Oran buran holluk gibi olmuş dedi

Suyahapsettim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
221
92
48
38
Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dedi ayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi

Seviyeli ilişki dediğin…

seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.
Öyle erkeklere s.ktir git demek g.tune tekmeyi vurup hayatından silmek lazım, her şey iyiyken bir sorun yoktu şimdi olay evliliğe yaklaşınca bahaneler, manipüle edip eleştirip aşağı çekmeler, saygısızlık başlamış. Terbiyesiz hadsiz herif.

Yok ben normalim de sen fazla miniksin, ben de en azından bakılacak bir yüz var, sende ne yüz ne … var diyemediniz mi

Keşkeeee deseydimmm keşkee ağladım ağlayarak orayı terk ettim çok etkilendim canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…