Oral sex yapmak hakkında

Herkez yapıyor sanırım birtek ben yapmıyormusum suan bunu anladım hiçkimse bunun olması gereken yanı normal birşey oldugunj soylemedı cevremdekilerde kötü bişeymiş gibi anlattı
Tabi ki herkes yapıyor. 9 yıl diyorsunuz biraz aşın kendinizi, yeniliklere açık olun. Cinselliği doya doya farklı heyecanlarla yaşayın. Oral neden haram olsun? Anal haram.

Bak ben sana diyim uyumadan önce duşa girmesine zorla. Uyuyunca pijamasını indir dal bak bakalım yakıştırıyor mu yakıştırmıyor mu adamın aklını başından alırsın. Sonra karşılıklı yaparsınız.

Acaba gerçekten oral seks sevmeyen erkek var mı? Bana bu asla mümkün gelmiyor.
Ben bir tane biliyorum sadece. Huylaniyormus. Napacagimi sasirdim ahshd

Ama en azindan denemis sevmemis. Yazan uyenin kocasi denememis bile anladigim kadariyla.

Ay orali cikarirsak ben napacagimi bilemem, eksiklik olur ya. Olmaz oyle sey ahshhd

Ben bir tane biliyorum sadece. Huylaniyormus. Napacagimi sasirdim ahshd

Ama en azindan denemis sevmemis. Yazan uyenin kocasi denememis bile anladigim kadariyla.

Ay orali cikarirsak ben napacagimi bilemem, eksiklik olur ya. Olmaz oyle sey ahshhd
O kadar da değil

Yalnız bu söylem şöyle bir şeye de işkillendiriyor insanı. Hani bu eskortlara özel bir şey sevdiğime bunu yaptırmam ama bu ihtiyacımı bu tarz kadınlarla giderebilirim gibi? Böyle bakış açısına sahip erkekler tanıdım eşleriyle fantezilerini yaşamayıp eskortlarla yaşıyorlardı. Hiç istemeyen bir adam olsa ben sevmiyorum der geçerdi.

Günah olduğunu nerden duydunuz bilmiyorum da her okuduğunuza duyduğunuza inanmayın, sorgulayın araştırın derim ben. Eşler arası her türlü pozisyonun mübah olması gerekiyor. Geçen bir konuda, konu sahibinin insanlara kaba saba cevaplar vermesine gıcık oldum ben de bişeyler salladım, inşallah onu da okuyup ciddiye almazlar Bir de ağzınızı nasıl sabunladınız o oraldan daha fazla öğürtür insanı Siz de ona bir sunum yapın güller falan serpiştirin etrafına o da size yapsın sizin canınız can değil miKısacası ağzı olan konuşmasın oral yapsın bence

Sunum yapsin ne kiz, kurdele mi taksin ahshd

Evwt bundan ben de işkillenmiştim ama yazmamıştım

Günah olduğunu gösteren apaçık şey bence doğrudan vajinal ilişkiye vurgu yapılıyor , buradan anlaşılıyor . Herkesin kendi kararı tabi . Bana göre yasak yasaktır .

Sunum yapsin ne kiz, kurdele mi taksin ahshd
Etrafına güller serpmek, yanına küçük bi kase sürülebilir çikolata koymak (tercihim nutella), fışkırtmalı krem şanti falan hem yaparken mideleri kazınırsa kalkmak zorunda kalmazlar uzuuuun uzun devam ederler diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…