• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orantılı bir şekilde kilo almak için

alternatftp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
106
0
46
İzmir
arkadaşlar benim üst bedenim inanılmaz zayıf alt ise tam tersi.ne yesem popom büyüyor ne yesem bacaklarım kalınlaşıyor.ama hala kemiklerim sayılıyor:gitme: bu konuyla ilgili başlık vardı ama o başlıktaki arkadaş benimkinin tam tersi yani üstü kalın altı ince olduğu için yeni bi başlık açmak istedim.bir de oraya yazdığımda cevap gelmez sayfalrın arasına karışıp gider diye açtım.kızlar bu duruma çok üzülüyorum gerçekten orantısız bi vücut hiç hoş değil.düşünsenize bazılarnın zayıflama umudu var.zayıflayıp kıyafetler yakışacak diyorlar ama bende öyle bi durumd a yok zaten zayıfım.kilo alınca üstüm yine aynı popo arkaya doğru gidiyor.lütfen bana bişey söyleyin maddi durumum da yok :gitme:

Bence önce bi diyetisyene git o daha doğru yönlendirir.. Onun dışınta oryantele başla derim ama sadece kalça hareketleri yap.. Sadce orayı çalıştırırsan orası erir diye düşünüyorum.bilmiyorumkismile benimde kalçalarm alıyo kiloyu diğer yerler öksüz gibi bakıyo.. sırtımdaki kemikler sayılıyo alamadım bi türlüü :sinifsinif:

sporsuz işin zor canım. kilo alma takıntısı yüzünden bu işleri o kadar cok inceledim ki senelerce kendi capımda uzman oldum tabi kilo aldım da.

kilo alırken ilk popaya sonra basenler- bacaklara ve kollara en son yüze alırsınız. sen bir spor salonuna yazılırsan onlar aldıgın kiloların üste yönlenmesine yardımcı olurlar. maddi durumun yoksa bodyforum.tr adresine gir oradaki sporcu arkadaslar sana video linki verirler. (reklama giriyorsa silebilirsiniz yönetici arkadaslar özel mesaj atma yetkim yokmuş)

Son düzenleme:
sporsuz işin zor canım. kilo alma takıntısı yüzünden bu işleri o kadar cok inceledim ki senelerce kendi capımda uzman oldum tabi kilo aldım da.

kilo alırken ilk popaya sonra basenler- bacaklara ve kollara en son yüze alırsınız. sen bir spor salonuna yazılırsan onlar aldıgın kiloların üste yönlenmesine yardımcı olurlar. maddi durumun yoksa bodyforum.tr adresine gir oradaki sporcu arkadaslar sana video linki verirler. (reklama giriyorsa silebilirsiniz yönetici arkadaslar özel mesaj atma yetkim yokmuş)

teşekkürler canım ben bi bakim bu siteye..ben önce yüzümden ve bacaklarımdan kilo alırım popo falan.ama üst kısmımın hiç aldığını görmedim.gerçi çok kilolu da olmadım ama inanın kilo almaya cesaret edemedim bu orantısız görüntü yüzünden..

Back
X