Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ORGANICUM Kullanıcıları buraya Lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

katkın için teşekkür ederim. bi şampuan deyip geçemiyoruz. insan ümitleniyor işte.

bende kullandımkutunun sonuna gelmekteydimki saçlarımın diplerinde sivilceler çıkmaya başladı aşırı kuruluk ve kaşıntıda cabası..ben bitkisel şampuanların hiç birine güvenmiyorum bununla ilgilide bir topik açmıştım gördüysen...sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılıyo hepsini kullanabiliyomuyuz rahatça...vücudumuzun hangi bitkiye ne reaksiyon vereceğinide bilmiyoruz kendimizi resmen deneme tahtası yapıyoruz...ela arkadaşıma katılıyorum hiç bi şampuan dökülmeyi önlemez ama dökülmeye sebep olur...sokaktaki kimsesiz çocuklar bitkisel şampuanmı kullanıyor yada temizliğine çokmu özen gösteriyor ama hep diikatimi çeker fırça gibi saçları var hepsinin...bence önce kan değerlerine baktır içten bi problem olabilir yada genetikde olabilir çok fazla kafana takma bence stresde en büyük etkisi ben şuan blendax kullanıyorum valla hepsinden daha memnunum...

yazdığın için teşekkür ederim. psikolojik tramvalar geçirdiğim dönemler oldu, kan tahlili yaptırdım, herhangi bir eksiklik yok Allaha şükür. Ama moral çöküntüsüyle kaybettiğim saçlarımı tekrar kazanamadım. Saç derim problemli. o yüzden de bitkisel bi şampuan kullanmak istiyordum. Saçında sorun olmayan bi insan kafasına ne sürerse sürsün dökülmez. bizim gibi hassas olunca, mecburen ürün tercihimizin iyi olması gerekiyor. Piyasa ürünlerini bi daha kullanmayı istemiyorum.
he bide şu var arkadaşlar belki saçlarımız önceden bu tip şampuanlara olumsuz sonuç vermiyordu. ama yaşımızda ilerliyor. tüm hücrelerimiz ağırlaşıyorlar, 18 yaşındaki bi kız gibi hücre yenilenmesi yirmili yaşların sonlarında azalıyor tabi değil mi.

valla tatlım sana ne desek boş kendin kullan gör inş iyi gelir.isteyen herkesin saçı güpgür olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhsositososito

Canım ben çok ürün denedim uzun zaman oldu sadece Organicum mavi şampuan ve mor kremini kullanıyorum, kime dediysem aldı çok memnun kaldı

selam arkadslar ben organıcumu yazın kesfettım bu sıtede aldım once dedımkı aman bosuna para verdım yıne hıcbı etkısı yok ama 1 ay sonra falan bı baktım dokulme durmus neyse bı guzel 1 kutu bıtırdım sampuanım bıttı bende hemen gıdıp alamadım evde komılı zeytınyaglı vardı 3 5 kere onu kullandım aman allahım saclarımı basladı yıne dokulmeye hemen gıttım organıcum aldım kullanmadan oncede zeytınyagı bepanten ampul yaptım beklettım sacımda gırdım banyoya basladı yıkamaya ama 2 dkk sonra aglamaya basladım dedımkı herlade sacıma yanlıs bısey surdum ve kel kalıyorum arkadaslar sacım resmen butun butun dokuldu yanı ole tel tel degıl sankı bıyerden tutmusumda makasla kesmıısm gıbı dokuldu sanırım kafamdan sacım kadar bı sac cıktı kel kaldım dedım moralım nasıl bozuldu anlatamam yarın organıcum ıle yıne ykıcam 2ç kutum bakalım buda gecırcekmı dokulmesını ama su bı gercek sacı kurutuyor bıraz kı benım sacım zaten kuruydu su an yaglı bakım yapıp organıcum kullanmama regmen sacım katır kutur 3 5 yıkamamdan sonra baklaım nolcak ama anlamdıgım yaglı bakım yapınca sacım nıye o kadar dokuldu yemın ederım heralde dedım ben zeytınyagı dıe amaonyak falan surdum ve saclarım yandı doluluyo olmaz bole bısey sımdı 2ç kutu napcak bakalım

Hepinize selamlar..
Geçen gün sağlıkçı bi arkadaşıma gittim, konu açılınca bahsettim şampuan durumundan. dedi ki çevremden kullananlar var, memnun olduklarını duyuyorum dedi. Saçının dibinde kuruluk kepek yağlanma gibi şeyler varsa, deri tıkanıyor nefes alamayıncada , nefes almak için saçı bırakıyor, tabi yoğun dökülmeler oluyor dedi.
zaten biliyorsunuz iyice kararsız kalmıştım. o kadar kaliteli şampuanlardan da kullanıp bi değişiklik görememiştim
bana fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ne yapayım en sonunda gittim aldım, eczacıda büyük ihtimalle memnun kalacaksınız tercih edilen bi ürün dedi. bilmiyorum artık aldım geldim. bide mor kremini aldım. saçı yıkarken çok güzel köpürdü biraz bekledim öyle duruladım. durulayınca gıcırdadı kafam. Yani arkadaşların çoğu kurutuyor diye yorum yapmış ya, o konuda haklı olabilirler. çünki iyice temizlemişti bide slikon yok ya içinde, onun için gıcırdatıyor olabilir.
sonra havluyla saçlarımı az bi sıkıp fazla suyu aldım. ve bakım kremini uyguladım iki dakka dairesel hareketlerle uygulayın diyor. onuda yapıp duruladım. hakkaten kadife gidi oldu durularken. Normalde bitkisel şampuanlardan sonra saçlar yoluk yoluk duruyor ama kremini kullanıca yumuşacık hareketli oldu saçım. saçlarım dalgalı, kuruyunca alt kısımların buklelendiğini gördüm. uzun süredir böyle bişi olmuyordu saçlarımda :) tabi ilerde nasıl bi etkisi olur bilmiyorum , şu an için beğendim. sedece şunu söyleyebilirim. bence şampuan , bakım kremiyle bi araya gelince daha etkili olacak çünki saç diplerinin ve saçın kuruluğu kalmıyor o zaman. kafa derisindeki gerginliği rahatlattı.
kullanmaya devam ettikçe ayrıntıları size yazıcam arkadaşlar. hepiniz sağolun

Tekrardan selamlar..
Arkadaşlar bi haftadır bu şampuan ve kremini kullanıyorum.
şu an için bi şikayetim yok. şampuan yumuşak formüllü ve kolay köpürüyor. saça yaymak zor olmuyor. çünki biliyorsunuz köpüremeyen bi şampuanı köpürtelim derken saçı daha çok yıpratıyoruz farkına varmadan.
şu an için kafamda kaşıntıda yok ama bazen oluyor yine. tabi şampuandan sonra saçların suyunu hafifce sıkıp bakım kremini uyguluyorum her seferde. bence saç derisi bunu kullandığım için rahat. çatır çatır kurumuyor. iyice duruluyorum, havalardan dolayı kurutma makinesini uzak tutarak kurutuyorum uclarının zarar görmemesi için diplere ve enseye tutuyorum makinayı. bide sadece parmaklarımla hafifçe açmaya çalışıyorum taramıyorum
belki biliyorsunuzdur arkadaşlar. banyodan sonra saç ıslakken yada nemliyken taramamak gerekiyormuş. saç kökleri henüz yumuşak olduğu için çok saç dökülürmüş. bunuda dikkate almak lazım. ben önceden tarardım. bi lavabo saç dökülürdü. şimdi parmaklarımla açınca hiç değilse daha az geldiğini görüyorum.
yalnız bi dezevantajı var diyebilirim. saçlarım iki günde yağlanıyor. zaten iki günde bir yıkamakta normaldir herhalde.
bide ben bu şampuanı ilk aldığım gün zeytinyağlı sarımsak uygulamıştım saçlara. sonrada bu şampuan ve bakım kremini kullanmıştım. şampuanlarken sarımsağın kokusu vardı ama çok samimi söylüyorum daha kremlerken koku kalmadı. sonrada kremin kokusu kaldı zaten. bu anlamdada hoşuma gitti. çünki o sarımsaklı bakımı bi süre yapmak istiyorum ve kokusu her ne kadar kalmasada insan evli olunca tereddütte kalıyor. eşim saçlarıma yaklaştığında acaba tiksinir mi diye içten içe kendimi yiyorum.
şimdilik bu kadar canlarım..

Benim de yaz dönüşü saçım çok döküldü eczacım Organicum verdi önce korka korka kullandım ama sonra baktım kaliteli doğal bir ürün. Kremi zor bulunuyor her eczanede yok.

Ben bu tür ürünler konusunda pozitifim, zamanla aynı yurtdışında olduğu gibi buradada yaygınlaşacaklar, sadece kozmetik değil gıda, tekstil, mobilya malzemeleri vb. alanlarındada doğal ve organik ürünlere geri dönüş başlayacak.

Her ailede kanserli biri var, zamanla özellikle kadınlardan başlayarak bilinçlenme gelişecek bizler erkeklerden daha analizci, detaycı ve sabırlı olduğumuzdan daha doğal ve katkısız yaşam moda olacak.

Hatırlarsınız katalizörlü arabalar geldiği halde kurşunsuz benzin avrupadan yıllar sonra bize gelebildi, bahane olarak buradaki rafinerilerin teknoloji eksikliği gösterildi, ama en sonunda geldi ve kanser vakaları sayısına etkisi oldu. Buradada fren balataları artık asbest içermiyor.

Organik tarım GDO nun tam zıttı, zamanla organik ürünlerin kullanımı yaygınlaşacak belki GDO ürünlerin girişi ve üretimi aynı AB ülkelerinde olduğu gibi bizdede tamamen yasak olacak ve ağır cezalar gelecek.

Çocuklar için endişelenmemek mümkün değil, inşallah ömrümüz bunları görmeye yeter..

organicum a başlayalı çok olmadı ama çok güzel saçımda kimyasal olmadığını bilmek hatta hissetmek çok güzel.saçlarım önceden çok dökülüyordu şimdi biraz azaldı ama organicummu etki etti yoksa kullandığım diğer ilaçlarmı bilmiyorum ama kesinlikle organicumu bırakmam artık.

Organicum silikon paraben içermeyen tam doğal bir ürün zaten içinde doğal yağlar var mavi şampuan mor krem ikisi çok etkili

kullandığımdan bu yana saçlarımın dipleri yukarı kalktı. önceden kafa derime çok yapışık gibi duruyordu. şimdi bi havalandı sanki. saçlarımı bi o tarafa atıyorum bi bu tarafa. önceden nerde.. ama çabuk yağlanıyor işte.. acaba kremi sadece uçlarına mı sürsem ?? fisfisfis

vallahi kim ne derse desin ben coook memnunm henüz 1 ayım bitti ama saclarım eskisine göre iii gercekten benim gibi bireine iii sonuclar verdise arkadaslar. fazla saclarımla da oynamıorum estra bakımlar saçın dengesini daha cok bozuyor benim saclarımı daha da inceltti yaglar.:umursamazpuyorumnanaktan

bende artık değiştirmeyi düşünmüyorum kızlar. eşimde kullanıyor,beğendiğini söylüyor. önceden küvetin her tarafında eşimin dökülen saçları yapışık olurdu. kendi dökülmemle beraber bide eşiminkilere üzülürdüm. şimdi öyle küvetin etrafı saçla dolu olmuyor Allahımıza sonsuz şükürler olsun..

Doğrudürüst bir ürün, ben çok uzun süredir banyomdan eksik etmedim Organicum un kremide süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…