Oran buran holluk gibi olmuş dedi

Yoo kalçan geniç falan degil direk oran dedi holluk gibi dedi hiçte dedigi kadar degil olsa hissederim

Bence bir an önce kendinize gelin, hiç üzülmeyin, özgüveninizi toparlama ve onu her yerden silip engelleme zamanı. Böyle bir hadsiz herif kaybedilmiş değil çünkü kendisi sizin gibi 40 yaşında çıtır bir hatunu kaybetti iğrenç tavırlarıyla. Kendinden 13 yaş küçük bir kadın bulmuş ama bulmuş da bunuyor pislik. O kendi şeyine baksın.

Onunla bedeniyle alakali hiç bir sey demedim , ama kendimi övücü şeyler soyledim bana bir bakan bir daha bakiyor diye

Onunki yeterince kalın olmadığı için böyle hissetmiş olmasın?? Eğer irtibata geçerseniz lütfen söyleyin. “Seninki yeterince büyük, kalın ve işlevsel değil. Ondan böyle hissettin” diyin, özgüven kaybının alasını yaşasın. Terbiyesiz adam.

Başlıktaki ifadeyi kullandı mı kullanmadı mı? Çünkü bu bütün dengeleri değiştirir de.

53 yaşında bir kart hovardaya şu lafları söyletmektense kuruyup gitmeyi tercih ederim
Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi

Asıl senin çükün küçük deseydin!

Yoo kalçan geniç falan degil direk oran dedi holluk gibi dedi hiçte dedigi kadar degil olsa hissederim

Bunağa bak sen, kendininki parmak gibi olduğu için ilerde onu beğenmezsiniz diye panikledi muhtemelen.
Arge de yapmış, böyle rahat kıyas edebildiğine göre.
Çok çirkin yaa.
Instada dayılandık diye hesap var, ordaki tipler gibi konuşma stili, iğrenç.
Daha iyisini bulursunuz eminim.
Onla geçmiş olsun.

Başlıktaki ifadeyi kullandı mı kullanmadı mı? Çünkü bu bütün dengeleri değiştirir de.

53 yaşında bir kart hovardaya şu lafları söyletmektense kuruyup gitmeyi tercih ederim

Kullanmış maalesef, püskül ç.klü feysbuk amcası

Ya gece gece ne güldüm holluk gibi ne demek ya

Of rezil rezil adamlar ya bunların bile ilişkileri evlilikleri oluyor şaka gibi, yemin ederim Türkiye’de erkek olacaksın her şeyi söylemeye, hakaret etmeye, öküz gibi davranmaya hakkın var. Keşke kadınlarımız en baştan hiç değer ilgi vermese şunlara…

Kullanmış maalesef, püskül ç.klü feysbuk amcası
O ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladım

Sadece cinsellik için orda olan bir kart zampara var olduğu aşikarken, konu sahibinin şimdiye kadar çoktan adamın g.üne tekmeyi vurması gerekirken bir de orasına burasına holluk gibi dedirtmiş ne diyim Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…