Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ORGANICUM Kullanıcıları buraya Lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar diğer topiklerde okuduğum kadarıyla kimisi gerçekleri, kimiside reklam amaçlı yorumlarını yazmış. konu allak bullak olmuş.
Şimdi siz değerli K.K üyelerinden şunu rica ediyorum.
Ne olur dostlar, kullananlar gerçek yorumlarını yazsında bizde neyin gerçek olduğunu bilelim artık.
Bu topiği reklamcılara kaptırmayalım. Lütfen çok rica ediyorum olaya tarafsız bakarak gerçek bilgilere ulaşalım. Dökülmeden çok muzdarip olmuş biri olarak, tüm aynı durumu yaşayan arkadaşlar adına, bu ürünü kullananlardan fikir istiyorum.. :1ninca:

ben yeni kullanmaya başladım.. şuanda çok memnunum.. ama siteden bi arkadaş uyardı beni... 15 ay kullandım kafamda yaralar çıktı dedi.. ben yine de kullanıcam.. dökülmeyi de azalttı hemen.. kardeşlerim de çok beğendi.

insan tereddütte kalıyor... çeşitli yorumlar olunca... reklammı karalamamı die..

selam cnm seni çok iyi anlıyorum bende bu forumun fazgeçilmez üyelerinden biriyim hele saç dökülmesi alanının.tam 15 ay organıcum kullandım ilk zamanlar zararsız bitkisel portakal kokulu iyi hissenimi versede zamanla saç diplerimi kuruttu ,yaralar çıktı,ve dökülmem zaten vardı şiddetlendi.inan şampuanların saç dökülmemesinde hiçbir payları yok ama dökmede çok payları var.15 ay onu kullandıktan sonra doktora çıktım yaralar için kepek şampuanı kullandım bitti derken eski zamanlardaki şampuanım olan panteni kullanıyorum kafamdaki yaralar azalıyor hissediyorum.gerçek kullanmış bir kişinin ağzından duyman için yazdım.

ya ben de kullanıyorum. aşırı saç dökülmem vardı. minoksil priorin,ve zinco yu birarada kullandım. ama organicumdaki azalma hiçbirşeyde olmadı. 1 aydan fazla oldu kullanıyorum inan çok memnunum .diğer ilaçlara ayda 100 tl veriyorum ama organicum gibi olmadı hiçbiri. bence dene azaltırsa dökülmeyi devam edersin.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ela diğer topikteki yazılarını okumuştum ama inan çok allak bullak oldum
aynı senin gibi saç diplerim şu anda kuru. aslında kuru mu yağlı mı tam anlamış değilim. geçende yakından bi baktım duştan sonra. dipleri unlu unlu gibiydi. yani kuru değil mi..
zaten asıl benim hatam, daha önce hep yağlı saçlar için olan ürünleri kullandım zavallı saçlarıma. o zaman yağlı sanıyordum saçlarımı. yani yıkadıktan sonra elim saç diplerimde gezdiğinde diplerinde hep pütür pütür bişiler hissediyordum. meğer bunlar saç çok kuru olduğu zaman derinin tepkisel ürettiği sert yağ cisimleriymiş. ah kafam. saçı yağdan temizlicem derken iyice kepek yaptım. şimdi kuru saçlar için olan organicum dikkatimi çekti. bunda umut görmek istiyorum galiba. bilmiyorum ne yapacağımı. o kadar pahalı şampuanlardan bile kullandım. bu onların yanında daha ucuz. bi yanım kullan diyor, bunuda denesem acaba fayda görürmüyüm be canlarım :a015:

ben kuru saçlar için olanını kullanıyorum.yok kremini almadım. burda yok internetten sipariş veriyorum. şampuanım bitince kremini de istiyeceğim. kullananlar genelde memnun. ben de aynı hatayı yaptım yağlı saçlar için şampuanlar daha da kötü yaptı. ben günaşırı yıkıyorum saçlarımı bu arada.

valla tatlım dene yinede içinde kalmsaın ama anlattığın şeylerin hepsi bende mevcuttu kullanmaya başladığımdan 3 ay sonra elimi diplerime götüremez oldum kurudu resmen ve elimi kafamın diplerine götürdüğümde hep katır kutur tortular doluydu inan panteni ve kullanmaya başladığımdan beri elimi götürmüyorum çünkü kaşıntıda yok oldu ,deneye deneye deneme tahtası olduk zaten.eğer dökülmen yok ise çok takma kafana.

ah dökülmem olmaz mı.. asıl sorun o zaten. kafamda kaşıntıda olmasa ben ellerimi saçlarımda çok dolaştırırım. yani farkında olmadan bi bakıyorum yine elim kafamın içinde geziyor. bence senin saç diplerindeki o tortularda organıcumdan kaynaklanMAmış olabilir. kafa derinin yapısı değişmiş olabilir mi acaba.. ben şu anda bu şampuanı daha almadım ama kafam pütür pütür. şaşkın bi vaziyette kalıyorum bende

dene gör tatlım benim bu şampuanı kullanmadan önce şikayetim yoktu.sadece dökülmem vardı .

benim saç derim böyle bozulmuşken bide daha beter olursa diye koykuyorum. iyice seyrekleşti saçlarım.
insan bir şeylerden şifa bulmak istiyor. inanın saçımı topladığımda bi bakıyorum bi yerde daha açıklık var, saçları oraya çekiyorum, bu sefer öbür taraf açılıyor. aynanın karşısında sabır ve şifa istiyorum rabbimden senağlama

karanfilli suyu dene,sonra pantagor yada priorin al iç küçük saçlar çıkarıyor ,ampulleri dene badem yağıyla uygula tatlım.

Pantogar kullandım ama bi faydasını göremedim.
Karanfilli su derken, demleme yöntemiyle elde ediliyor sanırım öyle değil mi..
Yağ içeren bakımlardan sonra yıkarken daha aşırı saç dökülmem oluyor. hayretler içersinde kalıyorum. onun için o bakımlara elim pek varmıyor doğrusu..

canım benimde dönem dönem cok dökülüyo, bunun en büyük sbebi stres bunu unutma, sen onları kafana taktıkça daha çok dökülürler..
buarada ben placenta kullanıyorum organicumdan daha iyi olduguu bılıyorum ama acık konusmalıyım ki 1 aydan fazla olucak sanırım, dökülmemde bi değişiklik olmadı bence normal bi şampuan kullanmak en iyisi elseve gecicem bende, organik şampuanlar cok kurutuyo...

evet stres çok büyük etken. ama düşünün şimdi, arkadaşlarla bi araya geliyoruz, konuşuyoruz dertleşiyoruz.. ama insanlar konuşurken sizin yüzünüze bakmak yerine, gözlerini sürekli saçınızda dolaştırıyor.
ara ara çeşitli bahanelerle lavaboya gidip, saç derinizin yine hangi aralıklardan parladığını kontrol edip, düzeltebildiğiniz kadar düzeltip geri dönüyorsunuz..
Ne diyim.Vardır bi hikmeti ..

Burcu elseve geçme istersen benim saçlarım market şampuanlarından bu hale geldi canım.

sana bişey söyleyim canım market şampuanları kullan kiloluk şampuan kullan inan saç sağlıklı oldumu en adi şampuanı kullan bişey olmuyor eskiden sanki bitkisellermi vardı o kadar pahalı şampuanlar kullandım ki banamsın demedi şimdi panten kullanıyorum mis gibi kokuyor en azından.hele annem o kadar gür saçları var ki hep blendax kullanır maaşallah diim.
karanfilli su yağsız yapılıyor cnm yağlı karışımlar benimde saçımı döküyor ne hikmetse.
şu an saçımda karanfilli su var öyle kaşınıyor ki herelde saçlarım patlıyor onun işareti büyük ihtimal.

Canımben organicum da 10dk evvel 3. kutumu bitirdim:)) Söylemem gereken şudur ben kozmetikten uzak duran birisi olarak makyaj dahi yapmıyorum bu şampuanı sevdim ve yarın 4. kutum için eczaneye gideceğim. Ama şunu unutma bana iyi geldiama başkasına bilemem yapılarımız farklı. ama önerebileceğim ve zararını görmeyeceğin birşampuan düşün market şampuanlarını yıllarca kullandık emibnol onlardan daha iyi diyedüşünüyorum. Ha şu var ahım şahım süper bir etki yok ama daha az dökülmem oldu ve uzaması arttı. Ben deki etkileri bunlar canım

o şampuanların zararı belirli bi müddet sonra çıkıyor. tabi bu her kafaya göre değişiyor bence.
benim kafam gibi herşeyden huylanan kafalar eften püften dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…