öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

Benim eşim de aynı. Aynı şeyi söylüyor, sıvısal temastan rahatsız olduğunu söylüyor. Kendi tükürüğünden bile iğreniyormuş öyle diyor. Öpüşmeyi sever ama nasıl söyleyim kesinlikle ıslaklık olmayacak. ben de dudaklarım kuru ve kapalı şekilde öpüyorum onu. İlk başlarda ben de kısıtlayıcı bulmuştum bu durumu sonra ben alıştım o da biraz alıştı artık daha rahatız. Kazara bir ıslaklık teması olursa siliyor yine de. Artık alınmıyorum. Bir nevi rahatsızlık bu, size olan sevgisi ile alakalı olduğunu düşünmeyin.

Eski erkek arkadaşıma bunu yapmak için yalvarmıştım resmen... Hoşuna gitmeyenler de varmış oral yapmamı bile istemiyordu pek. Kadını aşağıladığını düşünüyormuş falan. Yapınca da hoşuna gitmişti ama günlerce sayıklamıştı 🤦🏼‍♀️ Karikatürdeki gibi aynı.
Yanı istemeyen de var ama çoğu erkeğin hoşuna gidiyo

İşte kişisel bi şey ne diyebilirim, eşime de hoş geliyor herhalde ki öpmeye çalışıyor garibim.
Bana da söyler arada bir şeyler, buraya yazsam "Ne pis ilişkiniz var yazık adama" derler diye yazamıyorum, birini söyleyeyim mesela "Olm beni kullanılmış bir mendil gibi hissettiriyorsun bazen, çıkarıp para bırakacaksın diye tırsıyorum" diyor. Adam cinsellikte romantik, bak ben de romantik kadınımdır ama cinsellikte pek romantik takılamıyorum. Bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor işte, mesela adam sarılmak ister, beni sıkıntı basar, öpesi gelir, sıkıntıya kalırım... Onun yerine saatlerce güzel söz söylesin kıkır kıkır güler dinlerim. Ama farklı işte, çok canım çekecek de sarılıp öpeceğim, hayır; "Soyun hadi" direkt bu. Bunu bir koca, kadınına yapsa olay olur yerden yere vurulur haklı olarak; ama ben kocama yapıyorum, sıkıntı geliyor.
Evet çok kişisel şeyler herkes farklı farklı. İlk defa bir konuda bu kadar fikir ayrılığı içindeyiz kadınlar kulübü olarak. Halbuki 3 sayfa sonra tarafları seçip lince başlamalıydık, ama olmadı.
Bir de durum değiştiriyo sanırım olayı. Ben genel hayatta odun biriyim ama sevişirken romantik olsun istiyorum. Geçen gün uyucam uyuyamıyorum dedim gel sevişelim uyumam lazım yalnız benden hiç bir şey bekleme. Para bıraksam da olurdu komodine aynı o durum oldu. Evlilik bunun için var deyip konuyu toparlıyorum :KK53:

Ay böyle diller, dudaklar arası tükürükler uzar filan ya, öööğğğğkkk, evlerden ırak en azından bizim evden ırak olsun. :confused: Öpüşmeyi severim o ayrı, hafif sıvı geçişleri de sorun değil ama işte o tarif ettiğim gibi abartılı öpücükler iğrenç bence de. Lakin eşiniz saçma geldi bana, illa ki öyle birbirinizin ağzına tükürür gibi öpüşmenize gerek yok. Bilmiyorum hangi psikolojide kendisi...
Ay dizide filmde falan o da çok midemi bulandırıyor benim iki ağız arasında köprü gibi :KK70: Bizde olunca gülüyoruz ona. Ya bilmiyorum seksin kendisi iğrenç zaten sıvı değiş tokuşu falan... Her şeyin iğrençliğini kabul edip ona göre yapmak lazım:KK70:

Bende sevmiyorum çok begendigim sevdigim istedigim biriside olsa hoşlanmiyorum esinizin bahsettigi gibi o agiz sivisi falan filan tiksindiriyor beni elimde degil yani

Ve böylelikle ben de sorunumu çözmüş oluyorum. Benimkine de sıkıntı basıyo herhalde sevişmeyeceksek no öpüşmek mottosudur kendisinin.
Bende bunu anlamıyorum ya sevismiceksek neden öpüşüyoruz ki 😂 zaten sevmem öpüşmeyi ben. En kısa yoldan hedefe varmalı insan bence 😆

Malesef kötü bir sevmeme durumu bu. Denizin hemen önüne havlu koyuyorum, şezlonga kadar bekleyemiyorum, yengeç gibi şekilden şekile giriyorum üzerimde damlalar varsa :)) sadece eşim değil annem dahi beni yanağımdan sulu öpmez. Bilir sinirim bianda zıplıyor. Seni sevmediği için değildir yani.
Böyle kadınların da olması içimi rahatlattı bir nebze

Benim eşim de aynı. Aynı şeyi söylüyor, sıvısal temastan rahatsız olduğunu söylüyor. Kendi tükürüğünden bile iğreniyormuş öyle diyor. Öpüşmeyi sever ama nasıl söyleyim kesinlikle ıslaklık olmayacak. ben de dudaklarım kuru ve kapalı şekilde öpüyorum onu. İlk başlarda ben de kısıtlayıcı bulmuştum bu durumu sonra ben alıştım o da biraz alıştı artık daha rahatız. Kazara bir ıslaklık teması olursa siliyor yine de. Artık alınmıyorum. Bir nevi rahatsızlık bu, size olan sevgisi ile alakalı olduğunu düşünmeyin.
Gerçekten mi? Siz de alışmışsınız ne güzel içime su serpti yazınız

Bende sevmiyorum çok begendigim sevdigim istedigim biriside olsa hoşlanmiyorum esinizin bahsettigi gibi o agiz sivisi falan filan tiksindiriyor beni elimde degil yani
Hımm gerçekten sevsen de öpüşemiyosun demek ben böyle olduğuna inanmıyodum iyi ki buraya yazmışım

Gerçekten mi? Siz de alışmışsınız ne güzel içime su serpti yazınız
Evet arada sevgi ve hoşgörü varsa zamanla bir uyum yakalıyorsunuz yani. Başta iki ayrı uç gibi oluyor ama zamanla siz alışıyorsunuz o alışıyor ortada bir yerlerde buluşuyorsunuz ama bu zamanla kendiliğinden gelişiyor. Üstüne gitmeyin fazla. Ağlayıp üzmeyin de kendinizi; sizi sevmemesi ile hiç alakası yoktur.

ben de sevmiyorum civik opusmeyi. buse kondurur gecerim.
bi kac kere french yapmaya kalkistiysaniz iyice tiksinmistir opusmekten

Insan sevdiginin her mm2 sini öper. Başka yerinizden öpüyor mu? Başka yerlerden öpüyorsa yetişkin duygulu biri gibi kabul edilebilir ama genel olarak bir öpmeme durumu varsa başka. O artık ilişkinizin dinamiğine kalmış bir şey.

Yani ben de evli değilim bi de akıl veriyorum hee.

kızlar kocam öpüşmeyi sevmiyor.. ve bunu maalesef evlendikten sonra anladım evlenene kadar arada da olsa öperdi sonra birden tamamen kesildi ancak sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor çocuk öpermiş gibi filan öpüyor. Bende ise tam tersi durum. buraya yazmadan önce de internetten araştırdım ağız kokusu vs yok zaten sabah akşam yatmadan da dişlerini fırçalayan bakımıma dikkat eden biriyim. sizce neden böyle ? beni sevmiyor diye düşünüyorum bazen zaten genel olarak ilgisiz bir tavrı da var ama değer de veriyor. içinizde öpüşmeyi sevmeyen var mı ya da eşi sevmeyen?
Yüzde 90 erkek sevmez canım. Ben de sevmem mesela.

Ben de aşırı ıslak öpüşmeden salyadan tükürükten vs tiksiniyorum. Elimde değil, cinsellik sırasında olsa da fazla tükürük O an isteğimi ve heyecanımı kaçırıyor. Eşimi sevmemekle hiç ilgisi yok

Ay dizide filmde falan o da çok midemi bulandırıyor benim iki ağız arasında köprü gibi :KK70: Bizde olunca gülüyoruz ona. Ya bilmiyorum seksin kendisi iğrenç zaten sıvı değiş tokuşu falan... Her şeyin iğrençliğini kabul edip ona göre yapmak lazım:KK70:
Sizinle konuşacak bir şeyim yok kusura bakmayın bacım. Sperm yutuyorum, güzel filan dediniz ya, ben orada sizi mimledim. 🤪 Şaka tabi. Ama iğrenç bence, o ayrı. 😬

Evet arada sevgi ve hoşgörü varsa zamanla bir uyum yakalıyorsunuz yani. Başta iki ayrı uç gibi oluyor ama zamanla siz alışıyorsunuz o alışıyor ortada bir yerlerde buluşuyorsunuz ama bu zamanla kendiliğinden gelişiyor. Üstüne gitmeyin fazla. Ağlayıp üzmeyin de kendinizi; sizi sevmemesi ile hiç alakası yoktur.
Umarım orta yolu buluruz öyle yapayım bakalım artık :) bi üç sene sonra düzeldik diye yazarım belki 🤭

Back
X