Öpüşmeyen Eşler

canım benim sana bi sorum var ilişkiden önce sevişme filan olmuyomu o sırada da mı öpmüyo

Evliliğimiz çok olmadı.Oldukça bakımlı bir bayanım.hijyen problemimde yok, daha
daha .....herşey onun gözünden olumlu ....olumluda sorun var?
düşünüyorum da eşimin beni az öpmesi haftada bir bile diyebilirim belkide daha fazla
oda şöle yalandan bir öpüşme bana o kadar tuhaf geliyorki.Bu konuyu kendisine açtım.Fakat değişen
hiç bir şey olmadı bunları düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi.Soruyorum kendi kendime neden olabilir diye
evde huzursuzluk ve uyum sorunuda yok...ama ben bu duruma üzülmeye başladım.İstemiyor sanırım
insan sevdiği insanı gün boyunca öpmeyi istemez mi? koltukta otururken, evin başka köşesinde,
nebilim tatile çıktığında .... daha bir sürü şey sıralayabiliirm. Nişanlıyken böyle değildi ama evlendikten sonra öpüşmeler
çok ama çok azaldı. Ona sorduğumda yooo ben seni öpüyorum ki diyor...bence bu konunun açılması bile tuhaf
ya bende bir tuhaflık var yada onda,kaç kere dile getirdim.Değişen hiç bir şey olmadı...
garipsiyorum hemde çok garipsiyorum bu durumu ve çok üzülüyorum...
bu kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bana tuhaf geldi. bende yeni evliiym 4 aylık hergün öpüşürüz bazısı masumca bazısı sehvetle eşim işe giderken gelirken benden birsey rica ettiğinde rüşvet olarak öpücük alırım tabi o da aynen öyle yapıyor. bence sen git yapış dudaklarına karşılık verirse demek ki ilk adımı atmak zor geliyor yok kısa süreli öpme ya da tersleme varsa sorun gercekten var demektir. özel olmazsa eğer ön sevişmede de mi var bu sorun

ön sevişme diye bir şey var hiç olmasa o kısımda öpüşülür​

Son düzenleme:
Erkekler neden öpmekten kaçınırlar????bir sormak lazım biz bayanlara
evet buyurun foruma hadi konuşalım mı? sevgimi biter,aşk mı ? yoksa başka nedenler mi?
düşünüyorum da buda oldukça geniş bir konuya dogru gidiyor.Aşkın tanımında öpüşmek varsa eğer....
diye sonsuz bir yolcuksa erkekler öpmeyi neden istemezler....hadi sohbete varsanız paylaşalım...:52:
:13: :51:

pek normal değil ama başka sorunumuz yok diyorsunuz belkide ona önemsiz geliyordur diyebilirim, siz yaklaşın oturuken öpün, işe yolcu ederken akşam geldiğinde falan her fırsatta sarılın öpün belki o zaman alışır

belki öpmeyi çok sevmiyordur o yüzden de aklına gelmiyordur.olabilir bazı insanlar öpüşmeyi çok sevmeyebilir.

ben 20 kusur senelik evlik olupda ben karımı opmedim tiksinirim diyen birini tanıyorum :26: hani bu durumda tuhaf sizin farkediceginiz ölcüde az opuyorki sorun yapmıssınız

Back
X