• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ordulular lütfen okuyun!!!

melek23

bebeğim gel artık
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
442
0
96
Ordu
arkadaşlar ben bir yıllık evliyim evlenmeden önce çalışıyordum ama evlenince şehir değiştirdiğim için işimden ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi iş bulamıyorum orduda yaşamaktayım orduda yaşayıp bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım lütfen yardım edin.benneyaptımki :uhm:

okadar zor durumdayım ki ne yapıcağımı şaşırdım en sonunda burdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim allahtan ümit kesilmez bazen herşey üst üste geliyormuş gibi sanki herşeye ağlıyorum artık çok bunaldım .bizim çocuğumuz olmuyor düğünümümüzü kendimiz yaptık eşimin ailesi yardım edicez demiş 1 bilezik parası bile ödemediler düğünte biriken paraları takıları hep sattık yine bile 3 milyar açığımız kaldı onuda 1 senede kapattık eşim azosper o yüzden tek şansımız tüp bebek oğlum biz yardım edicez tedavi olun dediler eşime surat yaptı annesi arayıp sormadı evlat işte onlarda yardım edicek diye umutlanıp 5 milyar kredi çekti 2,5 ta faizi 7,5 milyar geçen ay tedavimiz bitti ama tüp bebek tutmadı malesef ve yine hüsran yardımda etmediler işte bulamıyorum heryere başvuru yapıyorum çoğu yer evliyim diye tercih etmiyor ne yapıcağımı şaşırdım artık

canım ben samsundayım..bizim şirketimizin ordu showroomu var.plaza açılacak ama sanırım baharı bulacak..plaza açılacağı zaman sana buradan haber versem gidip başvuru yapsan..
şu an yapılan tüm başvuruları utanarak söylüyorumki sallamıyorlar..

allah yardımcınız olsunnnnnnnn herkes dertli inşllah en yakın zamanda çocuğunu alırsın kucağına allahtan umut kesilmezzzz

Back
X