- 26 Mart 2022
- 221
- 92
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Terbiyesiz , saygısızzz bir adammBırak terbiyesizi. Kendinden 13 yaş küçük kadın bulmuş pörsümüş herif,bir de laf ediyor.
Yoo kalçan geniç falan degil direk oran dedi holluk gibi dedi hiçte dedigi kadar degil olsa hissederimDüşündüğüm bölge için kullanmadı o ifadeyi değil mi
Kalçan geniş falan gibi bi şey olsun Allahım nolur…
Şayet özel bölgeyi kastettiyse kendininki içinde kaybolur düşüncesindendir, havuç pipili dallama
Onunla bedeniyle alakali hiç bir sey demedim , ama kendimi övücü şeyler soyledim bana bir bakan bir daha bakiyor diye
Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dediBaşlıktaki ifadeyi kullandı mı kullanmadı mı? Çünkü bu bütün dengeleri değiştirir de.
53 yaşında bir kart hovardaya şu lafları söyletmektense kuruyup gitmeyi tercih ederim
Asıl senin çükün küçük deseydin!Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
İçimden çok şey geçiyor da burada yazmam uygun olmaz. Pis herif.Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Yoo kalçan geniç falan degil direk oran dedi holluk gibi dedi hiçte dedigi kadar degil olsa hissederim
Benim ki küçük diyememiste bok atıyor işteDedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Başlıktaki ifadeyi kullandı mı kullanmadı mı? Çünkü bu bütün dengeleri değiştirir de.
53 yaşında bir kart hovardaya şu lafları söyletmektense kuruyup gitmeyi tercih ederim
Ya gece gece ne güldümIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Of rezil rezil adamlar ya bunların bile ilişkileri evlilikleri oluyor şaka gibi, yemin ederim Türkiye’de erkek olacaksın her şeyi söylemeye, hakaret etmeye, öküz gibi davranmaya hakkın var. Keşke kadınlarımız en baştan hiç değer ilgi vermese şunlara…Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
O ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladımKullanmış maalesef, püskül ç.klü feysbuk amcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?