- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Bu lafı edebilecek kadar seviyesiz biri kendini daha once elevermistir. Kwske onceden ayrilsaydiniz.Böyle biriyle neredeyse evlilik aşamasına gelmişsiniz. Terbiyesiz adam . KurtuldunuzDedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Evlenir. Buraya yazıyorum...Bacım takılar kadınındır neden verdin,kendisi senin özgüvenini görünce düşürmek için demiş çok belli..Her yerden engelle ulaşamayıp delirsin
Allah kurtarmışIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Nerelerin genişmiş anlamadımIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Vermekle iyi yapmış.Kendi malımızın hayrını gördük de kaldı başkasının.Başına çalsın altınlarıValla taki maki vermezdim b.k yesin engellerdim
Ne güzel yazmışsın canım.40 yaşında bir kadın bana göre de gayet genç bir kadındır.Ama ülkede cehalet diz boyu malesef.Üstelik bu cehaletin içinde kadınların olması da üzücü.Burdan biri benim için 45 yaşında evde kalmıştın anca koca bulmuşsun demişti.Umursanacak bir durum değil ama cahil insan çok.Konu sahibinin muhatap olduğu kişi gibi.Bence bir an önce kendinize gelin, hiç üzülmeyin, özgüveninizi toparlama ve onu her yerden silip engelleme zamanı. Böyle bir hadsiz herif kaybedilmiş değil çünkü kendisi sizin gibi 40 yaşında çıtır bir hatunu kaybetti iğrenç tavırlarıyla. Kendinden 13 yaş küçük bir kadın bulmuş ama bulmuş da bunuyor pislik. O kendi şeyine baksın.
Keşke sende ona laf etseydin, erkek işte her şeye laf buluyor bizi özgüvensizleştirmek ve kendilerine muhtaç gibi hissettirmek için, hiç takmayınIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?