Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ela diğer topikteki yazılarını okumuştum ama inan çok allak bullak oldum
aynı senin gibi saç diplerim şu anda kuru. aslında kuru mu yağlı mı tam anlamış değilim. geçende yakından bi baktım duştan sonra. dipleri unlu unlu gibiydi. yani kuru değil mi..
zaten asıl benim hatam, daha önce hep yağlı saçlar için olan ürünleri kullandım zavallı saçlarıma. o zaman yağlı sanıyordum saçlarımı. yani yıkadıktan sonra elim saç diplerimde gezdiğinde diplerinde hep pütür pütür bişiler hissediyordum. meğer bunlar saç çok kuru olduğu zaman derinin tepkisel ürettiği sert yağ cisimleriymiş. ah kafam. saçı yağdan temizlicem derken iyice kepek yaptım. şimdi kuru saçlar için olan organicum dikkatimi çekti. bunda umut görmek istiyorum galiba. bilmiyorum ne yapacağımı. o kadar pahalı şampuanlardan bile kullandım. bu onların yanında daha ucuz. bi yanım kullan diyor, bunuda denesem acaba fayda görürmüyüm be canlarım :a015:
canım benimde dönem dönem cok dökülüyo, bunun en büyük sbebi stres bunu unutma, sen onları kafana taktıkça daha çok dökülürler..
buarada ben placenta kullanıyorum organicumdan daha iyi olduguu bılıyorum ama acık konusmalıyım ki 1 aydan fazla olucak sanırım, dökülmemde bi değişiklik olmadı bence normal bi şampuan kullanmak en iyisi elseve gecicem bende, organik şampuanlar cok kurutuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?