uhuvvetcim ben dermatologlara güvenmiyorum peksağolasın çok güzel ve yerinde bir konuya değinmişsin.
Organik ürünlerin hangileri olduğunu bilmeli ve cildimiz icin en doğru olanı kullanmalıyız.
Dermatologlara sorabiliceğimizi düşünüyorum
arkadaşlar bir tavsiyede bulunim sizlere.en azından şöyle söyliyim kullananlar çokk memnunlar.(ev yapımı)doğal ürün bu cilt güzelligi için her cildede gidiyor çünki içinde kimyasal yok tamamen doğal.benim annemle kız kardeşimde kullanıyor çok memnunlar bende istettim.1.uygulama cildin ölü hücresini atıyor ciltte hafif kabuklanma oluyor cilt yenileniyor.2. uygulamada cildinize uyguladıkça güzelleşiyor cildiniz hafif hafif pembeleşiyor beyazlık ve parlaklık oluşuyormuş.kullananlar çok memnun en azından doğal sonuçta çildime uyguluyorsunuz ürünleri.doğal olan bir ürünü uzun bir süre senelerce saklayamazsınız bozulur arkadaşlar.buda 5 ay kadar gidiyor.iki ürün ayrı ayrı fiyatıda uygun 35 ytl.isterseniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ben.
k.iyi bakın arkadaşlar ama uzun süreli ürünleri kullanmayın heep kimyasal cildinize yazıktır.
hoşcakalııın...
ürünün adını yazar mısın arastıralım
canım söylediğim gibi bu ev yapımı bir ürün.yani int üzerinden araştırılacak bir ürün değil.doğal bitkisel (ev yapımı)
annemle kız kardeşim kullanıyorlar çok memnunlar bende istedim.en azından içinde kimyasal maddeler yok.süreside kısa zaten 5 aydamı öyle birşey kullanma süresi.ama diğer markalı ürünler nasıl senelerce kullanıyorsun nasıl bozulmuyor yanii burdan yola çıkalım değilmiii...
aynı zamanda çocuğu olmayanlar için dahi hazırlıyor.benim arkadaşın annesi saraa hastası çarşamba günü gidecekler gerçekten geçiriyor.kadın 2 senedir iğne tedavisi görüyor.1 hafta içinde biraz kötülenmiş halsizleşmiş annesi.bende hemen götür dedim.tıpta çaresi zor yok yanii.böyle birşey.biz güvenle kullanıyoruz.tavsiye ediyorum şiddetleee)
hoşcakalın arkadaşlar...Allaha emanet olun...
yani kendiniz hazırlıyorsunuz tarifle dogru mu anladım?
o zaman bana özelden tarifini yollar mısın?
organik sebze meyve bulsamda suratıma sürsem yapıstırsam
başka care kalmadı
canım benim ben hazırlamıyorum.bak oraya yazmışım bende istedim diye annemle kız kardeşim kullanıyorlar çok memnunlar bende istedim diye yazmışım.doğal bir ürün ev ürünü hazırlayıp veriyor kadın.en son benim arkadaşım iki tane istemişti onada hazırlayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?