- 20 Kasım 2018
- 14.522
- 55.226
- 598
- 35
Aman boyle boyle kaldırıyoruz işte. Totolarini yani... ahshdhTabi öyle gaza getireceksin çok değerli olduğuna inandıracaksın sjdjdjdjd
Tabi ki herkes yapıyor. 9 yıl diyorsunuz biraz aşın kendinizi, yeniliklere açık olun. Cinselliği doya doya farklı heyecanlarla yaşayın. Oral neden haram olsun? Anal haram.Herkez yapıyor sanırım birtek ben yapmıyormusum suan bunu anladım hiçkimse bunun olması gereken yanı normal birşey oldugunj soylemedı cevremdekilerde kötü bişeymiş gibi anlattı
Aman boyle boyle kaldırıyoruz işte. Totolarini yani... ahshdh
Bak ben sana diyim uyumadan önce duşa girmesine zorla. Uyuyunca pijamasını indir dal bak bakalım yakıştırıyor mu yakıştırmıyor muBenim eşim o konularda cok ters ya evliliğimizin ilk zamanlarıydı bende zevk olur diye söylemiştim bana olurmu öyle sey ben sana onu nasıl layık görürüm dedi istemedi yani ama ben ilişkimizde fazla zevk almıyorum maalesef bjnuda utandığım için konuşamıyorum eşimle
Ahlaksız gadınlarBak ben sana diyim uyumadan önce duşa girmesine zorla. Uyuyunca pijamasını indir dal bak bakalım yakıştırıyor mu yakıştırmıyor muadamın aklını başından alırsın. Sonra karşılıklı yaparsınız.
Kız cinsellik öyle güzel şey yani büzim kadınlar çok mahrum. Erkekler de. Ne gerek var ya saçma sapan şeyAhlaksız gadınlar
Adam refleksle diz atip kadinin burnunu kirmasin da isin sonunda ahshdhBak ben sana diyim uyumadan önce duşa girmesine zorla. Uyuyunca pijamasını indir dal bak bakalım yakıştırıyor mu yakıştırmıyor muadamın aklını başından alırsın. Sonra karşılıklı yaparsınız.
Acaba gerçekten oral seks sevmeyen erkek var mı? Bana bu asla mümkün gelmiyor.Adam refleksle diz atip kadinin burnunu kirmasin da isin sonunda ahshdh
Ben bir tane biliyorum sadece. Huylaniyormus. Napacagimi sasirdim ahshdAcaba gerçekten oral seks sevmeyen erkek var mı? Bana bu asla mümkün gelmiyor.
O kadar da değilBen bir tane biliyorum sadece. Huylaniyormus. Napacagimi sasirdim ahshd
Ama en azindan denemis sevmemis. Yazan uyenin kocasi denememis bile anladigim kadariyla.
Ay orali cikarirsak ben napacagimi bilemem, eksiklik olur ya. Olmaz oyle sey ahshhd
Yalnız bu söylem şöyle bir şeye de işkillendiriyor insanı. Hani bu eskortlara özel bir şey sevdiğime bunu yaptırmam ama bu ihtiyacımı bu tarz kadınlarla giderebilirim gibi? Böyle bakış açısına sahip erkekler tanıdım eşleriyle fantezilerini yaşamayıp eskortlarla yaşıyorlardı. Hiç istemeyen bir adam olsa ben sevmiyorum der geçerdi.Benim eşim o konularda cok ters ya evliliğimizin ilk zamanlarıydı bende zevk olur diye söylemiştim bana olurmu öyle sey ben sana onu nasıl layık görürüm dedi istemedi yani ama ben ilişkimizde fazla zevk almıyorum maalesef bjnuda utandığım için konuşamıyorum eşimle
Günah olduğunu nerden duydunuz bilmiyorum da her okuduğunuza duyduğunuza inanmayın, sorgulayın araştırın derim ben. Eşler arası her türlü pozisyonun mübah olması gerekiyor. Geçen bir konuda, konu sahibinin insanlara kaba saba cevaplar vermesine gıcık oldum ben de bişeyler salladım, inşallah onu da okuyup ciddiye almazlar9 senedir ilk defa boyle birsey yaptım cok pişman oldum günah oldugunu duymustum ama esımde bu sekılde düzeldi yani istek geldi cok afedersiniz yani konusacak kimsem yok buraya yazıyorum beni bi aydınlatırmısınız bu günahmıdır mikrop kaparmıyım agzımı sabunla yıkadım o gormeden
Sunum yapsin ne kiz, kurdele mi taksin ahshdGünah olduğunu nerden duydunuz bilmiyorum da her okuduğunuza duyduğunuza inanmayın, sorgulayın araştırın derim ben. Eşler arası her türlü pozisyonun mübah olması gerekiyor. Geçen bir konuda, konu sahibinin insanlara kaba saba cevaplar vermesine gıcık oldum ben de bişeyler salladım inşallah onu da okuyup ciddiye almazlarBir de ağzınızı nasıl sabunladınız o oraldan daha fazla öğürtür insanı Siz de ona bir sunum yapın güller falan serpiştirin etrafına o da size yapsın sizin canınız can değil mi Kısacası ağzı olan konuşmasın oral yapsın bence
Varya reels kadınlarda olsaydı kesin boyarlardı kurdela takarlardı diyeSunum yapsin ne kiz, kurdele mi taksin ahshd
Evwt bundan ben de işkillenmiştim ama yazmamıştımYalnız bu söylem şöyle bir şeye de işkillendiriyor insanı. Hani bu eskortlara özel bir şey sevdiğime bunu yaptırmam ama bu ihtiyacımı bu tarz kadınlarla giderebilirim gibi? Böyle bakış açısına sahip erkekler tanıdım eşleriyle fantezilerini yaşamayıp eskortlarla yaşıyorlardı. Hiç istemeyen bir adam olsa ben sevmiyorum der geçerdi.
Günah olduğunu nerden duydunuz bilmiyorum da her okuduğunuza duyduğunuza inanmayın, sorgulayın araştırın derim ben. Eşler arası her türlü pozisyonun mübah olması gerekiyor. Geçen bir konuda, konu sahibinin insanlara kaba saba cevaplar vermesine gıcık oldum ben de bişeyler salladım, inşallah onu da okuyup ciddiye almazlarBir de ağzınızı nasıl sabunladınız o oraldan daha fazla öğürtür insanı Siz de ona bir sunum yapın güller falan serpiştirin etrafına o da size yapsın sizin canınız can değil mi Kısacası ağzı olan konuşmasın oral yapsın bence
Sunum yapsin ne kiz, kurdele mi taksin ahshd
Ahshd inşallah sunumsuz yakalandim akımı buna da uygulanmaz ahshdVarya reels kadınlarda olsaydı kesin boyarlardı kurdela takarlardı diye
Hardcore girdi bacım qhshdEtrafına güller serpmek, yanına küçük bi kase sürülebilir çikolata koymak (tercihim nutella), fışkırtmalı krem şanti falan hem yaparken mideleri kazınırsa kalkmak zorunda kalmazlar uzuuuun uzun devam ederler diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?