Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ORGANICUM Kullanıcıları buraya Lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
şampuan- saç kremi- maske üçlüsü kullandım.
sonra verdiğim paraya acıdım.

arkadaşım doğal zeytinyağı saça zarar vermez ,şişelenip satılan zeytinyağları markası ne olursa olsun ,işlem görür,katkılıdır,asidiyle oynanır ,o yüzden cilde ve saça zarar verir.organik morganik diyoruz ama piyasada organik ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey.

organicumu bende uzun bi süre kullandım. hiç bir faydasını görmemekle birlikte o keskin portakal kabuğu kokusuna da tahammül etmek zorunda kaldım

Kızlar bende organicum kullanıyodum 1şişe bitirdim.Ama hani saç yağlanınca derisi kokar ya saçlarım öyle kokuyodu.Onun dışında her şeyinden memnundum.Bende o yuzden bi daha almadım.Pyhtonun yağlı saçlar için olanını aldım ama saçımı hiç iyi temizlemiyo.Üstelik deli gibi kaşınıyo.Dipleri kurudu mu acaba diyorum ama yağlı da duruyo.Napıcam bana yardım ediin

Merhaba yeni üye oldum buraya. Saçları ile bozmuşlardanım bende. Şöyle gür ve sağlıklı saçlarım olsun istiyorum. Aslında gayet sağlıklı ve palak saçlarım var onları korumak için organik ürünlere döneyim dedim. Kendimi yap boz tahtasına çevirdim. Organıcum u sertifikalı ve %95 organik bir ürün olduğu için aldım ama daha kutunun yarısındayım. Saçlarımda kepeklenme başlamış bugün farkettim. Normalde yağlı ve siyah saçlıyım kepeklenme artarsa çok sırıtacak bende. Şişeyi bitirmeli miyim diye düşünüyorum.Hayatımda hiç kepek problemi yaşamamıştım daha önce. Şaşkınım

Merhabalar, yeni üye oldum ben de. Hanımlar, ben de saç dökülmesinden muzdaribim son 2-3 aydır Saçlarım her zaman ince telli ve zayıftır zaten genetik ama son aylarda aşırı dökülme başladı ve dermatologa gittim. Tavsiyesi üzerine Organicum Yağlı Saçlar için olan (yeşil) şampuanı aldım. Henüz 3-4 kere yıkamışımdır ama şimdiden dökülmesi baya baya azaldı ve sanki saç tellerini havaya kaldırdı. Belki ben öyle inanmak istiyorum diye psikolojik etki yapmıştır diyordum ama dün ne kullandığımı hiç bilmeyen bir arkadaşım bile söyledi "saçların havalı duruyor" diye Henüz çok yeni ama zaman geçtikçe bilgilendirmeye devam ederim.

Organicum saç dökülmesini durdurduğu gıbı kepeği de bitiriyor kremide hem uygun fiyata hemde diplere de uygulanıyor praben silikon yok sıkıntı heryerde yok eczanelerden alabiliyorum

Yaklasik 1 senedir kullanmadigim sampuan kalmadi saclarm kötü degil ama biraz sönük gibi hic dolgun durmuyordu hacim sampuanlari cok elektrik yapyordu ve kiriklarimi belli ediyordu.Eczacim sac analizi sonucu kuru oldugunu soyledi ve organicumu tavsiye etti bende aldim ilk kullanimimda cok korkmustm cunku o kadar dolasmislardi ki oturdum 1 saat nasil taricam diye dusundm sonra taradm sasirdm tabi hemen açılmasına gorundugu gibi dolasik değillerdi kuruttum ettim gayet memnun kaldm istedigim hacime kavuştum ilk kullanimda yorum yapmak olmaz tabi ama suanda memnunum bakalm insallah bu memnunlugm devam eder :)

Güncellemeee..

10-15 gündür kullanıyorum şampuanı başlarda çok memnun kalsamda şimdi memnun değilim, sanırım kutuyu bitiremeyeceğim

saç diplerimde kaşıntı, ve kafamda fındık büyüklüğünde bi sivilce çıktı, dökülmesinden hiç bahsetmiyorum bile. Daha önce hiç dökülmeyen saçım şimdi farkedilir bi şekilde dökülüyor her yer benim saçım
Saçımın elektriklenmesi ve sönük durması yeniden devam ediyor doğal şampuan kullanmak çok istiyorum ama sanırım başka şampuan denemeliyim..

canım benimde seboreik var bir de kaşıntı ve kepeklenmede aynen yaptı bunun yağlı saclar icin olanı ..1 kutu bitirdim ki icine cam terebentin, badem yağı ve z.yağı da ekliyordum ..yağ kürü de yapiyordum gene de kepek ve dökülme oldu ..ne önerirsiniz alternatif ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…