göstereceğini yazmıştın,hani saygı, evet bence de yaptığı yanlış insan ya göründüğü gibi olmalı ya olduğu gibi görünmeli ama ben mesela parkta bahçede öpüşen koklasan kapalı bir kıza bunu diyemem, normal bir genç kızdan farkı yoktur bence

Onun durumu çok farklıydı.. Ben bu tur şeylerin sokak ortasında hunharca göstere göstere yapılmasından haz etmiyorum şahsen.. Benim gözüme çirkin gözüküyor... Çünkü bi dinin sembolunu kullanırken ona aykırı bi tutum sergilemek bana gore ayıp.. Dinini oyuncak haline getirmiş bi insani normal karsilamayi kimseden beklemeyin çünkü sizde gördünüz herkes ayni tepkiyi verdi... Acik birini görsem yada boyle dünkü bayan gibi konussa yadirgamam yemin ederim... Ama en büyük suç erkek arkadaşı ndaydı zorla kapatmanın hazin sonu budur iste... İnsan neyse o olmalı bencede... Çelişik karakterlerden pek haz etmiyorum sizin suanki dik tutumunuz çok güzel inkar etmiyorsunuz neyseniz o sunuz.. Bu degilmidir insani insan yapan şey.. Cinsel yada dinsel tercihleri değil bunun üzerindeki kararlı tutumu...

Ve günah mi evet günah.. Toplum olarak çoğunluk muhafazakar kesim mi evet öyle... Bu şekilde mi düşünülüyor genel kani olarak.. Evet.. Nerde celismisim tam olarak...
Neyse dinle ilgili yorum yok... Sustum...

Onun durumu çok farklıydı.. Ben bu tur şeylerin sokak ortasında hunharca göstere göstere yapılmasından haz etmiyorum şahsen.. Benim gözüme çirkin gözüküyor... Çünkü bi dinin sembolunu kullanırken ona aykırı bi tutum sergilemek bana gore ayıp.. Dinini oyuncak haline getirmiş bi insani normal karsilamayi kimseden beklemeyin çünkü sizde gördünüz herkes ayni tepkiyi verdi... Acik birini görsem yada boyle dünkü bayan gibi konussa yadirgamam yemin ederim... Ama en büyük suç erkek arkadaşı ndaydı zorla kapatmanın hazin sonu budur iste... İnsan neyse o olmalı bencede... Çelişik karakterlerden pek haz etmiyorum sizin suanki dik tutumunuz çok güzel inkar etmiyorsunuz neyseniz o sunuz.. Bu degilmidir insani insan yapan şey.. Cinsel yada dinsel tercihleri değil bunun üzerindeki kararlı tutumu...

Ve günah mi evet günah.. Toplum olarak çoğunluk muhafazakar kesim mi evet öyle... Bu şekilde mi düşünülüyor genel kani olarak.. Evet.. Nerde celismisim tam olarak...

Bence en büyük suç kendisinin, o haddi vermiş demek ki adama, benim eşim 13 yıllık hayat yoldaşım çocuğumun babası bana kapan diyemez hele ki direnecek bir de, kaba etlerimle gülerim, onların hem o cüreti vermiş hem de dediğini yapmış içinden gelmediği ortada, yarın evlenme ne olacak erkek evdekini kapatıp dışardaki açık kadınlara bakacak çünkü baştan o kızı da açıkken beğenmiş

Sevgili arzu toplum olarak muhafazakar falan değiliz, artan cinayetleri tecavüzleri hırsızlığı sigara içme uyuşturucu kullanma yaşını bir göz önüne al, toplumda olan şey yaranma çabasıdır, atıyorum ihale kapmak isteyen muteahhidin karısının birden türban girmesi, güçlü olan partiden yana tavır sergilemek için göstermelik hareketler, kapalı kapılar ardında her halt yenirken topluma yapay bir muhafazakarlık pazarlanıyo olan bu

Back
X