Oral Seksten Tiksinenlere Tavsiyeler

Mors Alfabesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
7
8
1
45
Arkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?

Şeyini yıkasın öyle gelsin. Koku varsa pislik de vardır. Boşuna mı tiksiniyorsunuz ?

orada çıkıntı halde duran bir organ, temizse neden kokar ki? tek kişi de değil anladığım kadarıyla, ki duşta da düzgün yıkamıyor densin, siz ön yargılı olabilir misiniz acaba?

orada çıkıntı halde duran bir organ, temizse neden kokar ki? tek kişi de değil anladığım kadarıyla, ki duşta da düzgün yıkamıyor densin, siz ön yargılı olabilir misiniz acaba?
Tşk kokusu diye bir şey var.

daha önce yazılan bir yoruma atıf yapmak istiyorum konuya uyarlanması açısından
"Kokulu t*ş*ğı hüptirik gibi hüpleten hatunlar var" diye tweet atarmışım ve oral sekse yeni bir soluk gelirmiş, kusmuklu bir soluk.

Temiz olan adamın oraları da kokmaz. Duşta bile sabun değmiyorsa tabii ki kokar. Kimisi işeyip pantolonunu yukarı çekiyor. Tşklara süzülüyor tabii idrar. Donunu da Allah bilir banyodan banyoya değiştiriyordur.

Bayılıyorum(!) bu forumdaki kokulu konulara.

hemen bir mention atarız ‘çok t*şş*klı bir ablamız olur kendisi’ diye
Ben hiç güzel anılmıyorum ya.
El yıkamayan kayın aile yüzünden uzunca bir süre b*klu ellerle hatırlandım burada. Şimdi de t@ş@qlı oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…