- 26 Mart 2022
- 221
- 92
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Seviyeli ilişki dediğin…Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Onunla bedeniyle alakali hiç bir sey demedim , ama kendimi övücü şeyler soyledim bana bir bakan bir daha bakiyor diyeÇok korkunç ve iğrenç bir ifade .. öncesinde siz de mi belden aşağı laflar ettiniz acaba?
Öyle erkeklere s.ktir git demek g.tune tekmeyi vurup hayatından silmek lazım, her şey iyiyken bir sorun yoktu şimdi olay evliliğe yaklaşınca bahaneler, manipüle edip eleştirip aşağı çekmeler, saygısızlık başlamış. Terbiyesiz hadsiz herif.seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.
Yok ben normalim de sen fazla miniksin, ben de en azından bakılacak bir yüz var, sende ne yüz ne … var diyemediniz miIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Keşkeeee deseydimmm keşkee ağladım ağlayarak orayı terk ettim çok etkilendim canım yaayrilmaniza cok sevindim. sana verdigi deger en basindan belliydi isin buraya kadar gelmesi hata
senin şeyini diline doluyor kendi sanki ne acaba?
deseydin keske benim bildigim erkeklerinki de daha uzun süre dik duruyor seninki gibi bes dakika sabredip pörsümüyor diye
Kurtarmissiniz kendinizi terbiyesiz adamdanOnunla bedeniyle alakali hiç bir sey demedim , ama kendimi övücü şeyler soyledim bana bir bakan bir daha bakiyor diye
Ayyy keşkeee önceden bilip yazsaydım da bu güzel laflar aklima gelir söylerdimmm valaaaaYok ben normalim de sen fazla miniksin, ben de en azından bakılacak bir yüz var, sende ne yüz ne … var diyemediniz mi
Bırak terbiyesizi. Kendinden 13 yaş küçük kadın bulmuş pörsümüş herif,bir de laf ediyor.Ayyy keşkeee önceden bilip yazsaydım da bu güzel laflar aklima gelir söylerdimmm valaaaa
Keşkeeee deseydimmm içimdeee kaldıof keske sen yamuk pipine bak deseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?