Oradan bakınca koca delisi gibi mi görünüyorum?

Ama nomu israrla beni dinlemiyor :) bagimli yakini bagimliyi kurtarma bagimliligi gelistirir ve her ne kadar giderim dese de gidemez. Zaman gectikce gitmesi daha da zorlasir. Kendini kurtarici olarak gorur ve bunu gorev edinir. Bir bagimli mukemmel bir manipulasyon ustadidir. Nomu'nun esi de tam olarak bunu yapiyor. Once aglayip sizliyor sozler veriyor. Sonra da karsisindaki kisiyi "tedavi ise yaramaz ki" fikrine inandirmaya calisiyor. Boylelikle bagimli yakini daha da karamsar olacak ve kurtarici rolune devam edecek.

İnanin abartmiyorum. Cigerini biliyorum bunlarin :))

Canım tecrübene ve düşüncelerine güvenim sonsuz.
Ama ben senin kadar sabırlı olduğumu sanmıyorum.

Kurtulmasını çok isterim ama onun istemediğini anladığımda -ki bu artık son olacak dedim-
kurtulmazsan kurtulma öl bu yolda deyip gideceğim.

Çarem yok çünkü.

Benim ona hayatımı verecek lüksüm de yok..

Bu sondu aklı varsa beni tekrar hançerlemesin.

Abisi bankacıymış kayıtlı tüm hareketlerini kontrol eder ona tamam da, elden para bulmak kadar kolay şey yok ki. Göz görmezse gönül katlanır mı diyorsun

Kurtulmak istemez cunku bencil, simarik bir adam. Saglam bir rest gormeden duzelmez de. Bekle bakalim biraz daha. Lakin ilk hatasinda git. Olur da bosanmayip ayri kalmayi secersen, tedavi olmadan sakin donme.

Abisi bankacıymış kayıtlı tüm hareketlerini kontrol eder ona tamam da, elden para bulmak kadar kolay şey yok ki. Göz görmezse gönül katlanır mı diyorsun

Yoo onları da er geç öğrenirim diyorum.
Nereye kadar elden alacak?
Ödeyemeyince ne olacak?
Bir mesaj bir arama gelecek elbet yakalarım.
Daha önce yakaladığım gibi..

Nomu pek etik degil belki ama casus yazilim yukle teline ben yapmadigima pisman oldum.en azindan herseyden erkenden emin olup rahatca gidilebilir benim gibi suruncemede kalmazsin.burda mercanhoca vardi ayni dertten muzdarip o oyle yakalamis galiba..

Kurtulmak istemez cunku bencil, simarik bir adam. Saglam bir rest gormeden duzelmez de. Bekle bakalim biraz daha. Lakin ilk hatasinda git. Olur da bosanmayip ayri kalmayi secersen, tedavi olmadan sakin donme.

Kafamda öyle senaryoları kurup yaşadım ki.
Mahkememiz bile oldu :)

Şuan küçük bir yerdeyiz.

Eğer bir şeyini görürsen yaparsa bir daha adliye bana 5 dk.
Gidip açacağım davayı ve bitireceğim.

Hiç öyle ayrı kalmaya falan niyetim yok.

Düzelecek olan adam şimdi ben yanındayken düzelir bence.
Açıkçası bensiz daha çok b.ka saracağını düşünüyorum..
Mutsuzluk ve umutsuzluktan..

Nomu pek etik degil belki ama casus yazilim yukle teline ben yapmadigima pisman oldum.en azindan herseyden erkenden emin olup rahatca gidilebilir benim gibi suruncemede kalmazsin.burda mercanhoca vardi ayni dertten muzdarip o oyle yakalamis galiba..

Bunu düşündüm.

Bir deneme sürümü ile bir hafta gözlemledim pcye kurup.
Temizdi.
Ama evden her çıkışında öyle bir geçtim ki pc başına kalbim nasıl küt küt atarak.

Bir gün bayılcam sanıyordum.

Anladım ki ben her gün böyle yaşayamam..

İstiyorum ki ben bunu beklemeyeyim.

Yapacak kesin yapacak diye bekleyerek yaşamak beni yıpratıyor çünkü.

Bir şey yapıyorsa eğer karşıma bir şekilde açığı gelecek.

Bir açık oluyor çünkü mutlaka.

Diğerlerini öyle öğrendim.

Canım bu koca delisi olmak değil. Bu evliliğe sahip çıkmak. Emin ol kimse mükemmel değil. Kimisi alkolik, kimisi çapkın, kimisi müsrif, kimisi sorumsuz.... her insanda kusur vardır. Ama biri ile evliysen ve seni mutlu eden özelliklere sahip ise şanslisin. Gerisi boş.

Benim konum yok daha once bi kac kere konularina yorum yapmistim nomu evet bende ayni dertten muzdaribim haturlarsin belki..

Benim konum yok daha once bi kac kere konularina yorum yapmistim nomu evet bende ayni dertten muzdaribim haturlarsin belki..

Burada o kadar çok tanıştım ki canım benden beterleriyle de tanıştım

Senin detaylar nasıl peki?

Eşin devam ediyor mu?
Kaybınız ne kadar?

80 bin civariydi ben fazla dayanamdim evi terk ettim 1 senedir annemin evindeyim ama hala resmi olarak bosanmadik..bir kizim var evi terk ederken borcu ne yap ne et ode ailenlemi yaparsin ne yaparsan yap dedim ben yardim etmeyi secemedim acikcasi bunu kaldiracak ne gucum ne takatim yok..ha noldu dersen ailesi biraz kredi cekmis kendide oduyormus iste ne kadar dogruysa yeniden duzenimizi kuralim diyo uzun zamandir ama benim buna cesaretim yok..yeniden ayni seyleri yasamak korkutuyo..bir yanim hersey duzelir cocugumuzla mutlu oluruz belki diyo bir yanim yine aynisi olacak diyo..oyle bir cikmazdayim bende..

nomunomuchua Allah sabır versin. Bir sonraki hatasını bekleyerek ne kendini ne kocanı şartlandır, neyin üzerinde çok durursan onu pekiştirirsin. İnsanlara bahsetme lütfen yaşamayan bilmez seni daha da kötü yaparlar yorumlarıyla. Geçen hafta eşim trafikte keyfi hareketlerinden dolayı 2 bin lira borç çıkardı bu ve benzeri o kadaaaar düşüncesizlikten kaynaklanan harcaması var ki biz de 9 yıldır çalışıyoruz ve bir çöpümüz yok düşün. Ben ne anneme ne de bir arkadaşıma söyledim böyle çıkarttığı borçları biliyorum ki iyice nefret ettirecekler beni adamdan. Ne gereği var. Madem affettin sen de arkasında dur kararının ikide bir gündeme getirip ezme yaptığın iyiliği de boşa çıkarma. Kumarın yerine bi hedef koysun kocan kendine 3-5 bin lirayla borsada hisse takibi olur, dolar al sat olur falan. 3-5 binle çok komik bi miktr gelebilir ama en azından parayla o şekilde oynamış olur. Ya da hobi bahçesi alın 3-5 bişey ekin ne bileyim bış kalmasın işte

Ne kadar doğruysası yok findeks raporu ile tüm banka bilgilerini öğrenebilirsin.
Belgeleri görmeden de için rahat etmez sanırım canım..

Çok zor çok çocuklulara daha da üzülüyorum zaten

Peki seviyor musun hala?

İşin komik tarafı çok afedersin ama poposundan nefes alıyor.
Canı çıkıyor çalışmaktan izinleri o adar az ki ve gece gidiyor hep.
Gecesi gündüzü birbirine girmiş halde.
Kelle koltukta üstelik.

Yine de bu saçmalığa vakit buldu evet.
Ama hobilere falan hiç vakti de hali de yok.

En büyük eğlencesi maç, izlemek bile değil aslında kendi oynamayı çok sever ama yıllardır oynayacak bir ortam da
zaman da oluşturamadı yine işi yüzünden..

Hayatta belli bir düzen olmayınca..

Ben aileme söylemedim.

Bir burada paylaştım bir de gerçek hayatta bir kaç yakın arkadaşıma dayanamayıp döküldüm artık.

Aslında benim reeldeki dostlarım eşimi de yakından tanıdıkları için bu kadar nefret ettirici yorumlar yapmıyorlar.

Çünkü onu da anlıyorlar hatta bazen bazı konularda beni çok anlayışsız buluyorlar.

Bu arada neyin üzerinde çok durursan onu pekiştirirsin konusunda size katılıyorum.
Artık ben de böyle düşünmeye başladım.

Okuduğum kitaba göre ben yaptı, ha yapacak diye onu beklerken ve sürekli sorgularken
aslında bunu bekliyor ve çağrıyormuşum bugüne dek.

Artık bu konuda biraz daha iyiyim.
Olacağına bıraktım ve yine yapıyor, yapacak düşüncesini aklıma getirmemeye gayret ediyorum..
İnşallah beni tekrar üzmez.

Gozumden dustugu icin gonlumdende dusmus gibi geliyor acikcasi duygularimi tam anlamiyorum merhamet duyoyorum bazen bazen de nefret duyuyorum ona saygimi kaybettim gibi ne biliyim onu sevmemi saglayan temel seyleri kaybetti..bazen kendime cocuk olmasa coktan biterdi diyorum..

Bu duyguları herhalde ancak bizim durumumuzdakiler anlar sadece.
Çok çok haklısın aslında.

Peki bu sorunun dışında eşin nasıl biridir?
Evliliğimdeki tek sorun bu diyebilir misin?

Hemen hemen senin esine benziyor huylari bana cok yardim ederdi her dedigimi yapardi genelde suprizler yapar ozel gunleri asla unutmazdi tek sevmedigim yani ailesine de asiri duskun olmasiydi onlarda bunu kullaniyordu genelde dertleri bitmez surekli bizi kullanmaya calisirlardi evlendigimizde bizi evlerinin alt katini vermislerdi ondan sebep esimde isteklerine hayir diyemiyordu bu yola sapmasinida buna bagliyor ailem sikistriyodu senden cekindigim icin gizli kredi cekip onlara vermeye basladim bir kismini da sen duymadan kapatirim belki diye bu yollara saptim diyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…