- Emoji Skoru
- 15.866
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi turkoblomov
-
Bunu madamgazele anlatamayız çünkü en aydın şahsiyet o .
Cinsel hayatı en renkli olan kişi de o. 50 yaşına gelince de aynı şevkle cinsel hayatına devam edecek hatta.
Çünkü bir tek sizin doğrunuz var demi böyle konular açılmasın böyle konular banlansin falanBurası oral yaparken ağzına boşalttıranlar kulubuydu de ben yanlış geldim sanırım. Herkeste bi kendilerine ters olan görüşe tepki göstermeler falan. Her insan bir değil neye şaşırdınız ki ? Bir tek sizin doğrularınız doğru sanırım.
Kabilen el atsın istedin sanırım dkkdkddkj@Aysenimi bir el konuya dozunda olsun pleas
Çünkü bir tek sizin doğrunuz var demi böyle konular açılmasın böyle konular banlansin falan
Savunmaya gelince ne güzel haklarinizdan dem vuruyorsunuz
Ayrıca o nasıl yorum ya seviye -0
Teşekkür ederim, hallettim mevzuyuGuzel haberlerinizi bekliyoruz
YeyyyTeşekkür ederim, hallettim mevzuyu
Teşekkür ederim. Meniye benzer bir şey bulmadan meninin kendisiyle direkt denedim benYutma benim en sevdiklerimden biri ilk yaptıgımda da herhangi bi ögürme olmadı bende. Rezil olmamak adına deneyler yapabilirsin evde beyaz meniye benzer bisey bul bi dene bakım.
Evet herkes yapmayabilir ama bence kötü kokan bir şey değil. Kişiye çok bağlı diye düşünüyorum. Ağır şeyler yemesine, sigara içmesine vs göre değişir.Erkek menisi leş gibi kokan bi şey bence onun sizin hakkınızda ne düşüneceğini değil kendi midenizi düşünün herkes kaldıramayabilir
Evet katılıyorum, teşekkür ederim yorumunuz için. Erkeğe de kadına da mutluluk veriyor.Oral sexi seviyorum ama kendimi penise boğduramam, ileri düzeyde gereksiz görüyorum.
Ağıza boşalma kısmına gelecek olursak bir erkek için aşkın kabarması demek olur bu ancak, mutluluk verir.
Tabi bunu her kadın yapmak istemeyebilir, bir çok kesim tarafından iğrenç görüldüğü de gerçek
Nasıldı?Teşekkür ederim. Meniye benzer bir şey bulmadan meninin kendisiyle direkt denedim ben
Oralle ilgili sıkıntım yok ama daha iyi bir haz için neden olmasınSimdi next level a gecebilirsinInsta da Gizem Onay Luna hanfendi var, hem kadinlar hem erkekler icin ayri ayri oral sex egitimi var.
Çok güzeldi. Zaten elime oral yapmayı çok seviyordum. Şimdi çok daha rahat ve iştahla yapıyorum. Hem ben çok mutlu oluyorum hem de karşılığını fazlasıyla alıyorum.Nasıldı?
Ayıptır sorması kaç kilosunuz ya geçen benimkide istedi 2 sene öncesine kadar sıkıntı değildi ama haplardan kilo alınca bana seksiymisim gibi gelmiyor bunlari yapmaya çekiniyorum he asla gündüz yapamıyorum orası ayrida tamamen benimle alakalı galiba bu düşünce yapısıdüşünme yap kızz, benim gibi fazla kilon varsa, dur be nefes alamıyom repliği ile itilebilirsin bunu gözel alnabim bi an sonra dizler tutmuyor, ağırlığımı veriyorum, öldürcem adamı.
cnm öncelikle eşinden hgiç utanma, çekinme. eşiz birbirimizin her halini görücez görmeliyiz zaten. onlarında fazlalıkları var bret pit değiller sonuçta. 165 85 seksiliğimden bişe kaybettiğimi düşünmüyorum öz güvenim yerimde ister gece ister gündüz, fark etmez. sağlık için vericem kilonun dez avantajı kontrol zor oluyor pozüsyonlarda faslan. bu ara idare etsin ezsemde mutlu olalım beraber, günden güne veriyorum zaten. dediğim gibi öz güveninizi kaybetmeyin, her halimizle güzeliz.Ayıptır sorması kaç kilosunuz ya geçen benimkide istedi 2 sene öncesine kadar sıkıntı değildi ama haplardan kilo alınca bana seksiymisim gibi gelmiyor bunlari yapmaya çekiniyorum he asla gündüz yapamıyorum orası ayrida tamamen benimle alakalı galiba bu düşünce yapısı
tebrikler, zafer seninOralle ilgili sıkıntım yok ama daha iyi bir haz için neden olmasınTeşekkürler, takip isteği attım bakalım.
Çok güzeldi. Zaten elime oral yapmayı çok seviyordum. Şimdi çok daha rahat ve iştahla yapıyorum. Hem ben çok mutlu oluyorum hem de karşılığını fazlasıyla alıyorum.
Teşekkür ederim, hallettim mevzuyu
İlişkimiz daha sınırsız oluyor, beni tatmin etmek için ekstra uğraşıyor, sadece bana oynuyoruztebrikler, zafer seninele tamamda ağıza çook nadir, aşırı coşmam lazım. karşılığını nasıl alıyorsun cnm? maddi mi manevi mi? bana hepsi uyarda hep vücudum kaldırmaz
yatakta üzerime oynanmasını severim, azcık dominantlaşmak ruhumda var.İlişkimiz daha sınırsız oluyor, beni tatmin etmek için ekstra uğraşıyor, sadece bana oynuyoruzİyi ve doyum aldığın bir cinsel hayat da zaten manevi olarak sana en güzel karşılığı veriyor.