öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

Benim hiç yoktur o konuda hijyen takıntım sigaradan nefret ederim ama sigara içmişse bile öpmekten çekinmem ama bu bi takıntı işte eşimdeki
Yay burcuyum ben de🙂 anlayabiliyorum sizi.
Eşler arasında ciddi bir uyumsuzluk yaratır.
Önceki yorumlarınız için çok başa gidemedim.
Hep mi böyleydi,daha sonra mı ortaya çıktı bu durum?

Ee eşiniz istediği için de mi öpüşmezsiniz hiç
Eşim geldiği sırada kafamı çeviririm yan tarafa. Eskiden ağız bakımına dikkat etmezdi ben o zaman uzaklaştım zaten. Şimdi düzenli dişçide.o dişler hergün fırçalanır. Herhangi bi olumsuzluk yok ama ben uzağım.eşimde gelmiyor öpüşmek için artık.

Valla bekarlara kötü örnek oluyorsunuz 😂😂
Şaka maka evliliğin ne kadarı cinsellik bilmiyorum ama KK'nın %100 ü 🙈

Ben de pek hoşlanmıyorum. Eşimi çok seviyorum, çok da çekici buluyorum ama öpüşürken midem bulanıyor. Ki sigara içen benim, o içmiyor ama ne yapayım hoşlanmıyorum. Size olan sevgisiyle bir ilgisi yoktur yani büyük ihtimalle

kızlar kocam öpüşmeyi sevmiyor.. ve bunu maalesef evlendikten sonra anladım evlenene kadar arada da olsa öperdi sonra birden tamamen kesildi ancak sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor çocuk öpermiş gibi filan öpüyor. Bende ise tam tersi durum. buraya yazmadan önce de internetten araştırdım ağız kokusu vs yok zaten sabah akşam yatmadan da dişlerini fırçalayan bakımıma dikkat eden biriyim. sizce neden böyle ? beni sevmiyor diye düşünüyorum bazen zaten genel olarak ilgisiz bir tavrı da var ama değer de veriyor. içinizde öpüşmeyi sevmeyen var mı ya da eşi sevmeyen?
Belki siz kokmadigini saniyosunuz ama malesefki esimin agzi kokuyo diye bende opemiyorum bazen bendede agiz kokusu olduginu fark ediyorum ozamanda yanasmiyorum bence sadce kendinde arama sucu

Yazilanlari tam okumadim fakat bence ten uyumunuz yok sizinle opusmeyi sevmiyor o yuzden

Yay burcuyum ben de🙂 anlayabiliyorum sizi.
Eşler arasında ciddi bir uyumsuzluk yaratır.
Önceki yorumlarınız için çok başa gidemedim.
Hep mi böyleydi,daha sonra mı ortaya çıktı bu durum?
sevgiliyken de öpüşmeyi bilmediğini farkettim daha önce sevgilileri olmasına rağmen. ama arada öpüşürdü sevgiliyken evlendikten sonra tamamen kesildi ben de sordum neden böyle diye işte ben sıvısal temas sevmiyorum sağlıklı da değil falan demeye başladı dedim bari evlenmeden önce söyleseydin böyle bi problemin varsa sen yanlış analarsın diye söylemedim fln dedi köprüyü geçene kadar hesabı yani

Ben de pek hoşlanmıyorum. Eşimi çok seviyorum, çok da çekici buluyorum ama öpüşürken midem bulanıyor. Ki sigara içen benim, o içmiyor ama ne yapayım hoşlanmıyorum. Size olan sevgisiyle bir ilgisi yoktur yani büyük ihtimalle
erkekler öpüşmeyen kadını fazla kafaya takmıyolar galiba ya da ben fazla takmışım kendim istediğimden de olabilir tabi. ama öpüşmeyi sevmeyen sayısı baya fazlaymış bu da içimi rahatlatmadı değil :)

Belki siz kokmadigini saniyosunuz ama malesefki esimin agzi kokuyo diye bende opemiyorum bazen bendede agiz kokusu olduginu fark ediyorum ozamanda yanasmiyorum bence sadce kendinde arama sucu
evet bu forumdan sonra artık beni sevmediğinden öpüşmediğini değil gerçekten öpüşmeyi sevmediğini düşünmeye başladım baya iyi geldi bu cevaplar

Insan sevdiginin her mm2 sini öper. Başka yerinizden öpüyor mu? Başka yerlerden öpüyorsa yetişkin duygulu biri gibi kabul edilebilir ama genel olarak bir öpmeme durumu varsa başka. O artık ilişkinizin dinamiğine kalmış bir şey.

Yani ben de evli değilim bi de akıl veriyorum hee.
kalçamı bile öper ama buse kondurur gibi

Belki sizden bir aksiyon bekliyor. Şöyle adama bir dalıverseniz o da size dalar belki. Ya da bilmiyor olabilir mi bu işleri?

Yanlış mesajınıza cevap vermişim kusura bakmayın.
Yok yok bu işlerden anlamıyor daha öncrki ilişkilerinde baya rahat takılmış ön sevişme bile yapmamış benden önce ona bile benle alıştı bi öpüşmek kaldı 🙄

Ee oral oluyor mu peki?
Oluyorsa ondan iğrenen bundan da iğrenmeli.

Çok güzel bir şeyden hem mahrum kalıyor, hem mahrum bırakıyor.
Başka diyebileceğim bir şey yok :))

Bazı insanların konuşurken bile ağızları ıslak ıslak olur öyle bir durum varsa yoksa bile ıslak ıslak öpüyorsanız hoşlanmıyor olabilir
Of evet hiç tahammül edemiyorum buna 🤢 flört ettiğim biri vardı, uzun zaman uzaktan birbirimizi tanıdık ilk gün heyecanı fark etmemiş olucam ki çok kısa öpüşmustuk. sonrasında konuşurken fark ettim sürekli bir tükürük üzüyor ağzında. İki dudağının arasında böyle minik beyazimsi 🤦🏻‍♀️ ve konuşurken şıp şıp ses geliyor allahım şu an bile irrite oldum sürekli ağzını silme hissi oluşuyordu. O günden sonra öpüşme falan olmadı zaten, dünyanın en iyi insanı olabilir ama bir daha asla o gözle bakamadım adama.

elipskii elipskii işiniz çok zor. İnsan sevince sürekli öpmek dokunmak ister. Sevdiği adamdan bunu görememek, istese bile engellenmek çok sinir bozucu. Bu konu şimdi olmasa bile ilerde sorun yaratır diye düşünüyorum. Öpüşmeden cinsel ilişkiyi ise hayal bile edemedim. Pek sanmıyorum ama inşallah fikirleri değişir zamanla alışır.

Back
X