- Emoji Skoru
- 15.867
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi turkoblomov
-
Ne demek böyle konular acilmamali insanlar burda anonim şekilde istediklerini yazar burda da ahlak bekçiliği yapamazsin ya hoşuna gitmezsse okumadan geçersin massallah her yorumu tek tek okuduguna göre senin de ilgin var yalnizca tabularla büytülmüssünKonu böyle açılmamış mı zaten ? Öyleyse konuyu açan dahil herkes ban yemeli ve bir daha böyle konular açılamamalı.
Ne demek böyle konular acilmamali insanlar burda anonim şekilde istediklerini yazar burda da ahlak bekçiliği yapamazsin ya hoşuna gitmezsse okumadan geçersin massallah her yorumu tek tek okuduguna göre senin de ilgin var yalnizca tabularla büytülmüssün
İnsanları rahat bırak kimse senin ahlak görüsüne uymak zorunda değil insanlar eşleriyle sevgilileriyle istediklerini yapar bu onları ahlaksız yapmaz
Git mahallede teyzelerle kısır ye buralar sana bir boy büyük hadi
Teyzelerle kısır ye (laf sokmuş hissediyor kcskkdddljdj ) kaç yaşındasınız ya siz 40-50 falan mı ? Menapoz triplerinizi başka yere atın.Ne demek böyle konular acilmamali insanlar burda anonim şekilde istediklerini yazar burda da ahlak bekçiliği yapamazsin ya hoşuna gitmezsse okumadan geçersin massallah her yorumu tek tek okuduguna göre senin de ilgin var yalnizca tabularla büytülmüssün
İnsanları rahat bırak kimse senin ahlak görüsüne uymak zorunda değil insanlar eşleriyle sevgilileriyle istediklerini yapar bu onları ahlaksız yapmaz
Git mahallede teyzelerle kısır ye buralar sana bir boy büyük hadi
Ne olmuş 40 sam ne olmus 50 isem zihniyet önemli demi herkese karisan kimdi kısır yiyen teyzeler git devam et nasıl algilarsan o laf sokma veya insani fizibiliteni yorumlama isine nasıl geliyorsaTeyzelerle kısır ye (laf sokmuş hissediyor kcskkdddljdj ) kaç yaşındasınız ya siz 40-50 falan mı ? Menapoz triplerinizi başka yere atın.
Neyi savundunuz pardon ya yargılamanıza şahit oldumBen de aynı şeyi savundum zaten. Okuduğunu anlama kursu mu vereyim size? Konu oral ve benim yazdığım şey de bu ve benim banlanmamı istiyorşar ben de diyorum ki konu bu zatenn ben söyleyince neden ban yemem isteniyor? Sizin gibi okuduğunu anlayamayanlar da gelip zırlıyor. Bu kadar da olunmaz iki kitap kapağı açmanızı tavsiye ederim.
Ne olmuş 40 sam ne olmus 50 isem zihniyet önemli demi herkese karisan kimdi kısır yiyen teyzeler git devam et nasıl algilarsan o laf sokma veya insani fizibiliteni yorumlama isine nasıl geliyorsa
Dediğim gibi insanların eşleriyle sevgilileriyle yaptıkları onları mutlu eden eylemler sizi ilgilendirmez rahatsizsan okumaz geçersin her yorumu tek tek okuyup bundan rahatsız olmakta bastırılmış duygulardir
Zaten o kısır yiyen teyzeler de aynı kendileri yaşayamadığı için ayip günah bu kavramların arkasına saklanan tipler tanidik geldi mi
Bibliyofil , fizibilite ( kitap okuduğunu kanıtlamaya çalışıyor (jdmskdkskdk)Neyi savundunuz pardon ya yargılamanıza şahit oldum
yaşıyorsunuz madem böyle şeyleri yazmayın o zaman bu cümlede savunma nerde tam olarak ??
Ve hep aynı yol got kotop oko
Kendisi bibliyofil çünkü
Taktın buna senin kitaplarla alıp veremediğin nedir tam olarak insanları tanımadan bu kadar üsten üsten konuşan insan kitap okumuş olamaz zaten işte bu bir kanıtBibliyofil , fizibilite ( kitap okuduğunu kanıtlamaya çalışıyor (jdmskdkskdk)
Hanımefendi okuduğunu anlamıyorsun git Türkçe kursuna yazıl diyecek halim yok kfskkdkj kitap oku diyorum o yüzden. Üstten üstten konuşan ilk sizsiniz ? Teyzelerle kısır ye diyen biri üstten konuşmuyor da karşılığını verince ben mi üstten konuşuyorum? KdkdkdkdjdjTaktın buna senin kitaplarla alıp veremediğin nedir tam olarak insanları tanımadan bu kadar üsten üsten konuşan insan kitap okumuş olamaz zaten işte bu bir kanıt
Şimdi git cin Ali den devam et belki bir gün aynı seviyeye geliriz Madam yürüyen vaaz
Günler öncesi sonrası fark etmez sizin kabilenizin dışında olan bir konuya kadını assalamak olarak bakmak ne alaka yıl 2026 ya haniİşte 40 50 yaşındaysanız benim birlikte kısır yiyebileceğim teyze siz oluyorsunuz kfkdkdkddj Burada herkes bir şeyler hakkında fikrini belirtiyor ve benim birinin cümlelerini kopyalamam tamamen esprisine olduğunu gösteriyor zaten.
Ayrıca kendi kabilenizin fikri dışında bir fikir görünce ışık görmüş tavşana dönmeyin yıl 2026. Ve bana göre ağza bilmem ne yapılması kadını aşağılayan bir davranış ben böyle düşünüyorum. Siz düşünmüyorsunuzdur katılmazsınız.
Normalde böyle konulara yorum yapmam çünkü fikrim farklı ve konuşulması da beni ilgilendirmez. Dediğim gibi esprisine yazmıştık ilk olarak ve konu uzadı. Size de linçleyecek biri lazımmış demek ki günler öncesinin konusuna hala yorum yapıyorsunuz.
Günler öncesi sonrası fark etmez sizin kabilenizin dışında olan bir konuya kadını assalamak olarak bakmak ne alaka yıl 2026 ya hani
Kadın kendisi isterse karşılıklı bunu yapabilirler cinsellikte tabular yikilinca her iki tarafta zevk alır
50 degilim ama o yaşta bile aynı düsüncem baki kalacak
Kimse kimseyi zorlanmıyor hemen demogoji yapmaya kostugunuza göre sizin de biraz yatakta renklenmeniz lazım Allah bilir ayip diye ses de cikarmiyorsunuzdur
Bunu madamgazele anlatamayız çünkü en aydın şahsiyet o .Oral sexi seviyorum ama kendimi penise boğduramam, ileri düzeyde gereksiz görüyorum.
Ağıza boşalma kısmına gelecek olursak bir erkek için aşkın kabarması demek olur bu ancak, mutluluk verir.
Tabi bunu her kadın yapmak istemeyebilir, bir çok kesim tarafından iğrenç görüldüğü de gerçek
Lütfen kırmayın birbiriniziBunu madamgazele anlatamayız çünkü en aydın şahsiyet o .
Cinsel hayatı en renkli olan kişi de o. 50 yaşına gelince de aynı şevkle cinsel hayatına devam edecek hatta.
Benim Türkçem Almanya da büyüdüğüm halde sizinkine kıyasla gayet iyiHanımefendi okuduğunu anlamıyorsun git Türkçe kursuna yazıl diyecek halim yok kfskkdkj kitap oku diyorum o yüzden. Üstten üstten konuşan ilk sizsiniz ? Teyzelerle kısır ye diyen biri üstten konuşmuyor da karşılığını verince ben mi üstten konuşuyorum? Kdkdkdkdjdj
Siz benim yazdıklarımı gerçekten hiç anlamadınız djskdjjdBenim Türkçem Almanya da büyüdüğüm halde sizinkine kıyasla gayet iyi
Kitap Türkçe kursu bla bla
sizin gibi ahlak bekçileri hiç sasirtmiyor nedense hep aynı
Kadın zevki için istedigi yapıyor
Hayır kadın assalaniyor he oldu tmm
Lütfen kırmayın birbirinizi
KesinlikleOral sexi seviyorum ama kendimi penise boğduramam, ileri düzeyde gereksiz görüyorum.
Ağıza boşalma kısmına gelecek olursak bir erkek için aşkın kabarması demek olur bu ancak, mutluluk verir.
Tabi bunu her kadın yapmak istemeyebilir, bir çok kesim tarafından iğrenç görüldüğü de gerçek
Hmm kesin öyledirSiz benim yazdıklarımı gerçekten hiç anlamadınız djskdjjd
Ben kendi cinsel hayatımdan tam olarak nerde bahsettimBunu madamgazele anlatamayız çünkü en aydın şahsiyet o .
Cinsel hayatı en renkli olan kişi de o. 50 yaşına gelince de aynı şevkle cinsel hayatına devam edecek hatta.