buketcan hadi gel bebeğimmm Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2011 309 1 46 İstanbul 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #21 çok tatlııı sevimliiii x)
I izell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 742 7 68 Antalya 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #22 buketcan .!.: çok tatlııı sevimliiii x) Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım..
tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 5.526 2 156 Antalya 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #23 çok güzel olmuş...pembiş pembiş ...güle güle kullanın...
giz09 Muffinim geliorrr Kayıtlı Üye 3 Eylül 2009 4.496 8 358 Muğla 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #24 çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)
çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)
I izell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 742 7 68 Antalya 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #25 tatlırüya .!.: çok güzel olmuş...pembiş pembiş ...güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim....
tatlırüya .!.: çok güzel olmuş...pembiş pembiş ...güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim....
I izell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 742 7 68 Antalya 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #26 giz09 .!.: çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :) Genişletmek için tıkla... evet pembe çok tatlı duruyor...benimde her gelen soruyor..çok beğeniyorlar.ellerine sağlık sizinde. güle güle kullanın
giz09 .!.: çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :) Genişletmek için tıkla... evet pembe çok tatlı duruyor...benimde her gelen soruyor..çok beğeniyorlar.ellerine sağlık sizinde. güle güle kullanın
keyfikeyf Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2010 556 2 116 Ankara 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #27 ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:
ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:
I izell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 742 7 68 Antalya 8 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi izell #28 keyfikeyf .!.: ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.ben uzun zamandır kullanıyorum.çok memnunum.makinayada atıyorum.ama 40 dereceye.otuzdan yapışma olmadı.belki yengeniz yüksek dereceye atmistr.çeyiz için yapicaksaniz Dink'i iple yapmanızı tavsiye ederim.harika oluyor.
keyfikeyf .!.: ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.ben uzun zamandır kullanıyorum.çok memnunum.makinayada atıyorum.ama 40 dereceye.otuzdan yapışma olmadı.belki yengeniz yüksek dereceye atmistr.çeyiz için yapicaksaniz Dink'i iple yapmanızı tavsiye ederim.harika oluyor.