Merhaba,Ya kimsenin bi fikri yok muuu
Ya kimsenin bi fikri yok muuu
Kizlar bi suredir bulasiklarim icin sirke limontuzu kullaniyorum..Ama artik daha fazla dayanamicam..cunku hic iyi temizlemiyo ve makineden ciktiktan sonra ben tekrar elimle yikiyorum..
Gecenlerde nette saracoglunun filomatik bulasik deterjanini gordum..makinlerinde bunu deniyen varmi memnumu? Yada onerebilceginiz baska organik marka varmiii
bende naturalive diye bir ürün kullanıyorum ama 1-2 ayda bi bardak lekeleri için elden geçiriyorum diğer kısımlarda sıkıntı olmuyor.Kizlar bi suredir bulasiklarim icin sirke limontuzu kullaniyorum..Ama artik daha fazla dayanamicam..cunku hic iyi temizlemiyo ve makineden ciktiktan sonra ben tekrar elimle yikiyorum..
Gecenlerde nette saracoglunun filomatik bulasik deterjanini gordum..makinlerinde bunu deniyen varmi memnumu? Yada onerebilceginiz baska organik marka varmiii
Evet e-bebek com da doğal sertifikalı bulaşık deterjanı var çok güzelKizlar bi suredir bulasiklarim icin sirke limontuzu kullaniyorum..Ama artik daha fazla dayanamicam..cunku hic iyi temizlemiyo ve makineden ciktiktan sonra ben tekrar elimle yikiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?