ORANTISIZ ŞİDDET

evet abim hemde onun tahrik edişlerini aldırmayıp en son damlayı atıp sadece gizliden bir süre şehidimiz oluyor ddeim sadece savunma m bu yani ...

İşte o abimin zihniyeti yen Türkiye nin zihniyeti bu işte
Hımm. Yani ne dersen ne yaparsan yap değişmez o halde.
tek çare uzak kalmanız...

Hemen atanıp o evden kurtulmanızı canı gönülden diliyorum. Abinizi de birini tutup tekme tokat, yermisin yemez misin...

darp raporunu alsan elinde dursa
olmazmı

hiç bir insan hiç bir şekilde el kaldırılmayı dahi haketmez

ki çok fazla bunlar

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah atanırsın.

Teşekkür ederim . Bakalım gelin yapacak .. 6 ayda telefondan tanıyıp 2 kez canlıdan gördüğü adamla evlenmeyi göze alıp taa uzaklardan gurbete geliyorsa ...kendini farklı tanıtmış bir adam .. Çok merak ediyorum neler olacak.. Onun mantığını değiştiren de o gelin zaten ...Abim ailemize düşman ters ... Biz değersiz... Hani karısı oldu mu kimseye ihtiyaç yok abim için ... Kimseyle görüşmeyecek gelin hanım ..Biz ahlakını bozarmışızı.. Yanına erkekleri oturturmuşuz...

Ama artık canım ailem devirleri kapandı bende ... Artık bu günden sonra çok şeyler değişcek .. Onun dügününe de gitmeyeceğim..

yarin o nisanlisi eve bastirmayinca anneni anlar senin kiymetini.
o zamanda sen yumusama.

darp raporunu alsan elinde dursa
olmazmı

hiç bir insan hiç bir şekilde el kaldırılmayı dahi haketmez

ki çok fazla bunlar

çok geçmiş olsun

Enerjelirini benden çıkardılar herhalde .. Tüm streslerini benden aldılar .. Ki zaten bende psikoiloji kalmadı 40 gündür kontenjan bekliyorum kafayı yiyeceğim ... Bizim aile ne gezer ne tatil yapar ..Sadece yemek yer su içer tuvelete gider uyuruz . Farkında bile değiller bunaldıklarının ....

Teşekkür ederim sağolun .

inşALLAH atanısın bölün ne puan kaç

Eğer kanuni haklarını kullanmamayı tercih ediyorsan yani darp raporu alıp şikayetçi olmayı vs .. Yapacağın en akıllıca şey bu dengesiz ortamdan kendini soyutla zaten onu yapıyorsun biliyorum ama dahada görünmez olman lazım demekki Abi'n hiç dikkatini çekmeden yaşayacaksın umarım en kısa sürede kurtulursun ordan 1 elin 5 parmağı bile bir değil herkes istediği partiyi tutar destekler ama Abi'n dengesiz bir dönem A partisini sonraki dönem B partisini tutabiliyor hemde taban tabana zıt partileri demekki dengesiz ciddi anlamda aman diyorum görünmez ol o evde yada devlet koruması altına gir yaşın büyükse bile farklı seçenekler sunuyorlar 0212 656 96 96 Nolu telefondan bilgi alabilirsiniz burası aile içi şiddete son yardım hattı

Atamayi, snavi, sonucu falan niye bekliyorsunuz ki? Yani kücükte degilsiniz, 28 yasinda kendi ayaklarinizin üzerinde durabilecek kapasitede olmaniz gerek... Girin bi ise kurtulun o evden... Bide niye sikayet etmiyorsunuz ki? Ne vicdani allah askina, onlarda vicdan varmi? Bu kadar saf ve iyi kalbli olmayin, vurun öldürün demiyoruz ama kendinizide ezdirmeyin, tekme tokat dövmek nedir yaaaaaa, sebep ne olursa olsun dayak kimsenin hak ettigi bisey degildir... Bi silkelenin kendinize gelin, bunlari cekmek zorunda degilsiniz, onlar size acimiyorsa, siz onlari hic düsünmeyin.... Bile bile baska bi insanida bu atese atmayin yazacaktim ama, en son Gelin hakkindaki yorumunuzu gördüm, oda masallah az degilmis, eee kendi düsen aglamaz diyceksiniz onada... Ama ne olur siz daha fazla katlanmayin bu zulme, atanmayi falan beklemeyin, kurtulun o evden, bulun bi is, kuru ekmek yemege paraniz olsun ama huzurunuz olsun, kendinize yeni, güzel, huzurlu, siddet olmayan bi hayat kurma zamani gelmis hatta gecmis bile....Allah yardimciniz olsun...

Aynı evin içinde ...

Babam sofraya çağrıyor

Ben nasıl yemek yicem .. Sofraya illaki oturulur bizim ama

Keşke o kavgaya annem karışmasaydı ... Bu kadar da büyümezdi .

Babam kalp krizi geçirmişti . Ya şimdi keskin hareketler de yapamam . Sorumluyum düşünmeden davranamam.

Ah be canım onu hiç dişünmedin mi ?

Bu gün bile kafamı dağıtmak için çektim gittim .

Bir daha bu eve giremezsin . Baban almaz. Onlara göre benim bir gün dışarıda kalmam kendimi ifal ettirmem tecavzüe uğramam demek .. Namussuz ...O..... puyum ..

Atanabilecek durumdayım şuan hemen hemen ....10 Eylül de ayrılacağım Allah nasip etmiştir işallah ... Kendimi bulurum artık .... Ama bir yandan iyi yanından bakıyorum . Özlemem hasret çekmem .

Sizin evde herkes sinirini senden çıkarıyor anlaşılan. Atanana kadar evde sessizleri oyna. Seni kışkırtsalar bile sesini çıkarma. Tamam siz haklısınız de geç. Madem polise gidemiyorsun bari dayak yememeye çalış. Bir an evvel atanırsın inşallah, Allah yolunu açık etsin.

Keşke rapor alsaydınız,küçümsenecek bir olay değil anlattığınız. İnşallah atanırsınız onlardan uzak bir şehire.. Atanamazsanız da başka bir iş bulun çalışın.

Ne derseler desinler, inanin onlarin dayagindan daha az acir... Yapmayin bunu kendinize, kiymet bilmeyene kiymet vermeyin, kim olursa olsun... Bu hayata bidahami geleceksiniz, yada bu hayatta yasamak istedikleriniz bumu? Insallah atanirsiniz ama olmassa kendi basinizin cagresime bakin kimsenin me dedigide umrunuzda olmasin, bu sizin hayatiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…