• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüsmek istemiyorum

Hayatiniza alacağınız insani tanımak o sekilde mi oluyor.. Yani birini seviyorsunuz birlikte vakit geciriyirsunuz ona karşı bi çekim hissediyorsunuz bisiler yasiyorsunuz sonra ten uyumu hissetmesseniz ya kusura bakma seni Sevmiştim ama tenimiz uymadı kismet degilmis diyip ayrılıyor musunuz... İlginc.. Ten uyumu nedir bide... O nasıl oluyor cidden merak ediyorum.. Kan uyuşmazlığı gibi biseymi... İnsan bu şekilde tanınmaz ki hele erkekler hic taninmaz evlenince garip hayvani duyguları kabariyor adamlarin.. :KK53:
Ve tekrar soruyorum madem bunlar evlilik öncesi yasanabilcek şeyler insanlar neden evlenir basit bi imzadan bi prosedürden ibaret olmalı bu sekilde neden evlilik diye birşey olsun ki bu durumda...

Evet hayatına alacağın erkeği o şekilde tanırsın.
Şöyle bir foruma bakındım da ne çok eşiyle cinsel sorunu olan kadın konu açmış. birinin kocası da gay çıktı herhalde. yani demem o ki evlilikte seks de ten uyumu da çok önemli. o kabaran hayvani duygulardan çok ötesini önceden tespit etmek de önemli. sinirli mi kaba mı sorumluluk alır mı vs.
e evlendin bunlar var çok iyi adam ama yatakta tık yoksa bir yere kadar dayanır.
bizim de duygularımız var yani :KK66:

neden evlilik dersen basit:
Dünyada evlilik diye bir şey yoktu modern yaşamla kadın ve erkeğin hukuki haklarını belirlemek için geldi evlilik kurumu. ki bugün evlenmeden birlikte yaşayan çok çift var. yani seks yapmak isteyen her şekilde yapar. çocukları olduğunda da hukuken nüfuse kaydedilebiliyor. insanların büyük oranda aile ve çevre baskısıyla evlendiğini düşünüyorum.

yoksa sırf sevişeyim diye evlenen aptaldır. bunun faturaları geçimi şusu busu bir sürü şeyi var.

images.webp

Somut örneği budur mesela, vekilken er kişi ve karısı vekil adayı gösterilmeyince er kişi ve karısı

Evet hayatına alacağın erkeği o şekilde tanırsın.
Şöyle bir foruma bakındım da ne çok eşiyle cinsel sorunu olan kadın konu açmış. birinin kocası da gay çıktı herhalde. yani demem o ki evlilikte seks de ten uyumu da çok önemli. o kabaran hayvani duygulardan çok ötesini önceden tespit etmek de önemli. sinirli mi kaba mı sorumluluk alır mı vs.
e evlendin bunlar var çok iyi adam ama yatakta tık yoksa bir yere kadar dayanır.
bizim de duygularımız var yani :KK66:

neden evlilik dersen basit:
Dünyada evlilik diye bir şey yoktu modern yaşamla kadın ve erkeğin hukuki haklarını belirlemek için geldi evlilik kurumu. ki bugün evlenmeden birlikte yaşayan çok çift var. yani seks yapmak isteyen her şekilde yapar. çocukları olduğunda da hukuken nüfuse kaydedilebiliyor. insanların büyük oranda aile ve çevre baskısıyla evlendiğini düşünüyorum.

yoksa sırf sevişeyim diye evlenen aptaldır. bunun faturaları geçimi şusu busu bir sürü şeyi var.

Kendi adıma çocuk istemesem evlenmezdim

Bence en büyük suç kendisinin, o haddi vermiş demek ki adama, benim eşim 13 yıllık hayat yoldaşım çocuğumun babası bana kapan diyemez hele ki direnecek bir de, kaba etlerimle gülerim, onların hem o cüreti vermiş hem de dediğini yapmış içinden gelmediği ortada, yarın evlenme ne olacak erkek evdekini kapatıp dışardaki açık kadınlara bakacak çünkü baştan o kızı da açıkken beğenmiş

O hepten saçmalamış resmen zaten.. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yahu.. Hem kadını kapatayim bende isim görülsün.. O ne saçmalık... Hic sağlıklı bi iliski gibi gelmedi bana.. Allah ıslah etsin ne diyim... Allah gözü dışarda erkekten de sakinsin biz kadınları inşallah...

Mesela forumda konusu olan bir manken var, doğumdan sonra kendisi çok formdaymış bilmem ne, bu kişi birinin metresi evlilik dışı çocuğu var, adamla umreye gitmişler orda türbanlı resim çektirmiş onu paylaşmış falan

Topluma pompalanan bu yapay içi boş mubafazakarlık işte, eski uyuşturucu bağımlılarının birden kapanıp 3 kelime siyaset jargonu bilip yorumcu olmasi vs

Sevgili arzu toplum olarak muhafazakar falan değiliz, artan cinayetleri tecavüzleri hırsızlığı sigara içme uyuşturucu kullanma yaşını bir göz önüne al, toplumda olan şey yaranma çabasıdır, atıyorum ihale kapmak isteyen muteahhidin karısının birden türban girmesi, güçlü olan partiden yana tavır sergilemek için göstermelik hareketler, kapalı kapılar ardında her halt yenirken topluma yapay bir muhafazakarlık pazarlanıyo olan bu

Onlar muhafazakar mi Allah aşkına din kitap dicen bide o partide yaptı onlarda çaldı bunlarda çaldı ama en azından çalıştılar dicen.. Gecen tartistim gene bi bayanla bu yüzden kafayı yemiş onlar... Allahin izniyle insanları ziyaret edip Allah rızası için kazanmak temennisindelermismis... Yapistirdim lafları yolladim kul hakki yemek ne zamandir Allahın emri olmuş... Bana bide kapalı olacaksın diyen oldu yaa o partiyi tutmuyom diye... Ama yinede akılları biraz bulandirilsada Çevremdekilerin çoğu muhafazakar benim bu şekilde yetistirildim ben annemi sahilde öpüşen çifte tukururken durdurduğumu bilirim bakma sen obur tarafa don diye..:KK70:

Onlar muhafazakar mi Allah aşkına din kitap dicen bide o partide yaptı onlarda çaldı bunlarda çaldı ama en azından çalıştılar dicen.. Gecen tartistim gene bi bayanla bu yüzden kafayı yemiş onlar... Allahin izniyle insanları ziyaret edip Allah rızası için kazanmak temennisindelermismis... Yapistirdim lafları yolladim kul hakki yemek ne zamandir Allahın emri olmuş... Bana bide kapalı olacaksın diyen oldu yaa o partiyi tutmuyom diye... Ama yinede akılları biraz bulandirilsada Çevremdekilerin çoğu muhafazakar benim bu şekilde yetistirildim ben annemi sahilde öpüşen çifte tukururken durdurduğumu bilirim bakma sen obur tarafa don diye..:KK70:

İşte o senin çevren, kendi çevrene bakıp toplumun geneli muhafazakâr diyemezsin, üniversitede bir arkadaşıma annesi artık reşit oldun diyip doğum kontrol hapı almış ben de bunu genelleyemem, senin annenin yapmaya çalışstığı ne kadar uç ise anlattığım bu anne de o kadar uç bana göre, ama ne diyorum bak: bana göre

Mesela forumda konusu olan bir manken var, doğumdan sonra kendisi çok formdaymış bilmem ne, bu kişi birinin metresi evlilik dışı çocuğu var, adamla umreye gitmişler orda türbanlı resim çektirmiş onu paylaşmış falan

Topluma pompalanan bu yapay içi boş mubafazakarlık işte, eski uyuşturucu bağımlılarının birden kapanıp 3 kelime siyaset jargonu bilip yorumcu olmasi vs

Ilımlı İslam.. Bu çok kotu birşey ya.. Ve yeni nesil hep bu şekilde yaşıyor maalesef.. Ben eski kadınlarımıza bakıyorum ne kadar güzel yasayanlar var ennazindan tutarlı yasayanlar.. Benim kayinvalidemler hacılar mesela benim kına gecem karma oldu diye evde oturdular aman bi kereden birşey olmaz bu benim oğlumun kınası demediler ilk basta çok yadirgadik açıkçası ama doğru olanı yaptı kendinden odun vermedi en azından... Benim sulalem çok karşı çıktı ama ayipladilar halbuki kendileide namazında abdestinde insanlar ama iste herkes bi ucundan tutmuş onu yasiyor.. Yazık...

Ilımlı İslam.. Bu çok kotu birşey ya.. Ve yeni nesil hep bu şekilde yaşıyor maalesef.. Ben eski kadınlarımıza bakıyorum ne kadar güzel yasayanlar var ennazindan tutarlı yasayanlar.. Benim kayinvalidemler hacılar mesela benim kına gecem karma oldu diye evde oturdular aman bi kereden birşey olmaz bu benim oğlumun kınası demediler ilk basta çok yadirgadik açıkçası ama doğru olanı yaptı kendinden odun vermedi en azından... Benim sulalem çok karşı çıktı ama ayipladilar halbuki kendileide namazında abdestinde insanlar ama iste herkes bi ucundan tutmuş onu yasiyor.. Yazık...

ben batmandayım burası hizbullahın doğuş yeri malum, resimdeki sensen burdan bir arkadaşım da sana yazık derdi mesela, hem kapalı hem makyaj yapmış vs, kız çarşaflı, ona göre renkli türban kullanan herkes yanlış yapıyo, gul suyu bile sadece bileklerine sürer falan

İşte o senin çevren, kendi çevrene bakıp toplumun geneli muhafazakâr diyemezsin, üniversitede bir arkadaşıma annesi artık reşit oldun diyip doğum kontrol hapı almış ben de bunu genelleyemem, senin annenin yapmaya çalışstığı ne kadar uç ise anlattığım bu anne de o kadar uç bana göre, ama ne diyorum bak: bana göre

Evet haklisin bu konuda bi miktar asmisim kendimi özür dilerim.. Devir değişti artik herkes farklı ortamlarda büyüyor.. Eskisi gibi değil artik... Devir bilisim devri herkes herşeyden haberdar ama ayni zamanda da kendi kabuğunun içinde sıkışık durumda.. Farklı görüşler bi ülke için iyi olması gerekirken biz kötüye gidiyoruz gittikçe yazıkki..

Ben konu sahibinin öpüşmenin nasıl bişey olduğunu çok merak ettinigini öpüşmek istediğini anladım

Öpmeyi dile getirmemiş arkadaşı ama
Keşke öpseymiş :KK53:
Biz yanaklardan öpsek olurmu :KK8:
Konuyu okuyunca tam da bunu düşündüm. :)
Yoksa "olmaz" demek neden bu kadar zor olsun ki?
İçgüdüleriyle yaşam biçimi arasında sıkışmamışsa tabii.

Evet haklisin bu konuda bi miktar asmisim kendimi özür dilerim.. Devir değişti artik herkes farklı ortamlarda büyüyor.. Eskisi gibi değil artik... Devir bilisim devri herkes herşeyden haberdar ama ayni zamanda da kendi kabuğunun içinde sıkışık durumda.. Farklı görüşler bi ülke için iyi olması gerekirken biz kötüye gidiyoruz gittikçe yazıkki..

bu konudaki durum tam da bu, normalde muhafazakar kesim flört falan bilmez ama yeni nesil bunu istiyo hem isteyip hem kendini bastırıyo arada kalmış kafalar

ben batmandayım burası hizbullahın doğuş yeri malum, resimdeki sensen burdan bir arkadaşım da sana yazık derdi mesela, hem kapalı hem makyaj yapmış vs, kız çarşaflı, ona göre renkli türban kullanan herkes yanlış yapıyo, gul suyu bile sadece bileklerine sürer falan

Bak yarama dokundun şuan o kuaförü elime gecirsem parcalicam en güzel günümü o korkunç makyajla gecirdim.. Zenci yaptı beni resmen yaa...
Günlük yaşamımda makyaj çok sevmem bende cildimin canına okuyor günah olmasını da geçtim sağlık önemli... Oralara gelin gelsem severlermis kız beni o zaman.. :KK53:

İstemediğinde zorlarsa trip atarsa aynı safi duyguları paylaşmıyorsunuz demektir ki o zamanda o soğumadan siz soğumuş olursunuz

Neymis artik 13 yaşındakiler bile opusuyormus. Sanki 13 yasindakilerin opusmesi cok normalmis gibi. Insanin deger yargilari cevresine ve kendi dusuncelerine gore degisir. Sınırları cizecek olan sizsiniz baskasi degil. Boyle seyler en bastan konusulmali. Onu op bunu op artik herseyi çok normalmis gibi gorur olduk. Open opsunde siz sinirlarinizi cizin. Bu konuda arıza çıkarıyorsa zaten o iliski yurumez. Bu konuda ya size saygi duyar ya da habire opsek ne olura döner ki konu, o zamanda siz sogursunuz.

Deger yargilari kisilere ozeldir. Artik herkes opusuyor diye siz de opecek degilsiniz. Neyseniz o olun, baskasi icin degismeyin. Kendinizden de ödün vermeyin.

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
Sen sırnaşık olmazsan oyle bi davranış gormezsin teklif bile edemez merak etme fazla yakınlaşma olsun bitsin ay yatmak istedi opuşmek istedi ee sende istiyosunda ondan adam zorla yspmıyo ya bana hiç öyle teklifler gelmedi mesela cesaret vermezdim çunku anlatabildim mi canım benim sen en doğru yoldasın devam et

İstemiyorsanız öpüşmeyin tabi ki zorla değil ama erkek arkadaşın böyle bir şey bana uymaz derse de "demek ki niyeti farklıymış" triplerine de girmeyin. Kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız, öncelikle başkalarına saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Herkesin ilişki anlayışı farklıdır, kimi için (öpüşmekten ayrı olarak) cinsellik önemlidir kimisinde değil. Sırf cinsellik istedi diye kimse sapık ya da farklı amaçlar güden biri olmak zorunda değil.

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?

Sevgilinizin değer yargıları sizinle aynıysa sizi öpmek istemez zaten. O da kendini helaline saklar öyle değilmi...

Back
X