Öpüşmek yasak mı?

Ailelerin olduğu bir ortamda hoş karşılanmaması normal. Gençlerin takıldığı yerlerde kimseye garip gelmez. Şahsen ben de çocuklarımın bulunduğu ortamda öpüşülmesini istemem.

Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.

Siz tam olarak hangi açı ile oturmamnızdan rahatsız olmazsınız ?
Ne tür kelimeler seçmeliyiz tam olarak. Ben rahatsızım kardeşim çarşaftan.
Ama giyme diyor muyum ? Sen de ben bundan rahatsızım ondan sebep yapmayacaksın diyemezsin. Diyemeyeceksiniz... Bu hayaliniz hiçbir zaman olmayacak!!!

Ama giyme diyor muyum ? Sen de ben bundan rahatsızım ondan sebep yapmayacaksın diyemezsin. Diyemeyeceksiniz... Bu hayaliniz hiçbir zaman olmayacak!!!
:KK9:

Çocuk birilerini öpüşürken görünce nolur ki anlamadım. Siz hiç eşinizi öpmez misiniz evde.
Ne anlamlar ne anlamlar. Ben bu durumları bukadar garipseyen insanların içlerinde bastırdıkları feci duygular olduğunu düşünüyorum. Allah içlerine temizlik, ferahlık versin ne diyim.

Neden hoşlanmadığınız birşey gördüğünüzde başınızı çevirmeyi düşünmüyorsunuz. Herkese faydalı olur. Ben de sizin gibileri görmeye tahammül edemiyorum, iğreniyorum ama napıyorum başımı çeviriyorum... Mecburen katlanıyorum. Biz sizi idare ediyoruz, sizde bizi ediverin.

Ay şimdi de öpüşmek vaaaar, öpüşmek vaaaar, yiyişmeyecekler ortalarda bla bla diyeceksiniz. Üff zaten ortada sevişilmesinden bahsetmiyoruz. Onu da söyleyeyim de bunun üzerinden yürümeyin.

Hiçte öyle icimizde bastrlms duygular yok herseyi gerektiği yerde gerektiği üslupla yasyrz esimle ve çokta mutluyuz bu durum dan neden küçücük yavrumun meleğimn beynini böyle şeylerle kirletym zamanı gelince öğrenir öğretiriz
offf ama sabahtan beri arkadaşını öğretmenin şikayet eden ilkokul çocukları gibi iki de bir adminin adını yazmaktan bikmadiniz mi

Öpüşmek yasak,tartışmak yasak... girmeyin o zaman konuya,okumayin

Mune hanim nerdesiniz acaba ?

Arkadasım toplum vicdanı diye birsey var. Ben örtülüym acıklar sokağa cıkmasın diyor muyum. Gündüz insanların cocugu ya geldiği yerde anlık buse istemiyorsa mekan sahibi uyarmış. Ben evde cocugu un önünde öpüşmüyorum dolayısıyla bunu dısarıda görsün istemem. Ha karanlık loş kafeler var yine barlar gibi alkollu mekanlar var oralara coluk cocuk giymiyorum. Bara gidip de öpüşmeyin de demem kimseye cünkü oranın formatı farklı.
Ya mesela ben öğretmen olsam sevgilimle okulda öpüşşem olur mu olmaz cünkü okul ortamı bunu kaldırmaz
Maşukiyeye gidip öpüşesim geldi valla
Açık olmanın da limiti vardır eminim sizde
Mini dekolte serbest mi?
Çocuğunız ahlakı bozulmasın sonra
İster kapalı ol ister çarşafa gir benim hiç umrumda değil
Ben zaten başörtüsü yasağına karşı geldim zamanında
Neden biliyor musun özgürlükten yanayım
O ne biliyor musun?
Sen kendi hayatından sorumlusun
Bende benimkinden
Bunu kafana sok
Gerçi öpüşüyorlar valla siz karşı çıksanız da
İyi yapıyolar

Arkadaşım eşimi de öperim,öpeni de görsem yadırgamam tesettürlüyüm,şimdi bu kara çarşafla konu ne alaka?görmeye rahatsız olunduğun soruldu mu?

Bunu demeyecektin sen nasıl Çarşaftan rahatsız olursun kardeşim şimdi dinsiz ahlaksız edepsiz (!) vs.. ilan edilip linç edileceksin ve çarşaf vs. mini etek kiyaslamasinda taraf olmak zorunda kalacaksın

Hiçte öyle icimizde bastrlms duygular yok herseyi gerektiği yerde gerektiği üslupla yasyrz esimle ve çokta mutluyuz bu durum dan neden küçücük yavrumun meleğimn beynini böyle şeylerle kirletym zamanı gelince öğrenir öğretiriz

Mune hanim nerdesiniz acaba ?
ayy gelse de kurtulsak yoksa tek tek herkesi opucem :D bu üye için insanlık için muneyi buraya davet ediyoruz yoksa cildiracak

Çarşafın rengini belirleyinde o renk giysinler. Hangi renk çarşaftan rahatsız olmazsınız.
Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek istiyoruz

BeN görüşümü yazdım birçoğunn zoruna gitti saygı göstermedi benden de saygı beklemnz yersiz muhafazakâr yaşayan kesime saygnz olsa olayı çarşaf giyenden rahatsızma kadar getrmsnz hadi ona saldrn şimdi de bence burda sadece bi taraf tutma var saygı duyma yok o yüzden mune Hanımdan rica ediyorm görsün artık bu yazilnlr nokta

Sormuşlar Leyla'ya:

''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.

''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''

''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''

Leyla yanıtlamış:

''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''

Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!

Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.

Siz çocuğunuza bol öpüşen çiftleri gösterin nasıl olsa açıklarsnz diliniz yokmu ?

Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.

Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek istiyoruz

Konuyu saptırmayalm lütfen

Konuyu nasıl çarşafa,Cilbaba bağladınız cidden takdire şayan bu ülkede hep beraber insan gibi yaşamayı öğrenicez birbirinizi ötekileştirerek bir yere varamazsınız..
Konuya gelince toplum içinde öpüşmek dini inançları bir kenara koy geleneklerimize ters örflerimiz toplumumuz böyle bir şeye alışkın değil haliyle,Özelinizi kendinize saklayaydınız şahsi fikrim miğde bulandırıcı oluyor..

Sürekli dip dibe, neredeyse kucak kucağa oturan çifteler görüntü olarak benimde pek hoşuma gitmez.
Sevgililik dönemimizde oldu, söz nişan evrelerimiz de.
Gittiğimiz yerlerde karşılıklı oturup sohbet etmeyi, yemeğimizi yemeyi tercih ettik.
Tabii ki kime ne, ama biraz da toplum kurallarına riayet edilmeli, başkalarının haklarına saygı duyulmalı.
Şahsen ben çocuğumun sokakta yada bir restoranda öpüşen bir çift görmesini istemem.
Kaldı ki biz evde sürekli öpüşüp koklaşan, sevgimizi gösteren, sakınmayan bir aileyiz.

Bırakın çocuğu; toplu taşımada sık sık rast geliyorum, o kadar yakın oturuyorlar ki neredeyse kucak kucağa, sürekli mıç mıç bir muhabbet dönüyor, o onun boynunu öpüyor, diğeri kulağını ısırıyor v.s.
Göze hoş görünmeyen, hata rahatsız edici bir manzaraya maruz kalıyoruz.

Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.

Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.

Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?

Back
X