Öpüşmek yasak mı?

Toplum içinde bu tarz hareketleri doğru bulmuyorum. Dip dipe sarmaş dolaş oturmak dahi bana itici geliyor kaldı ki birde öpüşmek!.

Çünkü; o ortamda sadece siz yoksunuz başka aileler ve en önemlisi çocuklar da var. Sözlü değil karı koca dahi olsanız nerede ne yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor.

Başbaşa olduğunuz ortamda dilediğinizi yapmakta özgürsünüz fakat toplum içinde hareketlerinizi kısıtlamalısınız.

Esimle bizde el ele gezeriz hep, sariliriz lakin yemek yiyecegimiz, kahvalti edecegimiz mekanlarda karsilikli oturur hem rahat yeriz, hem sohbet ederiz.
Simdi bana kizanlar olacak ama bu mekanlara gelip yan yana oturanlar(elini kizin omzuna atip) genelde öpüşmeye yer arayan tipler oluyor zaten.
Sarilmaktan, etrafi kesmekten, opusmekten onundeki yemegi yiyemiyorlar :KK70:

Hoş bir goruntu degil. Ozellikle yemek yedigimiz yerde, izlemek zorunda degiliz.

Tamam siz el ele bir çiftçisiniz de ortalıkta öpüşmek nedir garson nerden bilsin kaç saniye sarıldın öptün ? Insanlar izlemek görmek zorunda mi garson belki oradaki insanlar rahatsız olduğu için uyarıyor. Ya da daha evvel böyle bir olay olduğu için. Bunun namus bekçiliğiyle alakası yok. GÖRMEK ISTEMIYORUZ bu kadar net. Insanlar ailecek gittiği yerlerde bile çocuklarıyla böyle durumlara maruz kalıyor. Şikayet edeceğinize dikkatli olmayı deneyin toplu yerlerde. Turistlere taninan ayrıcalık her yerde var. Bu size gıcıklik olsun diye yapılmış bir şey değil

Bence siz abartmamış olsanız dahi öpüşmeden sonra devamı gelebilir kaygısıyla önlem olarak söylemişlerdir.
Bazı mekanlarda hoş karşılanmıyor sarmaş dolaş ,samimi tavırlar.
Kendi adıma umurumda olmaz kim ne yapıyor zira cok ilgilenmem etrafla ama insanlar rahatsiz olabilir.
Benim anlamadığım size kalkın dediklerinde siz ne yaptınız? Suclu gibi toparlanıp kalktınız mı birşey demeden?

Rahatsız olduğunuz için
Kmsenin ahlakı yaşam biçimi sizi ilgilendirmez
Öpüşürler sarılırlar
takılmayın bunlara
Hayatta daha zor şeyler var
Herkes kendine baksa yol alıcak ama nerdee
Arkadasım toplum vicdanı diye birsey var. Ben örtülüym acıklar sokağa cıkmasın diyor muyum. Gündüz insanların cocugu ya geldiği yerde anlık buse istemiyorsa mekan sahibi uyarmış. Ben evde cocugu un önünde öpüşmüyorum dolayısıyla bunu dısarıda görsün istemem. Ha karanlık loş kafeler var yine barlar gibi alkollu mekanlar var oralara coluk cocuk giymiyorum. Bara gidip de öpüşmeyin de demem kimseye cünkü oranın formatı farklı.
Ya mesela ben öğretmen olsam sevgilimle okulda öpüşşem olur mu olmaz cünkü okul ortamı bunu kaldırmaz
Kapiş

Dudaklari kopararak öpüsülmediyse bence doğal ,ne varki bunda?
Midem bulaniyor diyenlerde tv dizi başinda birbirini öpsündiye bekliyenler.
Tabiki bizim ülkede cinsel sorunlar olur en masum bir buse bile mahrumiyet ve iğrenc görenler oldukca.
Bende kara çarsafla gezenlerden rahatsiz oluyorum!
Ne alaka şimdi bu yazdıgınız ?
Neden konuyu Kara Çarşafla bağdaştırdınız ?

Çocuk birilerini öpüşürken görünce nolur ki anlamadım. Siz hiç eşinizi öpmez misiniz evde.
Ne anlamlar ne anlamlar. Ben bu durumları bukadar garipseyen insanların içlerinde bastırdıkları feci duygular olduğunu düşünüyorum. Allah içlerine temizlik, ferahlık versin ne diyim.

Neden hoşlanmadığınız birşey gördüğünüzde başınızı çevirmeyi düşünmüyorsunuz. Herkese faydalı olur. Ben de sizin gibileri görmeye tahammül edemiyorum, iğreniyorum ama napıyorum başımı çeviriyorum... Mecburen katlanıyorum. Biz sizi idare ediyoruz, sizde bizi ediverin.

Ay şimdi de öpüşmek vaaaar, öpüşmek vaaaar, yiyişmeyecekler ortalarda bla bla diyeceksiniz. Üff zaten ortada sevişilmesinden bahsetmiyoruz. Onu da söyleyeyim de bunun üzerinden yürümeyin.

Lise zamanları böyle vıcık vıcık tipleri çok görüyordum tabi gittiğimiz mekanlar ergen tiplerin takıldığı yerler olduğu için normal karşılıyordum.
Fakat böyle kahvaltı, akşam yemeği gibi aile ortamı olan yerlerde ahlaki kurallara uyulmaması rahatsız edici. Zaten artık öyle yerlere gitmediğim için , küçükte olsa öpüşme manzarasıyla karşılaşmıyoruz. Kaliteyle alakalı.

Yazlık otel seçimi yaparken bile çocuğa uygun aile otelleri seçiyorum.

Emin olun ki sizde ilerde bu durumunuza güleceksiniz. Sizin çocuğunuz öpülen biri görünce taklit edip kardeşini arkadaşını öpse nasıl tepki verirdiniz çok merak ediyorum. Çünkü ben KREŞTE bu duruma çok şahit oldum. Halka açık yerlerde yapışmadan durabilirsiniz herhalde .

Birde bazı tipler var 5-6 yaşına gelmiş çocuğunu hala dudaktan öpen o tip ailelere bu durum normal gelebilir. Çocuğun annesine arkadaşlarını dudaktan öpüyor dediğimizde ne var çocuk bu. Temelden izinsiz dudak öpme varsa ilerde izinsiz neler yapar bu çocuklar .

Dünyanın en riyakar toplumunda yaşıyoruz.Burada şöyle iğrenç böyle iğrenç diyene aldırma.Kimseyi takma, asla yaşamak istediğini "an"ı erteleme etrafında çoluk çocuk yoksa özgürsün.Yetişkin insanlar öpüşen bir çifti gördüğünde başını çevirmesi gerektiğini bilmeli.Çevirmiyorsa o onun öküzlüğü.

Hiç de gocunmam eşimi istediğim yerde öperim.size mi sorucaz ya tövbestt...
Kim ezberletti ki size sevgi gösterisi sadece evde yapılmalı diye.Kanun mu bu?!
Toplum kuralları bik bik bik vs.
Hayır her türlü hırsızlık yalancılık düzenbazlık sahtekarlığa hoşgörülüsünüz dayak yiyen bir kadını kurtarmaya çalışmıslığınız bile yok alayınız "amaaan bananeci" bir tek öpüşenemi gıcıksınız.size ne? Başınızı çevirin bakmayın.Bu kadar basit..

Kısaca Savaşma seviş! Sevişmeyi bilmeyen toplum bir gıdım ilerlemez!

Bence mesele opusmek degil de sizin birbirinize aşırı yakin oturmanizdan rahatsiz oldular.

Bence topluluk icinde asiri dip dipe oturmayin gercekten cirkin bir goruntu olusturuyor.

Kusura bakmayın ama ben herhangi bir saygısızlık yaptığımı dusunmuyorum.
Sadece sizin savunduğunuz şeyleri söyledim. Mini etekle dolaşmasın,sokakta öpüşmesin vs vs. Söylemedim. Kaldı ki inancım varsa bunun doğrultusunda herkes yaptığını odicek. Gerisi kimseyi ilgilendirmez..

Vee hanımlar lütfen bir daha cilbaba laf atmayin.
Siz cilbaba mi giyorsunuz?
Bende onlarin yüzü gözü görenmemesinden cekiniyorum olamazmi?

Öpüşen insan görünce midesi bulananları anlayamadım.. öpüşmek nedir ki mide bulandırsın ? Öpüşmek,cinsellik öyle tabu olmuş ki bazılarında mideleri bulanıyor çok yazık.. öpüşmek birbirini seven iki insanın tamamen hisleri doğrultusunda yaptığı belkide en masum hareketlerden biridir. İnsan sevdiğini öper bunun yeri zamanı mekanı yoktur,çünkü hisler bunu gerektirir. Bu demek değil ki ulu orta saatlerce öpüşelim. Anlık minik bi öpücük sadece.

Dudaklari kopararak öpüsülmediyse bence doğal ,ne varki bunda?
Midem bulaniyor diyenlerde tv dizi başinda birbirini öpsündiye bekliyenler.
Tabiki bizim ülkede cinsel sorunlar olur en masum bir buse bile mahrumiyet ve iğrenc görenler oldukca.
Bende kara çarsafla gezenlerden rahatsiz oluyorum!
Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.

Back
X