- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Hayatiniza alacağınız insani tanımak o sekilde mi oluyor.. Yani birini seviyorsunuz birlikte vakit geciriyirsunuz ona karşı bi çekim hissediyorsunuz bisiler yasiyorsunuz sonra ten uyumu hissetmesseniz ya kusura bakma seni Sevmiştim ama tenimiz uymadı kismet degilmis diyip ayrılıyor musunuz... İlginc.. Ten uyumu nedir bide... O nasıl oluyor cidden merak ediyorum.. Kan uyuşmazlığı gibi biseymi... İnsan bu şekilde tanınmaz ki hele erkekler hic taninmaz evlenince garip hayvani duyguları kabariyor adamlarin..
Ve tekrar soruyorum madem bunlar evlilik öncesi yasanabilcek şeyler insanlar neden evlenir basit bi imzadan bi prosedürden ibaret olmalı bu sekilde neden evlilik diye birşey olsun ki bu durumda...
Evet hayatına alacağın erkeği o şekilde tanırsın.
Şöyle bir foruma bakındım da ne çok eşiyle cinsel sorunu olan kadın konu açmış. birinin kocası da gay çıktı herhalde. yani demem o ki evlilikte seks de ten uyumu da çok önemli. o kabaran hayvani duygulardan çok ötesini önceden tespit etmek de önemli. sinirli mi kaba mı sorumluluk alır mı vs.
e evlendin bunlar var çok iyi adam ama yatakta tık yoksa bir yere kadar dayanır.
bizim de duygularımız var yani

neden evlilik dersen basit:
Dünyada evlilik diye bir şey yoktu modern yaşamla kadın ve erkeğin hukuki haklarını belirlemek için geldi evlilik kurumu. ki bugün evlenmeden birlikte yaşayan çok çift var. yani seks yapmak isteyen her şekilde yapar. çocukları olduğunda da hukuken nüfuse kaydedilebiliyor. insanların büyük oranda aile ve çevre baskısıyla evlendiğini düşünüyorum.
yoksa sırf sevişeyim diye evlenen aptaldır. bunun faturaları geçimi şusu busu bir sürü şeyi var.