- 20 Mart 2008
- 141.914
- 213.819
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi simgebehra
Siz cilbaba mi giyorsunuz?
Bende onlarin yüzü gözü görenmemesinden cekiniyorum olamazmi?
Bilmediğimden soruyorum bu cilbaba çarşafmı oluyor yoksa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz cilbaba mi giyorsunuz?
Bende onlarin yüzü gözü görenmemesinden cekiniyorum olamazmi?
Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.
Siz tam olarak hangi açı ile oturmamnızdan rahatsız olmazsınız ?
Ne tür kelimeler seçmeliyiz tam olarak. Ben rahatsızım kardeşim çarşaftan.
Ama giyme diyor muyum ? Sen de ben bundan rahatsızım ondan sebep yapmayacaksın diyemezsin. Diyemeyeceksiniz... Bu hayaliniz hiçbir zaman olmayacak!!!
Çocuk birilerini öpüşürken görünce nolur ki anlamadım. Siz hiç eşinizi öpmez misiniz evde.
Ne anlamlar ne anlamlar. Ben bu durumları bukadar garipseyen insanların içlerinde bastırdıkları feci duygular olduğunu düşünüyorum. Allah içlerine temizlik, ferahlık versin ne diyim.
Neden hoşlanmadığınız birşey gördüğünüzde başınızı çevirmeyi düşünmüyorsunuz. Herkese faydalı olur. Ben de sizin gibileri görmeye tahammül edemiyorum, iğreniyorum ama napıyorum başımı çeviriyorum... Mecburen katlanıyorum. Biz sizi idare ediyoruz, sizde bizi ediverin.
Ay şimdi de öpüşmek vaaaar, öpüşmek vaaaar, yiyişmeyecekler ortalarda bla bla diyeceksiniz. Üff zaten ortada sevişilmesinden bahsetmiyoruz. Onu da söyleyeyim de bunun üzerinden yürümeyin.
offf ama sabahtan beri arkadaşını öğretmenin şikayet eden ilkokul çocukları gibi iki de bir adminin adını yazmaktan bikmadiniz mi
Öpüşmek yasak,tartışmak yasak... girmeyin o zaman konuya,okumayin
Maşukiyeye gidip öpüşesim geldi vallaArkadasım toplum vicdanı diye birsey var. Ben örtülüym acıklar sokağa cıkmasın diyor muyum. Gündüz insanların cocugu ya geldiği yerde anlık buse istemiyorsa mekan sahibi uyarmış. Ben evde cocugu un önünde öpüşmüyorum dolayısıyla bunu dısarıda görsün istemem. Ha karanlık loş kafeler var yine barlar gibi alkollu mekanlar var oralara coluk cocuk giymiyorum. Bara gidip de öpüşmeyin de demem kimseye cünkü oranın formatı farklı.
Ya mesela ben öğretmen olsam sevgilimle okulda öpüşşem olur mu olmaz cünkü okul ortamı bunu kaldırmaz
Arkadaşım eşimi de öperim,öpeni de görsem yadırgamam tesettürlüyüm,şimdi bu kara çarşafla konu ne alaka?görmeye rahatsız olunduğun soruldu mu?Siz tam olarak hangi açı ile oturmamnızdan rahatsız olmazsınız ?
Ama giyme diyor muyum ? Sen de ben bundan rahatsızım ondan sebep yapmayacaksın diyemezsin. Diyemeyeceksiniz... Bu hayaliniz hiçbir zaman olmayacak!!!
Siz tam olarak hangi açı ile oturmamnızdan rahatsız olmazsınız ?
ayy gelse de kurtulsak yoksa tek tek herkesi opucemHiçte öyle icimizde bastrlms duygular yok herseyi gerektiği yerde gerektiği üslupla yasyrz esimle ve çokta mutluyuz bu durum dan neden küçücük yavrumun meleğimn beynini böyle şeylerle kirletym zamanı gelince öğrenir öğretiriz
Mune hanim nerdesiniz acaba ?
Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.
Sormuşlar Leyla'ya:
''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.
''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''
''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''
Leyla yanıtlamış:
''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''
Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!
Siz çocuğunuza bol öpüşen çiftleri gösterin nasıl olsa açıklarsnz diliniz yokmu ?
Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek istiyoruz
Googlenden bakabilirsinBilmediğimden soruyorum bu cilbaba çarşafmı oluyor yoksa..
Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.
Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.