Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ORGANICUM Kullanıcıları buraya Lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok sıradan bir ürün canım saç dmkülmemei zerre kadar azaltmadı.
dermokil almıştım şimdi onu kullanıyorum o bile çok daha güzel organicumdan.

cnm uzun zamandan beri almayı düşündğüm bi şampuandı şimdi seninde bu memmunsuzluğundan dolayı ortada kaldm alsammı almaSammı zemuszemus qerci memmun olanlarda var senin qibi olmayanlarda var...

cnm uzun zamandan beri almayı düşündğüm bi şampuandı şimdi seninde bu memmunsuzluğundan dolayı ortada kaldm alsammı almaSammı zemuszemus qerci memmun olanlarda var senin qibi olmayanlarda var...

Kişisel bakım ürünleri herkeste farklı sonuçlar veriyor işte canım.
Ben de çok merak ediyordum aldım hevesimi, sende 1 kere alıp dene istersen 19 lira çok da pahalı değil, ama bir daha almayacağım kesin.

Merhaba, sitede saç dökülmesinden şikayet eden herkese soruyorum: tiroidinize hiç baktırdınız mı? Baktırmadıysanız mutlaka baktırın. Ben hayatım boyunca saçından pek sorun yaşamamış biriydim( beyazlaması dışında) ama çok dökülmeye başlamıştı. Yorgunluk halsizlik derken doktora gittim ki hastaymışım, dışarıdan tiroid hormonu verdiler daha yeni toparlanıyorum. Umarım yoktur ama baktırmadıysanız baktırın

bende organicum mağduruyum cilt bakımı için gittiğim eczacı eşantiypn olarak vermıstı kullandım cok ıyı geldı sac tellerım kalınlaştı sonra gıttım şampuanın kendısını aldım yaklasık altı yedi aydır kullanıyorum kullanmaya basladıdımdan berı saçlarım oluk oluk aktı açılmalar oldu tabi ben sampuandan olacagını dusunmedım ve sampuanı bırakıyım dedım bı bıraktım ve suan daha ıyı tavsiye etmiyorum arkadaşlar.ilk iyi geliyor ama sonra mahvediyor.

ben memnun sayılırım.saçı güçlendirdiğini düşünüyorum.ama sürekli kullanmayacağım.ara ara saçımın kozmetik şampuanlardan ve kimyasallardan arınması için almayı düşünüyorum.ama saçı daha az temizlediği ve daha çabuk yağlandırığını düşünüyorum.onun için sürekli kullanmam.

bewnce çok kalıteli bi şampuan.. dökmeden temızlıyor..

ben yeşil olanından kullandım ve maalesef saçlarım hiç dökülmediği kadar dökülmeye başladı hiç memnun kalmadım tavsiye etmem

Organicum'un yağlı saçlar için olanından eczacının dolduruşuna gelip kullandım. Saç derimde yaralar açtı ve kepek yaptı. Dökülmesi daha da arttı. SLS olmadığı için organik diyorlar ama als var. Bence kötü bir şampuan, kutuda kalanı tuvalet temizliğinde falan kullanmayı düşünüyorum.

Ben yaklaşık 3 aydır organicum kullanıyorum. İnan bana ben böyle bi şampuan görmedim. O kadar memnunum ki... Saç dökülmem aşırı arttığından beri 2-3 şampuan değiştirdim. Organicumda kaldım çünkü gerçekten dökülmemi inanılmaz azalttı. Zigavusu o kadar övdüler,aldım ama saçımı daha beter döktü. Ayrıca kafamda yara falanda çıkmadı. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Şu sıskunlar bitsin birazdan da maskesini sürüp yatacağım. Tüm gece saçta kalabiliyormuş aradım sordum yetkililerine. Bence süper bir şampuan

bende 2 aydır şampuan ve saç kremini kullanuyırum. daha önce john frieda kullandım uzun süre şaç diplerimi yağlandırdı. değiştirim dedim organikmiş madem dedim.
memnun kaldım. röfleri saçlarım eski doğla dalgasına kavuşuyor sanki. dün maskesini de aldım ama nasıl kullanıcam hiçbişi yazmıyor. banyodan çıkmadan mı yoksa maskeyi yapıp saçımı yıkamam mı gerekiyor ?

Ben bir buçuk yıldır organicum kullanıyorum, şampuanını, kremini ve saç maskesini. biri olmadan diğeri olmuyor, bu kesin. evet, piyasadaki diğer şampuanlara gibi saçı ipek gibi yapmıyor ama organik ürünler arasında tek beğendiğim de bu şampuan oldu. vazgeçemiyorum. kokusuna bayılıyorum. ilk kullanmadan itibaren saç dökülmem durdu. kuaförler sürekli hangi şampuanı kullandığımı soruyor (çok fazla yeni çıkan saçım varmış)
Arkadaşlarıma katılıyorum, her ürün herkeste aynı sonuç yaratmaz. Ama ben içeriğindeki yağlardan dolayı ürüne güven duyuyorum. öyle işte :)

Şaşırdım valla denemek istiyordum arada kaldım... kimi çok memnun kimi kafamda yara çıkardı resmen......herkeste farklı etki en iyisi deneyip görmek..

ince telli, dipleri yaglı-uçları kuru saçlarım oldugu için dogru şampuanı bulana kadar çok ürün denedim. bi ürün başlarda iyi gelse sonradan etkisini kaybetmeye başlıyodu genelde. ama organicumu son 4-5 aydır kullanıyorum ve inanın çok memnunum ki benim seboreik dermetit sorunum da var. kullanmaya başladıgımda saçlarım aşırı dökülüyordu ayrıca (sebamed ve prozinc çözüm olmadı o sırada) oluk oluk geliyodu elime... önce yeşil şişeyle başladım, ilk kullanımdan itibaren azalmaya başladı dökülmem. saçlarım ipek gibi oldu diyenlere katılamayacağım, benim gayet karman çorman oluyor :) doğal ürünlerde öyle olur zaten genelde, yadırgamadım o yüzden. saçlarım dediğim gibi ince ve dökülmeye meğilli, güçlendiğini de hissediyorum. seboreik dermatitde de azalma var, daha az kaşınıyor saç diplerim, elime daha az geliyor o sivilcemsi lanet şeyler :) kafamda yara yaptı yazanlar olmuş, ilginç geldi bana. yara yapıcak bi etken madde olduğunu sanmıyorum içimde.belki farklı etkenlerden olmuştur o.her şeyi de sampuanlardan bilmemek lazım, şunu kullandım dökülmeye başladı falan.. evet, şampuan da yapabilir ama açıklması her zaman o kadar basit olmayabiliyor bu işin.
şimdi mavi kutudan devam ediyorum ve kremini de aldım. daha az karışsın diye maviye geçtim, deniyim, değişiklik olsun diye. kremi besleyici gibi ama hala zor açılıyor saçlarım. saç açmaktan ziyade beslemek gibi bi amacı var sanırım. fiyatlar da iyi bence ürün kalitesine göre. benim güvenimi kazandı neticede.

tüm setini aldım ama pek memnun kalmadım,saçlarımı açmak yerine karman çorman dolaştırıyor,tarayacağım derken daha çok dökülüyor.yara falan yapmadı bende ama saçlarım böyle tülü tülü oldu...

ben ilk çıktığı zamanlar bir kaç yıl kullandım. saç dökülmeme pek bi faydası olmadı ama organik olduğu için başka birşey almak istemedim. o zamanlar saç kremi falan yoktu, sadece şampuanı satılıyordu. en son kullandığım kutunun sonu çökelti olmuş, köpürmedi ve görüntüsüde kötüydü. mail atıp durumu anlattım, baştan savarcasına cevap yazmışlar neredeyse beni suçlayacaklar şampuanı her kullanımda çalkalamalıymışım. o zamandan beri almıyorum sanırım 2 sene oldu.

Canım derinin bakımında önemli. Organicum benim de saçımı öyle yaptı. Bioplasta. Kesinlikle önermiyorum. Saç derini beslemen gerekiyor. Ozonlu z.yağlı şampuanları öneririm. Saç çıkarmaz ama kuruluk problemini ortadan kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…