Hiçbir numarası yok bu şampuanın.
Boşuna para verdim o kadar...
cnm sen memmun kalmadnmı CADIARZU
Çok sıradan bir ürün canım saç dmkülmemei zerre kadar azaltmadı.
dermokil almıştım şimdi onu kullanıyorum o bile çok daha güzel organicumdan.
cnm uzun zamandan beri almayı düşündğüm bi şampuandı şimdi seninde bu memmunsuzluğundan dolayı ortada kaldm alsammı almaSammı zemuszemus qerci memmun olanlarda var senin qibi olmayanlarda var...
Merhaba, sitede saç dökülmesinden şikayet eden herkese soruyorum: tiroidinize hiç baktırdınız mı? Baktırmadıysanız mutlaka baktırın. Ben hayatım boyunca saçından pek sorun yaşamamış biriydim( beyazlaması dışında) ama çok dökülmeye başlamıştı. Yorgunluk halsizlik derken doktora gittim ki hastaymışım, dışarıdan tiroid hormonu verdiler daha yeni toparlanıyorum. Umarım yoktur ama baktırmadıysanız baktırınPantogar kullandım ama bi faydasını göremedim.
Karanfilli su derken, demleme yöntemiyle elde ediliyor sanırım öyle değil mi..
Yağ içeren bakımlardan sonra yıkarken daha aşırı saç dökülmem oluyor. hayretler içersinde kalıyorum. onun için o bakımlara elim pek varmıyor doğrusu..
bewnce çok kalıteli bi şampuan.. dökmeden temızlıyor..
Arkadaşlar diğer topiklerde okuduğum kadarıyla kimisi gerçekleri, kimiside reklam amaçlı yorumlarını yazmış. konu allak bullak olmuş.
Şimdi siz değerli K.K üyelerinden şunu rica ediyorum.
Ne olur dostlar, kullananlar gerçek yorumlarını yazsında bizde neyin gerçek olduğunu bilelim artık.
Bu topiği reklamcılara kaptırmayalım. Lütfen çok rica ediyorum olaya tarafsız bakarak gerçek bilgilere ulaşalım. Dökülmeden çok muzdarip olmuş biri olarak, tüm aynı durumu yaşayan arkadaşlar adına, bu ürünü kullananlardan fikir istiyorum.. :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?