- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi simgebehra
Hak ettiğini düşünüyorum. Ben şikayet ediyorum şahsen!
ben de şikayetimi yaptım şahsen insan duracağı bilmeli diye düşünüyorum
hakaret etmediği üye kalmadı yetmedi sıra Atatürk'e geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak ettiğini düşünüyorum. Ben şikayet ediyorum şahsen!
Özür dilerim hepinizden hoşçakalin
Aman kız uyanmasın :))Çevir kazı yanmasın..
Bunlar işte sokakta millete ahlak dersi verip alttan alttan iş yürütenlerden.hey maşallah, bu nedir artık ya.
Ben eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.
Sen şaka yapıyorsun herhalde
Kimsenin içinden mahalle karısı falan çıktığı yok
Kendi kendine yazıp yazıp gerildin
Ek: Mesajı da silmişsin ama "İki üç laf ettim mahalle karısı çıktı içinizden kezbanlar." yazıyordu
Dersini aldı bence. Klavye başında yazmak kolay. Aynı şeyleri ifade verirken söylesin birde.Resmen hakaret ediyor...
Bende şikayetimi yaptım ceza aldığında derdini anlatır artık raporu mu varmış neyi varmış...ben de şikayetimi yaptım şahsen insan duracağı bilmeli diye düşünüyorum
hakaret etmediği üye kalmadı yetmedi sıra Atatürk'e geldi
Ben de şikayet ettim. Herkes şikayet ederse iyi olur araya kaynayıp gitmez.Hak ettiğini düşünüyorum. Ben şikayet ediyorum şahsen!
Oyyy maşallah sağlıkla sıhhatlw güzel ömür versin rabbim doya doya koklayinEvet canım erken geldi biraz:) 21 günlük oldu bile
Hahaha ya yerim o civcivi :)hepimizden :)
bunun yanında yurt dışında havalimanında yer bulamayıp bir köşede eşimle namaz kıldığımızda bir kişi bile garip bakmadı.. Tam aksine bir minik sarı civciv de geldi bizimle aynı hareketleri yaptı :) valla Turna ben Batı'nın ahlakını istiyorum ne yalan söyleyeyim, şu hale bak logar kapağı açıldı resmen :)
Dersini aldı bence. Klavye başında yazmak kolay. Aynı şeyleri ifade verirken söylesin birde.
Psikolojik sorunları olup ilaç kullananlara ayıp şu yaptığınız. Seninki psikolojik sorun falan değil cehalet. Bunun yaptırımları olacağını bilmeden sayıp sövebileceğini zannettin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusuna hakaret eden ilaç kullanıp kullanmamasına bakmadan cezalandırılır. Umarım cezanı alırsın.
Hayatim sen fazla iyi niyetlisin,ondan oTeşekkür ederim canım samimi cevabın için.
Ben namaz vakti geçince cami bulamayıp orda durması gerektiğinde yine aynı tepki gösterileceğini düşünüyorum. Konu sahibine yapılan tepki gibi yani.
Olayda taraf yok, olay tamamen saygısızlık üzerine.
O hareketi belki de sadece garson gördü.
Düşünsene Harika bir hafta sonu geçirmek üzere gitmişim sevgilimle ailemle, bir minik busemle diğer harika hafta sonu hafta içi tatil yapmak isteyen birisini rahatsız edeceğim!!
Çok büyük saygısızlık, hatta ben inanmıyorum nedense. Gerçek olacağını düşünmek istemiyorum belki de.
Sen şaka yapıyorsun herhalde
Kimsenin içinden mahalle karısı falan çıktığı yok
Kendi kendine yazıp yazıp gerildin
Ek: Mesajı da silmişsin ama "İki üç laf ettim mahalle karısı çıktı içinizden kezbanlar." yazıyordu
Nerede kimin sayesinde yasadiginizi unutmayin!Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal